Jump to content
Naimisiin.info

kioto

Rouva
  • Viestit

    26
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Lahti/ Hollola

kioto's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Käytkö vielä tällä foorumila?

  2. kioto

    Lahti ja lähialueet

    Hiihtomajalla ei ole vuokrahintaa eli se osuus on ilmainen. Ruoat ja juomat pitää kuitenkin ottaa sieltä. Niiden valmiisiin menuihin ei kannata tyytyä, vaan sieltä saa kivasti ruoaksi juuri sitä mitä haluaa. Meillä oli neljän ruokalajin italialainen päivällinen, pöytiin kannettuna ja hinta vain 25 euroa. Ruoka oli aivan sairaan hyvää ja sitä kiitteli iso osa vieraista. Toki kaikkea peristeistäkin saa ja buffet-tyylisenäkin. Me vaan kaivattiin jotain "vähän erilaista". Ruokien hintaan sisältyy pöytäliinat, tuikut ja tuikkulyhdyt, kukat pöytiin ja näiden kaikkien esillelaitto. Hiihtomajalla on takka, joka oli ihana talvihäissämme. Sieltä löytyy myös pieni huone, jossa on helppo pitää lapsiparkkia, jos sellaista tarvitsee. Äänentoistolaitteetkin on. Niin ja piano, jonka he virityttävät ennen juhlia, jos ei sitä ole vähään aikaan käytetty. Henkilökuntaa oli riittävästi ja kaikki sujui nopeasti ja huomaamattomasti. Itse ei tarvinnut tehdä paljon mitään. He kattoivat ja koristelivat ohjeidemme mukaan ja siivosivat tietenkin jälkikäteen kaiken. Jos jostain on valitettava, niin kakku olisi voinut olla parempi. Odotin niin toisenlaista eli ehkä en vaan osannut tarpeeksi hyvin pukea toiveitani sanoiksi.
  3. kioto

    Lahti ja lähialueet

    oletteko kaikki huomanneet "naikkaritapaamiset" tuolta kellarin puolelta? Olisi kiva tavata taas uusia naamoja...
  4. Meille tulee Tolvanen eikä kyllä tunnu perin kalliilta vaihtoehdolta. Pari euroa kalliimpi kuin Pito-Alma. Erona vain se, että kaikki ruoat sai keksiä itse eikä ollut mitään varsinaista listaa. (tosin se Pito-Alman lista oli aika kiva, kun aloitteli häähömpötystä. Sai siitä vähän pohjaa mitä halusi). Tämä meille piti tulla, mutta haluammekin nyt ihan muuta: Marinoituja oliiveja, herkkusieniä, paprikoita, hillosipuleja, kesäkurpitsaa ja valkosipulinkynsiä Täytettyjä munakoisorullia Hapanimeliä pikkusipuleja Sienillä täytettyjä tomaatteja Anjovistäytteisiä kananmunia Salumi eli salamia, parmankinkkua, jotain juustoa Tomaatti-mozzarellasalaattia Katkarapu-avokadosalaattia Itämainen kananuudelisalaatti Vihreä salaatti melonilla Saksalainen perunasalaatti pekonilla ********* Aurinkokuivatuilla tomaateilla täytetty porsaansisäfilee valkoviinikastikkeella Kokonainen, vihanneksilla täytetty uunilohi hollandaisekastikkeella Cajun-perunat Keitetyt perunat Kasvisgratiini ******* Suklaakakku ja vaniljajäätelö (pöydissä lisäksi leipäkorit ja paria eri levitettä) tämä siis 25 euroa sisältäen koristelut, tarjoilut, liinat, kynttilät... kaiken Onneksi kehuitte Tolvasen ruokia, me emme ole niitä maistaneet.
  5. kioto

    Sri Lanka/Malediivit

    kiitos infosta almeliini!
  6. kioto

    Sri Lanka/Malediivit

    Täällä liittyy joukoon yksi, jonka tämä ketju sai ihastumaan Malediiveihin. Olen nyt surffaillut sivuja edestakaisin tuntikausia ja nyt ihmettelen, että mistä sitä pitäisi lähteä liikkeelle. Se kävi selväksi, että kannattaa itse varata lennot ja majoitus ja jälkimmäinen paikallisten matkatoimistojen kautta. Menikös se näin? Millä aikataululla pitää olla liikkeellä? Meillä olisi haavelähtöpäivä 5.12.2004. Onkohan mitään mahdollisuuksia enää mahtua matkalle? Mitä reilun viikon matka tulee halvimmillaan maksamaan? 900€ lennot yhdeltä hengeltä ja huoneet noin 100 dollaria (lähtien) yöltä? Täytyypi alkaa laskea budjettia... Onkohan hinnoissa miten eroa, jos lähtee esim. joulukuussa tai helmikuussa? kioto, jota puraisi juuri pahasti matkakärpänen
  7. kioto

    Lahti ja lähialueet

    Meidän piti siellä pitää juhlat, jotain paikasta siis löytyy päiväkirjani kätköistä. Ihana paikka, varsinkin kesällä, herkullisen kuuloisia ruokia. Jäi kuitenkin lopulta kakkossijalle tai oikeastaan kolmoselle, sillä meidän juhlat peruttiin viime tingassa ja nyt odotellaan uusia kesäksi/syksyksi. Kirkko teillä on varmaan Suomen paras, vaatimaton mielipiteeni ;D Hyppää samantien myös Lahden tapaamisketjuun kellarin puolelle
  8. kioto

    Rannekukat (kuvia)

    Mulle annettiin hinta-arviota 10-15 euroa ja vielä seliteltiin hintaa sillä, että siinä on kuitenkin käsityötä. Varsinaisesti ei puhuttu mistä kukasta tehtäisiin, mutta itse ehdotti kukkakauppias orkideaa. Ihan hyvän hintainen siis. Laittakaa ihmeessä lisää kuvia näytille, jos löytyy!
  9. Tänne sitten listaa lahtelaisista Meillä on siis häät 14.2. 2004 ystävänpäivänä. Vihkiminen tapahtuu Hollolan kirkossa ja juhlat on Tapanilan hiihtomajalla. Kovasti odottelen jo uutta lahtelaisten tapaamista!
  10. MENU Marinoituja oliiveja, herkkusieniä, paprikoita, hillosipuleja, kesäkurpitsaa ja valkosipulinkynsiä Täytettyjä munakoisorullia Hapanimeliä pikkusipuleja Sienillä täytettyjä tomaatteja Anjovistäytteisiä kananmunia Salumi eli salamia, parmankinkkua, jotain juustoa Tomaatti-mozzarellasalaattia Katkarapu-avokadosalaattia Itämainen kananuudelisalaatti Vihreä salaatti melonilla Saksalainen perunasalaatti pekonilla ********* Aurinkokuivatuilla tomaateilla täytetty porsaansisäfilee valkoviinikastikkeella Kokonainen, vihanneksilla täytetty uunilohi hollandaisekastikkeella Cajun-perunat Keitetyt perunat Kasvisgratiini ******* Suklaakakku ja vaniljajäätelö (pöydissä lisäksi leipäkorit ja paria eri levitettä)
  11. 100 euroa, jos käytämme heidän omaa pitopalveluaan, muuten satasen enemmän. Kyseessä tila 1903 valmistuneessa jugend-talossa. Istumapaikat löytyy 110 ihmiselle. Ihana paikka, juuri minun näköiseni.
  12. Meitähän on täällä monta, jotka suunnittelemme häitä talveksi. Minulla syynä on myös tuo tunnelma. Mikä onkaan ihanampaa kuin se hämyinen kynttilänvalo. Kun vielä löytäisi paikan, jossa olisi takka ja nurkassa flyygeli, että saisi taustalle ihanaa romanttista musiikkia.
×
×
  • Create New...