Pilvinen

Rouva
 • Content count

  70
 • Joined

 • Last visited

About Pilvinen

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

751 profile views
 1. Miten en ollut huomannut tätä? 10-vuotis juhlaa on vietetty jo ajat sitten...
 2. Mä kävin kahdessa pankissa (Nordea ja Osuuspankki) kysymässä asiasta ja kummassakin mulle suunnilleen pyöriteltiin silmiä, että ei täällä mitään tuollaista palvelua (avioehdon teko) ole. :-[ Mistä pankeista te olette noita lakimiehiä löytäneet? Ja tyhmän on kysyttävä myös, että mikä tuo oikeusaputoimisto oikein on? : T.Nimim. avioehdon teko vähän vaiheessa... : Edit. Löysinkin googlen avulla infoa tuosta oikeusaputoimistosta. Muille tiedonjanoisille linkki.
 3. Asetin itselleni tavoitteeksi, että ennen puolivuotishääpäivää on kuvat kansiossa ja nyt ne on! Yllätin itsenikin tässä reippaudessani. Kuvatekstejä tosin ei vielä ole, jos sais ne sitten 1-vuotishääpäivään mennessä...
 4. Mä sain Leijonan, siis rannekellon. Tuli todella tarpeeseen.
 5. Mulla toi tyytyväisyys uuteen nimeen on vaihdellut tän reilun kahden kuukauden avioliiton aikana välillä "Ei kaduta yhtään, olen tyytyväinen" - "Kaduttaa, mutten kehtaa vaihtaa". Tänään olotila on toi jälkimmäinen ja vastasin sen. Nimenvaihto oli mulle alunperin todella vaikea päätös. Halusin kuitenkin yhteisen sukunimen ja otin sitten mieheni nimen. Toistaiseksi olen ollut tosi tyytyväinen, vaikka uusi nimi onkin vähän hankala. Mutta eilen iski hirvittävä epäluulo uutta nimeä kohtaan. Olen nimittäin laittanut parin kuukauden aikana joitakin (mielestäni) todella hyviä työhakemuksia paikkoihin, joihin sopisin todella hyvin, mutta yhtään vastausta hakemuksiini ei ole tullut! Vähän hiipii mieleen epäilys, että johtuuko siitä, että nimeni kuulostaa nyt ihan venäläiseltä ja tää suomalaisten suhtautuminen venäläisiinhän on nyt "tutkitustikin" aika kielteinen. Hakemuksistani ei käy ilmi, että menin juuri naimisiin, joten äitiyslomapelosta ei pitäisi olla kyse. Edit: Mulle on soittanut tänään kaksi työnantajaa, joten ehkä mä vähän hätäilin ton nimiahdistukseni kanssa... Taisin sortua juuri siihen, mitä inhoan eli kun jonkin vähemmistön edustaja tulkitsee kaiken häneen kohdistuvan kohtelun johtuvan rasismista/ennakkoluuloista... Eli nyt ei taas enää kaduta tuo nimenvaihto.
 6. Ajokortti pitää ymmärtääkseni vaihtaa jossain tietyssä ajassa, oisko ollut 3kk:n sisällä? Sama saattaisi koskea virallista henkilökorttia? Niin kauan kuin sulla on luottokortissa ja henkilöllisyystodistuksessa sama nimi, ei pitäisi olla ongelmia maksamisessa. Papin pitäisi tuo ilmoitus hoitaa, jollei muuta ole sovittu. Itse seurasin väestörekisterikeskuksen sivuilta, milloin sukunimeni lukumäärä vaihtui. Jälkikäteen et tietty voi enää vertailua tehdä. Ja muutenkin tietty vähän epävarma systeemi. Vaihtuminen varmistuu viimeistään siitä, kun jonnekin on automaattisesti päivittynyt uusi nimi (esim. pankki, kela, plussakortti). Oma nimeni päivittyi parissa päivässä: la oli häät ja ke hain kirkkoherranvirastosta virkatodistuksen. Käy anomassa virkatodistusta tai uutta henkkaria, niin kyllä se siinä selviää. Osuuspankista jäi mulle kyllä vähän epävarma olo: kävin siellä virkatodistuksen kera ilmoittamassa nimenmuutoksesta ja anomassa uutta visa-korttia. Ymmärsin, että virkailija päivittää tiedot saman tien, mutta verkkopankissa on edelleen vanha nimeni. Sampoon ja Nordeaan nimi oli päivittynyt automaattisesti.
 7. Voikohan ensimmäisen virren tilalla (kun kerta musiikkiesityskin siihen käy) olla jokin Nuoren seurakunnan veisukirjan (siis sen punaisen laulukirjan) kappale? Lähinnä ajattelen laulua Tänä aamuna aurinko nousi. On niiiiiiiin ihana laulu ja muutenkin nuo veisukirjan veisut on virsiä tutumpia. Vai onko niin, että on pakko olla virsikirjasta löytyvä virsi? Tosin onhan noita kivoja virsiäkin, valitettavan harva vain on tuttu ja haluaisin sitten sellaisen tunnetun virren. Olen esim. miettinyt seuraavia: 126 (Me kiitämme sinua) 135 (Jumala loi...) 332 (Herraa hyvää kiittäkää) 338 (Päivä vain...) 508 (Valkeus kirkas) 517 (Herra kädelläsi) 571 (Suvivirsi) Nuo on siis lähinnä osioista Pyhä kominaisuus ja Kiitos ja ylistys, mutta kun nuo varsinaiset avioliittovirret on uppo-outoja... :-/
 8. Kihlasormuksiin kaiverrutimme Minä rakastan sinua Nyt mulle tulee kuitenkin vihkisormuksen kaveriksi uusi "kihlasormus", kun edellinen ei oikein sovi yhteen vihkisormuksen kanssa ja ajattelin vähän, että tähän uuteen "kihlaan" tulisi Rakastan. xx.xx.2003 ja vihkisormukseen Tahdon. xx.xx.2004 . En sitten tiedä, mitä siihen sulhasen sormukseen lisäisi, paljoa siihen ei kyllä mahdu... :-/
 9. Me nyt lopulta ainakin melkovarmasti päätettiin kutsusta. : Eli kortti tilataan Turun Juhlapuvusta "Onnelliset" http://www.juhlapuku.fi/html/kutsukortit_19.html ja tekstiksi tulee: Hääkellot soivat lauantaina xx.xx.2004 klo 16.00 toivottaen Teidät tervetulleiksi vihkiäisiimme Kotipitäjän kirkkoon. Juhla jatkuu hääaterian merkeissä ravintola Ruoka Paikassa Naapurikylässä. Pilvinen & Sulhanen V.p. xx.xx.2004 mennessä 012-345 6789 / Pilvinen 987-654 3210 / Sulhanen Luultavasti mietitään vielä viikonlopun yli ja päätetään ja tilataan maanantaina. Eli mielelläni kuulen mielipiteitänne kutsuistamme! Edit: Nyt ne kutsut tulivat, ja niissä on kolme painovirhettä! ??? Harmittaa ja suututtaa!!! > :'( Edit2: Soitin sinne ja painoivat & lähettivät meille saman tien uudet kortit. Nyt on taas kaikki hyvin. 8)
 10. Kiitos! ;D Eipä voi sunkaan makua moittia...
 11. Juuri se! ;D Ne pikkutimantit loistavat todella kuin tähdet luonnossa!
 12. Tää aihehan sopii juuri ajatuksiini! Eikä olekaan kuin vasta kolmas ketju tällä foorumilla,jossa kerron innoissani tänään valinneeni vihkisormukseni! ;D Eli sormukseni maksaa vajaat 200euroa ja on aivan ihana!!! :-X Ei sitä mullekaan heti ensimmäiseksi liikkeissä esitelty, kun kyselin vihkisormusta, mutta kun sitten (onneksi) lopulta nostivat pöytään, ihastuin heti!!! Toki vähän mietityttää, kun en ole mitään koruihmisiä ja vierastan kaikkea hienostelua, että ajatteleekohan sitten asioista jotain tietävät, että onko toi joku pääsiäismunasormus??? Mutta ehkä se on vaan mun tyyliä. Eikä meillä kyllä olisi ollut varaakaan mihinkään huippukalliiseen sormukseen. Joka tapauksessa: mielestäni halvallakin saa kauniin sormuksen!