Jump to content
Naimisiin.info

Seychellit La Digue


Guest Heluna

Recommended Posts

Nyt piti tulla laittamaan pieni hehkutus ehkä maailman parhaasta saaresta:) Eli juuri palattu parin viikon matkalta paratiisista, praslin ja la digue olivat kohteina. Varsínkin La Digue aivan uskomaton luonto ja rannat, vuosi sitten Mauritiuksella ja La Digue kyllä vie voiton mennen tullen... Eli jos haet huippurantoja ja erittäin mahtavaa luontoa ja rauhaa niin ehdottomasti matka varaukseen!!! Vastaan erittäin mielelläni kysymyksiin...

Link to comment
Share on other sites

Oltiin hotellissa nimeltä Le Domaine de orangeraie joka oli saaren paras hotelli ja oli kyllä tasokkaat villat mahtavasti rinteessä. Ja vielä lisäksi hulppea allasalue meressä kiinni! Suosittelen lämpimästi:))

Link to comment
Share on other sites

Tehtiin vain niin sanottuja omia retkiä eli Praslinilla Vallee De Mai kansallispuisto joka on käymisen arvoinen ja tietenkin Anse Lazio ranta ehdoton must. La Digue saarta kierrettiin pyörällä ristiin rastiin ja tosi mahtavia paikkoja löytyy, Grand Anse ranta etelässä ja kyseiseltä rannalta lähtee polku Anse Cocos rannalle jossa kannattaa ehdottomasti käydä on ns autioranta:) Pyörällä kyllä mahtava liikkua saarella, pohjoisessa tie kulkee rantaa pitkin ja mahtavia maisemia luvassa. Heti aamusta rannalla niin sai olla lähes kaksistaan:) Mahtava kohde kyllä teille luvassa...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hei! Mukavaa, että täällä on joku jolla on kokemusta Seychelleistä. Lähdemme itse kohteeseen kahdeksi viikoksi häämatkalle heinäkuussa, yövymme kolmessa paikassa: La Digue, Praslin ja Mahe. Emme malta odottaa :girl_pinkglassesf: Upeat snorklausvedet tiedossa, eikö vain? B)

Muokattu: , käyttäjä: Orange2012
Link to comment
Share on other sites

Me ollaan lähdössä kahden viikon päästä Seychelleille ja sanomattakin on selvää etten malta odottaa! Ollaan kaks viikkoa Mahella Constance Epheliassa, mutta saatetaan tehdä yön yli retki muille saarille. Myös purjehdusreissu kiinnostaisi, onko kellään kokemusta?

Häämatkan suunnittelu on jäänyt vähän häiden varjoon, mut otetaankin koko reissu rennosti hötkyilemättä.

Kiva että tämä kohde aktivoitui!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...