Vässykkä

Rouva
 • Content count

  2243
 • Joined

 • Last visited

About Vässykkä

 • Rank
  Konkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1189 profile views
 1. Olisiko suosituksia parturista, jossa tehdään amerikkalaisia parranajoja miehille?
 2. Viime lokakuussa Trou aux Biches -hotellissa, voin suositella lämpimästi.
 3. Rahan vaihto onnistuu lentokentällä kaikkein helpoiten. Heti matkalaukkujen poimimisen jälkeen on useita rahanvaihtotiskejä.
 4. Me kävimme Mauritiuksella häämatkallamme ja vierailimme saarella uudestaan syksyllä 5-vuotishääpäivämme kunniaksi.
 5. Rahan vaihto onnistuu vallan mainiosti paikan päällä. Me vaihdettiin matkalaukkujen saamisen jälkeen paikallista valuuttaa lentokentän aulassa. Ja pois lähtiessä ylimääräiset takaisin euroiksi. Mauritiuksellahan on nyt syksyllä avattu uusi lentokenttä. Hieno oli, ja ainakin pari viikkoa sitten kaikki toimi moitteettomasti.
 6. No voinhan minä jotain kertoa. Tämä oli meidän toinen kerta saarella, joten suurin osa saaren nähtävyyksistä oli jo koettu. Voitiin keskittyä löhöilyyn. Hotellialue on suuri, ranta ja allasalue upeat ja huoneita löytyy joka lähtöön. Testattiin myös kaikki kuusi ravintolaa. Myös kuntosalilla käytiin, ainoastaan kylpylä jäi kokeilematta. Meidän tarkoitukseen nappivalinta. Näin lokakuussa oli myös melko hiljaista, joten aina löytyi vapaita aurinkotuoleja. Täysihoidolla oltiin, mikä teki ruokailuista myös helppoa. Katamaraaniristeily oli mukava kokemus. Lisäksi tehtiin muutama taksireissu kaupoille ja kävelyreissuja lähistölle. Kysellä saa lisää.
 7. Eilen palattiin 10 päivän reissulta, hotellina Trou aux Biches. Voin suositella.
 8. .
 9. ^ Tulehan kertomaan heti matkan jälkeen kuulumisia. Meillä on lähtö lokakuun alussa.
 10. Mitäs hotelleja täällä on varailtu? Meillä olisi 5-vuotishääpäivämatka tiedossa lokakuussa, hotellina Trou aux Biches.
 11. Ihana hotelli! Olettehan ottaneet vähintäänn Tropical Junior Suiten!?..Juurikin tuo huonekategoria on varattuna. Oletko itse ollut ko. hotellissa?
 12. Olemme varanneet lokakuulle 10 yötä Trou aux Biches -hotellissa. Viisi vuotta sitten olimme häämatkalla Mauritiuksella (Le Victoriassa), ihastuimme saareen, joten uusi reissu luvassa.
 13. Minä kyselin, koska olemme myöskin suuntaamassa Mauritiukselle. Ei ollut kuitenkaan samoja hotelleja.
 14. annelii: mitkä hotellit teillä on varattuina?