Trinity79

Rouva
 • Content count

  77
 • Joined

 • Last visited

About Trinity79

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Sipoo
 1. Toinen kerta meille molemmille tulee olemaan kun menemme naimisiin keväällä. Molemmilla ollut ne "perinteiset häät", nyt mennään vaan kahdestaan. <3 Tässä on monia vaihtoehtoja mietitty, mutta jotenkin lopputulos on aina se että haluamme olla vaan kahdestaan. Pientä järjestelyä tämä vaatii koska haluamme mennä naimisiin eri kaupungissa missä me asutaan, meillä on 1,5v vanhat kaksoset, ja vaikka en hääpukua halua niin haluaisin kuitenkin kukat, laittaa hiukset ja kynnet ja käydä ottamassa viralliset valokuvat... ja siis kaikki tämä pitäisi tehdä salassa. No, onhan tässä vielä n. 2 kk että ehtii käytännönasiat järjestää.
 2. Meillä ikäeroa 14 vuotta ja mies ehkä alussa mietti aika paljon ikäeroa, mutta niin kuin Tuittu87 kirjoitti "aina on yhteiselo tuntunut luontevalta ja oltu samalla aaltopituudella - se, onko mies henkisesti nuorempi vai minä henkisesti vanhempi onkin sitten eri juttu ". Ja yhdessä oltu nyt jo 2 vuotta.
 3. Siis VAU Delia!!! Tosi hienot ovat!
 4. Meillä oli häät heinäkuussa ja mulla oli tämmöinen kimppu, myös gerberaa joka on lempikukkani. Niin, ja kuva otettu häiden jälkeisenä päivänä ja hyvin on gerberatkin jaksaneet!
 5. Niin samanlaista minunkin kohdallani.
 6. Jatkossa kaikki hääkuljetuksiin liittyvät aiheet käsitellään "Häävalmistelut"-osiossa! Tulen pikkuhiljaa siirtää kaikki tässä osiossa esiintyvät hääkuljetuksiin liittyvät keskustelut Häävalmistelut-osioon. Trinity79
 7. Kattauskuvia:
 8. Meillä oli kyseinen virsi, laulettiin kaksi ensimmäistä säkeistöä.
 9. Meillä oli 200E, to-su. Sisältyi pöytäliinat ja kaikki astiat.
 10. Ihania kuvia Miiru; tahtoo takaisin Azoreille! Ei ehditty ollenkaan nähdä saaren itäpuolta! Ja ratsastamaankin haluaisin mennä!