Pullami

Morsian
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

About Pullami

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Hei Etsy-konkarit. En ole ikinä tilannut mitään etsystä ja olen todella epäluuloinen. Mitä minun tulisi huomioida myyjien profiileissa, jotta tiedän että on turvallista tilata. Kertokaapa muita vinkkejä mitä tilauksissa tulee ottaa huomioon. Ja sitten tämmöistä hääkakunkoristetta mietin, voisitteko sanoa onko turvallinen myyjä ja mitkä faktat tukee mielipidettänne? http://www.etsy.com/se-en/listing/178034991/wedding-cake-toppers-and-more-mrmrs-name?ref=sr_gallery_29&ga_search_query=wedding+cake+topper&ga_ship_to=SE&ga_ref=auto4&ga_page=8&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery
 2. Joo pitopalvelun kautta tulee jotain keksejä ja äidin kautta leipäjuustoa ja lakkoja.. Kuivakakun voisi ehkä itse myös vääntää.
 3. Minä ajattelin aloittaa lomani viikko ennen häitä, joten ehtii hyvin järjestellä asioita ja tehdä viime hetken askarteluja (toivottavasti niitä ei kerry). Ja eihän töistä tulisi mitään paria päivää ennen häitä, koska hermoilisin ja jännittäisin tekemättömiä asioita, niin parempi olla kotona värkkäämässä.
 4. Seurustelua yli kolme vuotta, joista jopa kaksi vuotta yhdessä asumista ennen kihlausta. Kihlauksen ja hääpäivän väliin neljä vuotta. Meillä mennään hitaasti mutta varmasti eteenpäin.
 5. Meillä mies oli varmaan jo vuoden verran puhunut kihloista mutta minä ajattelin ettei vielä ole aika. No eräs syksy sängyssä pötkötellessä hän kysyi, että jokos mentäis kihloihin ja vastasin joo. Ajattelin, että mies unohtaa asian vaan seuraavana päivänä toinen tohkeissaan näytteli sormuksia netistä ja sitten lähettiinkin sormuskauppaan. Päivämääräksi tuli 10.10.10 eli mies oli tainnut jo vähän aikaa miettiä hommaa ja olihan se minullakin käynyt mielessä. : Viime keväänä saimme päätettyä päivänkin ensi kesällä vietettäville häillekin.
 6. MInkä kokoisia servettirenkaiden tulisi olla? Meille tulee pitopalvelun kautta ruokailuun servetit (en tiedä ovatko sitten kankaiset vai paperiset). Ajattelin kuitenkin itse tehdä renkaat niihin, sillä idean tynkääkin olen jo suunnitellut ja ei maksa mitään, koska teen ne jo olemassa olevista askartelutarpeistani. Kuvaa pitää lisätä kun saan aikaan edes prototyypin. Niin, tuleeko servettirenkaiden olla napakka vai löysä? Ja minkäkokoinen on sen tulisi olla, ympärysmitta/halkaisija?
 7. Hei, Paljonko teille on tullut maksamaa kokonaisuudessaan miesten puku, kun se on ostettu hääliikkeestä? Ajattelimme hommata miehelle kunnon mustan puvun, jolle olisi sitten jatkossa myös käyttöä.
 8. Hei, Meille tulee pitopalvelun kautta hääkakuksi ihan perinteinen mansikkakakku, mutta ajattelin tehdä kakun kaveriksi juustokakun vieraille jotka eivät välitä kermaunelmasta. Kuinkahan iso/ montakohan normaalikokoista juustokakkua tulisin tarvitsemaan ~70 henkilön häihin? Onneksi pitopalvelu on luvannut omat leipomukset.
 9. Meille tulee pandan suklaasydämiä, koska ne ovat niin hyviä! Vaaleanpunainen väri niissä ei ole mieleen, sillä teemaväri on vedensinen ja luonto. Olen askarrellut pienet rasiat niitä varten ja jokaiseen rasiaan tulee vaaleanpunainen ja valkoinen suklaasydän. Olkoot sitten yllätys ja shokeeraus pinkillä hempeily vieraille.
 10. Minä vedän myös kotia päin ja sanon kiimingin kirkko. Tässä osoite jossa voi katsoa panoraamakuvaa kirkon sisältä: http://www.oulunseurakunnat.fi/kiiminginkirkko Kaunis punainen ristikirkko ulkoa ja sisältä vaalean raikas. Tämä oli myös mieheni ehdoton suosikki, jossa hän haluaa mennä naimisiin
 11. Tyhmä kysymys mutta jos kutsuun laittaa näin: Aikaa vierähti x vuotta, mutta sitä ei olla odotettu suotta. ...niin tulkitaanko tämä x vuotta kihlajaisajaksi vai koko seurusteluajaksi? Olen pari päivää miettinyt mutten oikeen tiedä kummin tulkitsisin
 12. Olen myös miettinyt kimpun hankitaa. Me pidetään ortodoksiset häät, jolloin kannan kädessäni tuohusta, joten kimppua ei kannattaisi edes kirkkoon ottaa. Taidan kuitenkin itse tehdä kuvauksia varten kimpun (säästöä), jonka heitän illanpäätteeksi sinkuille neitokaisille.
 13. Meille tulee koitelin pitopalvelu. Menu ja hinta todella kilpailukykyisiä sekä mukavan oloinen yrittäjä. Haluan myös tukea nuoria yrittäjiä.
 14. Meillä maksoi 500 e to-su sisältäen koko nuorisotalon käytön ja 150:lle valkoiset teema astiastot. Ei paha, keittiö oli tilava ja vessoja pari kappaletta naisille ja miehille. Lisäksi voi vuokrata viinilasit, pöytäliinat ja pihalle telttaa, grilliä ja pöytää.
 15. Meillä on n. 7 km ja suora tie, joten tuskin kukaan eksyy matkalla Autottomille pitää vielä kyytiä miettiä, sillä kirkolle pääsee kyllä yleisillä kulkuvälineillä mutta juhlapaikalle ei. Pitää varmaan joku kimppakyyti systeemi miettiä. Onneksi näitä autottomia on tosi vähän, joten ehkäpä ratkaisu löytyy.