Jump to content
Naimisiin.info

emka

Morsian
  • Viestit

    25
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän emka kaikki viestit

  1. Voin lämpimästi suositella Vanajanlinnaa. Siellä todella tiedetään mitä tehdään että jiuhlat saadaan onnistumaan. Meillä oli juhlatilana Salonki ja jatkopaikkana Elämyskellari. Samaan aikaan käsittääkseni ei toisia JUHLIA järjestetä, mutta meidänkin tapauksessamme Vanajanlinnassa oli joku kokous/koulutus meneillään. Tosin itse en kokenut mitenkään häiritsevänä että viereisessä salissa oli ihmisiä syömässä kun saavuimme paikalle. Kuitenkin Salonki ja tanssisali jossa oli seisova pöytä sujettiin ovilla niin että muut linnassa olijat eivät meitä häirinneet missään vaiheessa. Ja melestäni oli mukavaa kun linnassa liikkui muitakin ihmisiä. Tilaa siellä kuitenkin on vaikka kuinka ja paljon. Ja jos on isommat juhlat (meillä n50vierasta joista syömässä n40) niin juhlasalihan on sen verran erillään muista ruokapaikoista että sinne kuin porukan saa kasaan niin tuskin kovinkaan moni näkee muita linnassa olijoita.
  2. Kaikille jotka haluavat hyvin tehdyn ja kestävän meikin voin suositella kauneuspiste josefiinaa torikadulla! Hinta ei ollut päätähuimaava, mutta tulos oli todella hyvä.
  3. Tänäään kävin Kaisan Kukassa kuvan kanssa tekemässä alustavan tilauksen helmikuuta varten. Palvelu oli todella hyvää ja isona plussana pidän sitä että tekevät kimpun perjantaina ja toivovat että kävisin katsomassa sitä vielä samana päivänä jos jotain muutoksia täytyisi tehdä. Aiemmin olen sanut ko.paikasta myös hyvää plavelua ja siksi uskallan luottaa että homma hoituu nytkin. Ristiäisiin sain pöytään juuris ellaisen kimpun kuin halusinkin. Nyt haasteena tämä
  4. Aika hyviä hintoja tuntuvat meikkauksesta ottavat. Kaipailen hyviä järkevän hintaisia meikkaus paikkoja ja kampauksen tekijää. Olen menettänyt luottokampaajani(joka myös meikkasi minut esim.vanhojentansseihin) jo yli5vuotta sitten ensin mammalomalle ja sitten hän lopetti kampaajan työt. Edelleen etsin järkevän hintaista kampaajaa. Ja häitä varten alan olla paniikissa kun en osaa yhtään ajatella kenelle voisin mennä kampaukseenja meikkiin.. Jos ei muu auta niin täytyy mietttiä kehtaisiko kysyä ko.ex-kampaajalta tekisikö hän kampauksen ja meikin. tiedän että on tuttaville ainakin värejä laittanut.. Mutta hyvät vinkit kelpaavat!
  5. emka

    Juhlapaikkojen hinnat

    meillä juhlapaikka 2500€ (sisältää tosin 10 hotellihuonetta, joista yksi hääsuite ) ja päälle ruoat n.35-40€/juhlija. Ja jos haluaa koristeita juhlapaikan puolesta ne maksavat lisää. Kakku ja kaveet n.35€/per nenä ja päälle juomat. Joista me tarjoamme alkumaljan ainoastaan.. eli kokosumma tulee olemaan liki 5000€. Hirveä summahan tuo on, mutta juhlapaikka on olltu pinestä pitäen haaveeni että siellä menen naimisiin. juhlapaikka käytössä sen päivän/illan ja sisältää myös jatkopaikan. Eli tuo kokonaishhinta sisältää tarjoilijat, pöytäliinat jne..näillä näkymin kaiken.. jos nyt ei kummempia muutoksia tule. paikkana monelle tuttu vanajanlinna.
  6. Jäin oikein miettimään. Jotenkin tuntuu että kimppu/kukka pitää olla. Tod. näk. kimppu on alttrille kävellessä mukana (etten rusenna isän ja sulhon kättä ) ja sitten kuvissa koristeena. Niinkuin joku jo sanoi meillä kimppu tulee varmaankin olemaan sitten juhlapaikalla päydän koristeena ettei tarvitse sitä kanniskella koko päivää mukanaan ja saatan sen kimpun heittää jonkun naimattoman riesaksi. täytyy tosiaan miettiä asiaa tarkaan.. sillä kimputkaan ei ole mitään halpoja kapistuksia..ainakaan sellaiset mitä olen miettinyt.. että kannattaako sitä "turhaan" kimppuun tuhlata.
  7. en tiedä kuinka perinteistä tai erikoista tämä nyt on, mutta meillä suunnitelmissa on että isäni säveltää meille kappaleen, siihen on annettu vapaat kädet eli saa olla marssi tai valssi tai ihan mitä vaan. kakku tulee olemaan varmaankin musta ja siinä valkoisia koristeita. Kirkkoon laulamaan pieni n.10-15 hengen kuoro. Juhlapaikalle/jatkopaikalle tulee soittamaan bändi joka pääsääntöisesti soittaa melodista metallia.. Hyviä ideoita on ollu paljon tässä pinossa jo. erityisesti pidin siitä avoimen kimpun heittämisestä naimattomille naisille. Joku stand up esityskin olisi mukava, sen tosin toteutti miehen kaveri 30vuotis juhlissaan..
  8. emka

    Hämeenlinna + lähikunnat

    me myös. Hämeenlinnassa juhlitaan 7.2.2009 vihkimisen olisi tarkoitus tapahtua vanajankirkossa ja juhlat näillänäkymin olisi sitten Vanajanlinnassa.
  9. emka

    Kynttilät juomalaseissa

    Minä myös kaipaan kokemuksia Ikean kynttilöistä. Eikö kellaan ole kokemusta?? Itse olen katsellut tällaisia..
  10. emka

    Kaason/bestmanin lahjat?

    noista vaihtoehdoista halaan ja kiitän! Sekä kustannamme kaason ja hänen mahdollisen avecin yöpymisen juhlapaikassamme (hotelliravintola/linnatyylinen paikka).
  11. Kiitos jo tähän astisista vinkeistä! Pää tuntuu itsellä ihan tyhjältä. Ja kun ensimmäisiä isoja juhlia tässä ollaan järjestämässä niin kaikki vinkit ovat tervetulleita!
  12. Tänään alkaa juhlapaikkoihin tutustuminen ja mietin että mitä kaikkea olisi hyvä muistaa kysyä? Mistä kaikesta voi tulla yllätyslaskuja jos ei muista kysyä asiasta?
  13. Molempien koti-ja asuinpaikkakunnalla..
  14. Meillä kiikutaan siinä välimaastossa vielä. Molempien vanhemmille/isovanhemmille on kerrottu ja muutama läheinen ystävä tietää. Mutta vielä ein kuuluteta asiaa kaikille sillä aikaa häihin on melkein 1.5vuotta.. mutta sitten kun aikaa on enää puoli vuotta mielestäni voi jo kaikille ystäville kertoa. Puoli tutut lukekoot sitten lehdestä..
  15. Mielestäni ei ole sopivaa pukeutua koko valkoiseen toisen häissä, paitsi jos morsian siihen on suostunut. Eikös perinteisesti valkoinen väri ole varattu morsiammelle? Ja muutenkin mielestäni juhlavieraiden (myös kaason) tulisi pukeutua sen verran "hillitymmin" ettei jätä morsianta varjoonsa. Kyllä morsiammen kuuluu olla se päivän parhaiten pukeutunut nainen! Tuosta koko mustasta, omiin häihini kyllä tietyt ihmiset saavat tulla vaikka kokomustassa, koska se on heidän oma tyylinsä..
  16. Mielestäni rahalahjat on aina hankalia. Mielestäni tuo 50€summa kannattaa suhteuttaa muihion lahjoihin jota olette saanett appivanhemmiltasi. Jos joulu tms. lahjat ovat olleet arvoltaan selkeästi kalliimpia niin sitten koittaisin jotenkin kohteliaasti tiedustella sattuiko joku moka jossain vaiheessa. Mutta jos lahjat ovat muutenkin oleet 20€tuntumassa niin siihen suhteutettuna tuo on ihan ok lahja. Ymmärrän kyllä ihmetyksenne. Itselläni on tilanne että mieheni mummolla on varaa laittaa lahjoihin paljonkin rahaa ja mieheni sai synttärilahjaksi 100€ häneltä ja taas omalla mummollani ei ole samanlaista mahdollisuutta laittaa rahaa ja hänen laittamansa 30€ oli jo suurisumma mielestämme.
  17. Itselleni ei myöskään tullut mieleen että kakkosluokassa lähtevät kutsut olisivat etiketti virhe.. en tosin ole miettinyt kummassa lähetetään kun vasta vuoden päästä joulun alla. mutta joulumerkeillä en ainakaan lähtisi lähettämään vaikka joulun alla kutsut lähtisivätkin..
×
×
  • Create New...