Jump to content
Naimisiin.info

Mocca

Morsian
  • Viestit

    99
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Mocca kaikki viestit

  1. Mocca

    Ouluttaret 3

    Cedwa Tuiran kirkkoon päädyttiin ihan vaan helppouden vuoksi. Ensinnäkin liki varmasti saa sen päivän kun tahtoo ja toiseksi se oli meidän juhlapaikan lähettyvillä. Mietittiin ensin oman seurakunnan kirkkoa, mutta ei sitte sitä tahottu, kun mulla kuitenkin kampaus/meikki Oulussa ja jatkot Koskelan Walolla, joten ois tullut tosi paljon ees taas ajoa. Vieraat kehui kirkkoa kauniiksi, monikaan ei ollut siellä ennen käynyt ja minustakin se on nätti, sellainen lämminhenkinen. Ainoo miinus on vaan se, kun tullaa sieltä pois, niin se matka siihen pyörätielle on todellla lyhyt, meilläkin kun oli semmoset 100 vierasta niin olivat aika ahtaasti siinä "kunniakujassa" riisiä viskomassa.
  2. Mocca

    Oulun kukkakaupat

    Meille tuli kukat Oulun Vihertalosta ja todella tyytyväinen olen. Palvelu oli hyvää ja suunnitteluaikaan oli varattu hyvin aikaa ja minä kun olen aivan onneton kukka-asioissa kaikki selitettiin hyvin tarkkaan ja mallikukkia esiteltiin jne. Varausmaksu oli 50€ joka hyvitettiin sitten loppu hinnasta. Tahtomiani kukkia ei saatu pöytäkukiksi ja kovasti olivat avuliaita, että löydettiin tarkoituksiimme sopivat kukat. Voin siis lämpimästi suositella. Ja tuo tilausvahvistus on tosiaan kyllä hyvä juttu. Meille tuli 2viehettä, kaasoille hiuskukat, minun kimppu (onkohan se ns. valtikkakimppu?), heittokimppu ja pöytiin inkaliljoja. Kaikkineen tekivät 125€
  3. Mocca

    DJ kokemuksia

    Meillä oli dj häissä ja oli kyllä ihan nappi juttu. Aluksi soitti meidän valitsemat 2 häätanssia ja sitten annettiin dj:lle vapaat kädet. Tiskijukka soitteli sitä mitä porukka kävi pyytämässä ja sai väen tanssimaan. Alku illasta aloitti fröbelinpalikoilla sun muilla, kun oli lapsia vielä paljon paikalla ja laulatti lasten karaokea. Sitten siiryttiin meidän ja vieraiden toive musaan ja karaokeen välissä, hän huomasi millä saa porukan lattialle ja soitteli sitten semmosia biisejä. Kyllä oli hyvät jamit
  4. Mocca

    Ouluttaret 3

    Cedwa meillä oli reilu viikko sitten vihkiminen Tuiran kirkossa, ja ainakin meidän pappi Nanna Hellaakoski oli aivan ihana ihminen. Samoin kanttori Lauri-Kalle Kallunki oli tosi symppis tyyppi, soitti musiikki esityksenä viululla Romanssin meille. Suntio (jonka nimeä en tiedä) oli tosi humoristinen mies ja sai mut jutuillaan rentoutumaan aika hyvin ennen h. hetkeä. Riisiä saapi sitten kanssa nakata. Juhlittiin Koskelankylän Walolla ja voin suositella lämpimästi paikkaa
  5. Tahdoin miehen sukunimen sen vuoksi koska meillä on kolme yhteistä lasta ja heilläkin miehen sukunimi. Nyt on kiva kun ollaan kaikki saman nimisiä, asiointikin lasten puolesta helpottuu ym. Ja onhan se kiva kun koko perhe on samanniminen.
  6. Mocca

    Itkitkö häissäsi?

    Itkin vihkimisen aikana ja juhlissa kun otettiin vieraita vastaan tuli tirautettua muutaman kerran, oli niin mahtava nähdä joitain rakkaita ihmisiä pitkästä aikaa ym. Sitten hanat meni jo onneksi kiinni
  7. Mocca

    Hymyilitkö matkalla alttarille?

    Ei ollut hymystä tietoakaan, itkua yritin pidättää ja pää tais olla aika painuksissa... ei mahda olla kovinkaan kauniita kuvia :/
  8. Mut kampaa ja meikkaa lauantaina Goalasin Outi. Tiistaina oli koemeikki ja -kampaus, ja hän liki luki mun ajatukseni. Olen niin tyytyväinen koetuloksiin, että oikein odotan lauantain lopputulosta.
  9. Mulla laitetaan tänään iltapäivällä ja häät siis lauantaina. Perjantainakaan ei oikein ehdi kun on juhlapaikan laittoa ym. Kynsien laittaja sanoi, että pysyvät kyllä nätteinä lauantaita varten, kunhan en kauheena lutraile vesien kanssa ja muutenkaan tee mitään "kovakouraista" kynsilläni, Ja eikös geelikynnet pysy hyvinä, oikein pidettynä, kolmisen viikkoa. Tai siis se suositeltava huoltoväli ole sellainen?
  10. Mä ostin kokeeksi noi Broadwayt, mutta ei ne mun kynsissä kyllä pysyneet ollenkaan. Ei yhtään ottanut se liima mun kynsiin, taikka edes koko tekokynsi, pikkusen tosta reunasta vain tarttui ja heti irtosi. Nyt mulle sitten laitetaan torstaina geelikynnet, jospas ne ois sitte hyvät.
  11. Täältä nappasin idean otattaa itsestäni kuvia miehelle. Sisko ne tosin räpsi eikä kukaan oikea ammattilainen, ja muutenkin enemmän huumorimielellä kuvat otettiin. Ihan mielenkiinnolla odotan ensi sunnuntaita kun saan ne miehelle antaa.
  12. Juhlapaikka varattiin ensin (yli vuosi ennen häitä) ja kirkko sitten syksyllä, kun sen sai sitten vasta varata.
  13. Hotelliin mennään. Mun vanhemmat on varanneet meille huoneen. Kotona ei saisi nukuttua kuitenkaan, lapset pitäisi siitä ihan varmana huolen, että äiti ja isi nousee seitsemältä, niin kuin joka ikinen muukin aamu.
  14. Meillä oli papin kanssa keskustelu eilen ja vihkiminen ensi viikon lauantaina. Käytiin vihkiminen lyhykäisyydessään läpi ja pappi kyseli jotain kysymyksiä, vajaassa 30minuutissa homma oli selvä. Mä olin varautunut paljon pidempään aikaan. Mutta todella mukavanoloinen pappi, rento naisihminen.
  15. Me oltaisiin tahdottu omasta seurakunnasta naispappi, joka on kastanut lapsiammekin. Mutta ikäväkyllä, hän on kesälomalla, joten päädyttiin ottamaan pappi siitä seurakunnasta jossa vihkiminen on. Vaihtoehtoja meidän päivälle oli kolme pappia ja kun ketään ei heistä tiedetty, valittiin sitten naispappi, koska se oli ollut alkuperäisessäkin suunnitelmassa.
  16. Siksi, kun mies tahtoi. Mä oisin tahtonut vihkimisen juhlapaikalla...
  17. Mocca

    Missä puku ylle?

    Pukeudun kampaamossa meikin ja kampauksen laiton jälkeen. Kaaso ja sulhanen tulevat sinne ja kun sulhasta ehostetaan kaaso auttaa mulle puvun päälle ja jää itse kammattavaksi ja me lähdetään sulhasen kanssa kuvattaviksi.
  18. Mocca

    kuka kohottaa tervetuliaismaljan?

    Meillä kohottaa bestman joka toimii jonninsortin seremoniamestarinakin. Puheita ei pidellä, sanoo jotain tyyliin herra ja rouva Sen malja tmv.
  19. Itse löysin pukuni netistä, ennen kuin naimisiin menosta oli mittään tarkkaa päätettykään. Silloin ajattelin ja miehellekin sanoin, että tuon tahon päälleni kun naimisiin mennään (kyseessä on siis iltapuku ja ihan muissa asioissa sivulle eksyinkin). Ja kun päätettiin että häät on kesällä -09 tilasin perin kuukauden päästä mekon ja tuolla se on h-hetkeä odotellut jo tovin Kertaakaan en ole epäillyt etteikö puku ois mulle se oikea, vaikkakin muutama muutostyö siihen on jouduttu tekemään.
  20. Ihan olkapäät paljaana tepastelen. Pukuun ois huivikin, mutta en tahdo sitä laittaa, tippuu ihan varmasti kesken kävelyn pois ja kompastun siihen tai pitää alttarilla sitä asetella tmv. Joten ei kiitos. Ei ole huntuakaan eikä hiukset mitää peittele ja tatskakin siltä kivasti näkyilee... jos jotain haittaa, niin voipi pistää silmät kiinni
  21. Ainolanpuistossa vaan tuppaa olemaan aina aika paljon väkeä (jonka vuoksi se on meiltä ainakin pois laskuista, mua alkaa ujostuttaan ja oon muutenkin tosi hankalana aina kuvissa...). Jos väki ei haittaa niin sitten siellä on kyllä ihan kivoja paikkoja. Meille kuvaaja ehdotti esim. Pikisaarta, Toppilan tehdasaluetta, Kuusisaarta ym. Koiteli on aivan ihana paikka kyllä ottaa kuvia. Itse asustellaan aika lähellä Koitelia ja kaupungissa kaikki meikit ym, niin ei viitsitä vaan edes takaisin koko aika ajaa, joten kaupungista kuvauspaikka valitaan. Olisikin tarkoitus lähteä ajelemaan joku päivä noita meidän kuvaajan ehdottamia paikkoja läpi ja valita just SE paikka
  22. Jos ei ole pakko olla naispappi, niin ehdottomasti suosittelen Mikko Salmea. Tunnen hänet etäisesti lasten kautta. On todella mukava ja rento (kutsutaan myös poppi-papiksi.) En edes tiennyt aluksi että hän on pappi, kun tutustuttiin.
  23. Meille tulee maitotonkka mihin laitetaan hana. Mies osti sen vissiin jostain biltemasta tmv. meinasi, että ei ole kummoinenkaan asentaa. Vois sitten tulla kertomaan, kunhan ollaan hana saatu paikoilleen, että kuinka kävi
×
×
  • Create New...