emka

Morsian
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

About emka

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Hämeenlinna
 1. Voin lämpimästi suositella Vanajanlinnaa. Siellä todella tiedetään mitä tehdään että jiuhlat saadaan onnistumaan. Meillä oli juhlatilana Salonki ja jatkopaikkana Elämyskellari. Samaan aikaan käsittääkseni ei toisia JUHLIA järjestetä, mutta meidänkin tapauksessamme Vanajanlinnassa oli joku kokous/koulutus meneillään. Tosin itse en kokenut mitenkään häiritsevänä että viereisessä salissa oli ihmisiä syömässä kun saavuimme paikalle. Kuitenkin Salonki ja tanssisali jossa oli seisova pöytä sujettiin ovilla niin että muut linnassa olijat eivät meitä häirinneet missään vaiheessa. Ja melestäni oli mukavaa kun linnassa liikkui muitakin ihmisiä. Tilaa siellä kuitenkin on vaikka kuinka ja paljon. Ja jos on isommat juhlat (meillä n50vierasta joista syömässä n40) niin juhlasalihan on sen verran erillään muista ruokapaikoista että sinne kuin porukan saa kasaan niin tuskin kovinkaan moni näkee muita linnassa olijoita.
 2. Kaikille jotka haluavat hyvin tehdyn ja kestävän meikin voin suositella kauneuspiste josefiinaa torikadulla! Hinta ei ollut päätähuimaava, mutta tulos oli todella hyvä.
 3. Piti tulla kehumaan Vanajanlinnaa. Kaikki järjestelyt sujuivat kokajan hyvin ja juhla onnistui mainiosti. Ruoka oli maukasta ja sitä oli aivan liikaakin. Ja kakun tilasimme Sokerileipuri Suomiselta ota voin myös täydestä sydämestäni kehua. Kakki oli juuri sen näköinen kuin halusimmekin ja maku oli erittäin maittava.
 4. Tänäään kävin Kaisan Kukassa kuvan kanssa tekemässä alustavan tilauksen helmikuuta varten. Palvelu oli todella hyvää ja isona plussana pidän sitä että tekevät kimpun perjantaina ja toivovat että kävisin katsomassa sitä vielä samana päivänä jos jotain muutoksia täytyisi tehdä. Aiemmin olen sanut ko.paikasta myös hyvää plavelua ja siksi uskallan luottaa että homma hoituu nytkin. Ristiäisiin sain pöytään juuris ellaisen kimpun kuin halusinkin. Nyt haasteena tämä
 5. Aika hyviä hintoja tuntuvat meikkauksesta ottavat. Kaipailen hyviä järkevän hintaisia meikkaus paikkoja ja kampauksen tekijää. Olen menettänyt luottokampaajani(joka myös meikkasi minut esim.vanhojentansseihin) jo yli5vuotta sitten ensin mammalomalle ja sitten hän lopetti kampaajan työt. Edelleen etsin järkevän hintaista kampaajaa. Ja häitä varten alan olla paniikissa kun en osaa yhtään ajatella kenelle voisin mennä kampaukseenja meikkiin.. Jos ei muu auta niin täytyy mietttiä kehtaisiko kysyä ko.ex-kampaajalta tekisikö hän kampauksen ja meikin. tiedän että on tuttaville ainakin värejä laittanut.. Mutta hyvät vinkit kelpaavat!
 6. Vanajanlinnassa juhlineilta kaipaan kommentteja mikä oli plussaa ja oliko jotai hämminkiä jossain? mistä kannattaa olla tarkkana ja mättikö esim laskutuksessa jokin? ko.paikka alustavasti varattu, odotellaan varaus maksua ja kaipaan kokemuksia..
 7. meillä juhlapaikka 2500€ (sisältää tosin 10 hotellihuonetta, joista yksi hääsuite ) ja päälle ruoat n.35-40€/juhlija. Ja jos haluaa koristeita juhlapaikan puolesta ne maksavat lisää. Kakku ja kaveet n.35€/per nenä ja päälle juomat. Joista me tarjoamme alkumaljan ainoastaan.. eli kokosumma tulee olemaan liki 5000€. Hirveä summahan tuo on, mutta juhlapaikka on olltu pinestä pitäen haaveeni että siellä menen naimisiin. juhlapaikka käytössä sen päivän/illan ja sisältää myös jatkopaikan. Eli tuo kokonaishhinta sisältää tarjoilijat, pöytäliinat jne..näillä näkymin kaiken.. jos nyt ei kummempia muutoksia tule. paikkana monelle tuttu vanajanlinna.
 8. Jäin oikein miettimään. Jotenkin tuntuu että kimppu/kukka pitää olla. Tod. näk. kimppu on alttrille kävellessä mukana (etten rusenna isän ja sulhon kättä ) ja sitten kuvissa koristeena. Niinkuin joku jo sanoi meillä kimppu tulee varmaankin olemaan sitten juhlapaikalla päydän koristeena ettei tarvitse sitä kanniskella koko päivää mukanaan ja saatan sen kimpun heittää jonkun naimattoman riesaksi. täytyy tosiaan miettiä asiaa tarkaan.. sillä kimputkaan ei ole mitään halpoja kapistuksia..ainakaan sellaiset mitä olen miettinyt.. että kannattaako sitä "turhaan" kimppuun tuhlata.
 9. en tiedä kuinka perinteistä tai erikoista tämä nyt on, mutta meillä suunnitelmissa on että isäni säveltää meille kappaleen, siihen on annettu vapaat kädet eli saa olla marssi tai valssi tai ihan mitä vaan. kakku tulee olemaan varmaankin musta ja siinä valkoisia koristeita. Kirkkoon laulamaan pieni n.10-15 hengen kuoro. Juhlapaikalle/jatkopaikalle tulee soittamaan bändi joka pääsääntöisesti soittaa melodista metallia.. Hyviä ideoita on ollu paljon tässä pinossa jo. erityisesti pidin siitä avoimen kimpun heittämisestä naimattomille naisille. Joku stand up esityskin olisi mukava, sen tosin toteutti miehen kaveri 30vuotis juhlissaan..
 10. me myös. Hämeenlinnassa juhlitaan 7.2.2009 vihkimisen olisi tarkoitus tapahtua vanajankirkossa ja juhlat näillänäkymin olisi sitten Vanajanlinnassa.
 11. Minä myös kaipaan kokemuksia Ikean kynttilöistä. Eikö kellaan ole kokemusta?? Itse olen katsellut tällaisia..
 12. noista vaihtoehdoista halaan ja kiitän! Sekä kustannamme kaason ja hänen mahdollisen avecin yöpymisen juhlapaikassamme (hotelliravintola/linnatyylinen paikka).
 13. Kiitos jo tähän astisista vinkeistä! Pää tuntuu itsellä ihan tyhjältä. Ja kun ensimmäisiä isoja juhlia tässä ollaan järjestämässä niin kaikki vinkit ovat tervetulleita!
 14. Tänään alkaa juhlapaikkoihin tutustuminen ja mietin että mitä kaikkea olisi hyvä muistaa kysyä? Mistä kaikesta voi tulla yllätyslaskuja jos ei muista kysyä asiasta?
 15. Eniten ihmettelen sitä että inkalan kartanossa ei oltu halukkaita edes näyttämään paikkoja tässä vaiheessa, varsinkin kun tietää että useat paikat ottavat varauksia vastaan jo nyt ja monet paikat ovat vuotta aikaisemmin jo täyteen varattuja..