Mocca

Morsian
 • Content count

  99
 • Joined

 • Last visited

About Mocca

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Oulun lääni
 1. Cedwa Tuiran kirkkoon päädyttiin ihan vaan helppouden vuoksi. Ensinnäkin liki varmasti saa sen päivän kun tahtoo ja toiseksi se oli meidän juhlapaikan lähettyvillä. Mietittiin ensin oman seurakunnan kirkkoa, mutta ei sitte sitä tahottu, kun mulla kuitenkin kampaus/meikki Oulussa ja jatkot Koskelan Walolla, joten ois tullut tosi paljon ees taas ajoa. Vieraat kehui kirkkoa kauniiksi, monikaan ei ollut siellä ennen käynyt ja minustakin se on nätti, sellainen lämminhenkinen. Ainoo miinus on vaan se, kun tullaa sieltä pois, niin se matka siihen pyörätielle on todellla lyhyt, meilläkin kun oli semmoset 100 vierasta niin olivat aika ahtaasti siinä "kunniakujassa" riisiä viskomassa.
 2. Meille tuli kukat Oulun Vihertalosta ja todella tyytyväinen olen. Palvelu oli hyvää ja suunnitteluaikaan oli varattu hyvin aikaa ja minä kun olen aivan onneton kukka-asioissa kaikki selitettiin hyvin tarkkaan ja mallikukkia esiteltiin jne. Varausmaksu oli 50€ joka hyvitettiin sitten loppu hinnasta. Tahtomiani kukkia ei saatu pöytäkukiksi ja kovasti olivat avuliaita, että löydettiin tarkoituksiimme sopivat kukat. Voin siis lämpimästi suositella. Ja tuo tilausvahvistus on tosiaan kyllä hyvä juttu. Meille tuli 2viehettä, kaasoille hiuskukat, minun kimppu (onkohan se ns. valtikkakimppu?), heittokimppu ja pöytiin inkaliljoja. Kaikkineen tekivät 125€
 3. Meillä oli dj häissä ja oli kyllä ihan nappi juttu. Aluksi soitti meidän valitsemat 2 häätanssia ja sitten annettiin dj:lle vapaat kädet. Tiskijukka soitteli sitä mitä porukka kävi pyytämässä ja sai väen tanssimaan. Alku illasta aloitti fröbelinpalikoilla sun muilla, kun oli lapsia vielä paljon paikalla ja laulatti lasten karaokea. Sitten siiryttiin meidän ja vieraiden toive musaan ja karaokeen välissä, hän huomasi millä saa porukan lattialle ja soitteli sitten semmosia biisejä. Kyllä oli hyvät jamit
 4. Pitopalvelun lasku
 5. Cedwa meillä oli reilu viikko sitten vihkiminen Tuiran kirkossa, ja ainakin meidän pappi Nanna Hellaakoski oli aivan ihana ihminen. Samoin kanttori Lauri-Kalle Kallunki oli tosi symppis tyyppi, soitti musiikki esityksenä viululla Romanssin meille. Suntio (jonka nimeä en tiedä) oli tosi humoristinen mies ja sai mut jutuillaan rentoutumaan aika hyvin ennen h. hetkeä. Riisiä saapi sitten kanssa nakata. Juhlittiin Koskelankylän Walolla ja voin suositella lämpimästi paikkaa
 6. Tahdoin miehen sukunimen sen vuoksi koska meillä on kolme yhteistä lasta ja heilläkin miehen sukunimi. Nyt on kiva kun ollaan kaikki saman nimisiä, asiointikin lasten puolesta helpottuu ym. Ja onhan se kiva kun koko perhe on samanniminen.
 7. Itkin vihkimisen aikana ja juhlissa kun otettiin vieraita vastaan tuli tirautettua muutaman kerran, oli niin mahtava nähdä joitain rakkaita ihmisiä pitkästä aikaa ym. Sitten hanat meni jo onneksi kiinni
 8. Ei ollut hymystä tietoakaan, itkua yritin pidättää ja pää tais olla aika painuksissa... ei mahda olla kovinkaan kauniita kuvia :/
 9. Mut kampaa ja meikkaa lauantaina Goalasin Outi. Tiistaina oli koemeikki ja -kampaus, ja hän liki luki mun ajatukseni. Olen niin tyytyväinen koetuloksiin, että oikein odotan lauantain lopputulosta.
 10. Mulla laitetaan tänään iltapäivällä ja häät siis lauantaina. Perjantainakaan ei oikein ehdi kun on juhlapaikan laittoa ym. Kynsien laittaja sanoi, että pysyvät kyllä nätteinä lauantaita varten, kunhan en kauheena lutraile vesien kanssa ja muutenkaan tee mitään "kovakouraista" kynsilläni, Ja eikös geelikynnet pysy hyvinä, oikein pidettynä, kolmisen viikkoa. Tai siis se suositeltava huoltoväli ole sellainen?
 11. Mä ostin kokeeksi noi Broadwayt, mutta ei ne mun kynsissä kyllä pysyneet ollenkaan. Ei yhtään ottanut se liima mun kynsiin, taikka edes koko tekokynsi, pikkusen tosta reunasta vain tarttui ja heti irtosi. Nyt mulle sitten laitetaan torstaina geelikynnet, jospas ne ois sitte hyvät.
 12. Täältä nappasin idean otattaa itsestäni kuvia miehelle. Sisko ne tosin räpsi eikä kukaan oikea ammattilainen, ja muutenkin enemmän huumorimielellä kuvat otettiin. Ihan mielenkiinnolla odotan ensi sunnuntaita kun saan ne miehelle antaa.
 13. Juhlapaikka varattiin ensin (yli vuosi ennen häitä) ja kirkko sitten syksyllä, kun sen sai sitten vasta varata.
 14. Hotelliin mennään. Mun vanhemmat on varanneet meille huoneen. Kotona ei saisi nukuttua kuitenkaan, lapset pitäisi siitä ihan varmana huolen, että äiti ja isi nousee seitsemältä, niin kuin joka ikinen muukin aamu.
 15. Meillä oli papin kanssa keskustelu eilen ja vihkiminen ensi viikon lauantaina. Käytiin vihkiminen lyhykäisyydessään läpi ja pappi kyseli jotain kysymyksiä, vajaassa 30minuutissa homma oli selvä. Mä olin varautunut paljon pidempään aikaan. Mutta todella mukavanoloinen pappi, rento naisihminen.