superinna

Rouva
 • Viestit

  260
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä superinna

 • Taso
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Uusimaa

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

456 profiilin katselua
 1. Hei! Osaako teistä kukaan neuvoa mua? Tarvitsisin suihkurusketuksen lappeenrannasta tai lähialueelta? Ystäväni Dr. G. Oogle ei osaa kertoa yhtään mitään ja itse olen hyyvin turisti vaikka siellä mennäänkin naimisiin Kiitos jo etukäteen!
 2. Täältä on siis vain hyviä kokemuksia? Ajattelin itse uskaltautua tilamaan kiilakorolliset kengät+laukun itselleni. Varmistelen vain, että on turvallista.. Mitä kengät ovat tulleet maksamaan, onko pitänyt maksaa tulleja... Kaikki info on tervetullutta! Onko kenellekään vieläkään kokemuksia?
 3. Täältä on siis vain hyviä kokemuksia? Ajattelin itse uskaltautua tilamaan kiilakorolliset kengät+laukun itselleni. Varmistelen vain, että on turvallista.. Mitä kengät ovat tulleet maksamaan, onko pitänyt maksaa tulleja... Kaikki info on tervetullutta!
 4. Meille on tulossa tuo helluntaiseurakunnan teltta. Oli loistavan kokoinen, eikä muovia. Mun kauhukuva on kuumankostea teltta jossa ei kukaan voi ees hengittää..
 5. Lisää kokemuksia telttahäistä tarvitsisin! Suuret häät ovat tulossa, joten kaikenlaiset ideat ja tietysti kuvat ovat tervetulleita!!
 6. Heips! Ottaisin kovin mielelläni vinkkejä pitopalveluista Lappeenrannassa! Meillä on häät 2010 kesänä, suuret häät tulossa joten olen siksi aikaisin liikkeellä! Kaikki negatiiviset ja positiiviset kokemukset!
 7. anoppi kehoitti mua menemään rippikouluun kun kuuli, ettei tulekaan pappia vihkimään Kyllä on rippikoulut käyty, mutta ei mua silti pappi tule vihkimään.. Enkä kyllä kirkkoonkaan kuulu. Kiukutelkoot keskenään
 8. tietääkö kukaan nykyhetken tilannetta etelä-karjalasta? Lähinnä lpr kiinnostaa
 9. miksei lapsettomuudesta kerro? En tiedä. Ei osaa, ei halua, hävettää. En tiedä, miksei olla kerrottu. saattaa olla,että omat vanhempani saavat kirjeen, mies kertokoon omilleen.