Trinity79

Rouva
 • Content count

  77
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Trinity79

 1. Toinen kerta meille molemmille tulee olemaan kun menemme naimisiin keväällä. Molemmilla ollut ne "perinteiset häät", nyt mennään vaan kahdestaan. <3 Tässä on monia vaihtoehtoja mietitty, mutta jotenkin lopputulos on aina se että haluamme olla vaan kahdestaan. Pientä järjestelyä tämä vaatii koska haluamme mennä naimisiin eri kaupungissa missä me asutaan, meillä on 1,5v vanhat kaksoset, ja vaikka en hääpukua halua niin haluaisin kuitenkin kukat, laittaa hiukset ja kynnet ja käydä ottamassa viralliset valokuvat... ja siis kaikki tämä pitäisi tehdä salassa. No, onhan tässä vielä n. 2 kk että ehtii käytännönasiat järjestää.
 2. Meillä ikäeroa 14 vuotta ja mies ehkä alussa mietti aika paljon ikäeroa, mutta niin kuin Tuittu87 kirjoitti "aina on yhteiselo tuntunut luontevalta ja oltu samalla aaltopituudella - se, onko mies henkisesti nuorempi vai minä henkisesti vanhempi onkin sitten eri juttu ". Ja yhdessä oltu nyt jo 2 vuotta.
 3. Siis VAU Delia!!! Tosi hienot ovat!
 4. Meillä oli häät heinäkuussa ja mulla oli tämmöinen kimppu, myös gerberaa joka on lempikukkani. Niin, ja kuva otettu häiden jälkeisenä päivänä ja hyvin on gerberatkin jaksaneet!
 5. Niin samanlaista minunkin kohdallani.
 6. Jatkossa kaikki hääkuljetuksiin liittyvät aiheet käsitellään "Häävalmistelut"-osiossa! Tulen pikkuhiljaa siirtää kaikki tässä osiossa esiintyvät hääkuljetuksiin liittyvät keskustelut Häävalmistelut-osioon. Trinity79
 7. Kattauskuvia:
 8. Meillä oli kyseinen virsi, laulettiin kaksi ensimmäistä säkeistöä.
 9. Meillä oli 200E, to-su. Sisältyi pöytäliinat ja kaikki astiat.
 10. Ihania kuvia Miiru; tahtoo takaisin Azoreille! Ei ehditty ollenkaan nähdä saaren itäpuolta! Ja ratsastamaankin haluaisin mennä!
 11. Heips! Valas- ja delfiinisafari voi varata vasta paikan päältä. Me menimme Hispanian kanssa ja heidän kautta sai varata retken Futurismo-nimiseltä yritykseltä. Toinen toinen yritys mistä sitten siellä kuultiin on Terra Azul joka järjestää retkiä. Molemmat maksoi 45 euroa. Me asuttiin Bahia Palacessa ja se oli kyllä hieno hotelli. Suosittelen! Kaksi viikko on varmasti ihan hyvä aika; me oltiin vaan viikon ja tuntui todellakin että loppui kesken emmekä ehtineet nähdä kun puolet Sao Miguelista.
 12. Minäkin liityn tähän ketjuun! Aivan mahtava päivä!
 13. Melartin.... Niin ihana!
 14. Sama juttu täydellisen päivän osalta! Ei kuitenkaan mitään ongelmia sukkanauhan kanssa!
 15. Hyvä Lnd jatketaan nyt tässä ketjussa alkuperäisessä aiheessa.
 16. Mulla oli sitten lopulta semmoinen pyöreä kimppu, missä keskellä kolme valkoista minigerberaa ja lisäksi noin 30 vaaleanpunaista ruusua tiheästi gerberoiden ympäri ja sitten vielä murattia kehystämässä ruusuja. Aivan ihana kimppu!
 17. Meillä oli kirkoss kirkko-ohjelma, mihin oli kirjoitettu virsien sanat; Viimeinen säkeistö laulettiin ja alkoi kuulua pikku hihittelyä ja kun minä luin eteenpäin niin siinä luki RADER kun piti lukea RASER (eli piti lukea rotu niin luki rivi). Noh, ei se mitään vakavaa ollut.
 18. Siirretään tämä ketju oikealle osastolle.
 19. Nosto.