Jump to content
Naimisiin.info

Pullami

Morsian
  • Viestit

    35
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Pullami kaikki viestit

  1. Pullami

    ETSY.com verkkokauppa

    Hei Etsy-konkarit. En ole ikinä tilannut mitään etsystä ja olen todella epäluuloinen. Mitä minun tulisi huomioida myyjien profiileissa, jotta tiedän että on turvallista tilata. Kertokaapa muita vinkkejä mitä tilauksissa tulee ottaa huomioon. Ja sitten tämmöistä hääkakunkoristetta mietin, voisitteko sanoa onko turvallinen myyjä ja mitkä faktat tukee mielipidettänne? http://www.etsy.com/se-en/listing/178034991/wedding-cake-toppers-and-more-mrmrs-name?ref=sr_gallery_29&ga_search_query=wedding+cake+topper&ga_ship_to=SE&ga_ref=auto4&ga_page=8&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery
  2. Joo pitopalvelun kautta tulee jotain keksejä ja äidin kautta leipäjuustoa ja lakkoja.. Kuivakakun voisi ehkä itse myös vääntää.
  3. Minä ajattelin aloittaa lomani viikko ennen häitä, joten ehtii hyvin järjestellä asioita ja tehdä viime hetken askarteluja (toivottavasti niitä ei kerry). Ja eihän töistä tulisi mitään paria päivää ennen häitä, koska hermoilisin ja jännittäisin tekemättömiä asioita, niin parempi olla kotona värkkäämässä.
  4. Meillä mies oli varmaan jo vuoden verran puhunut kihloista mutta minä ajattelin ettei vielä ole aika. No eräs syksy sängyssä pötkötellessä hän kysyi, että jokos mentäis kihloihin ja vastasin joo. Ajattelin, että mies unohtaa asian vaan seuraavana päivänä toinen tohkeissaan näytteli sormuksia netistä ja sitten lähettiinkin sormuskauppaan. Päivämääräksi tuli 10.10.10 eli mies oli tainnut jo vähän aikaa miettiä hommaa ja olihan se minullakin käynyt mielessä. : Viime keväänä saimme päätettyä päivänkin ensi kesällä vietettäville häillekin.
  5. Pullami

    Servettirenkaat

    MInkä kokoisia servettirenkaiden tulisi olla? Meille tulee pitopalvelun kautta ruokailuun servetit (en tiedä ovatko sitten kankaiset vai paperiset). Ajattelin kuitenkin itse tehdä renkaat niihin, sillä idean tynkääkin olen jo suunnitellut ja ei maksa mitään, koska teen ne jo olemassa olevista askartelutarpeistani. Kuvaa pitää lisätä kun saan aikaan edes prototyypin. Niin, tuleeko servettirenkaiden olla napakka vai löysä? Ja minkäkokoinen on sen tulisi olla, ympärysmitta/halkaisija?
  6. Hei, Paljonko teille on tullut maksamaa kokonaisuudessaan miesten puku, kun se on ostettu hääliikkeestä? Ajattelimme hommata miehelle kunnon mustan puvun, jolle olisi sitten jatkossa myös käyttöä.
  7. Hei, Meille tulee pitopalvelun kautta hääkakuksi ihan perinteinen mansikkakakku, mutta ajattelin tehdä kakun kaveriksi juustokakun vieraille jotka eivät välitä kermaunelmasta. Kuinkahan iso/ montakohan normaalikokoista juustokakkua tulisin tarvitsemaan ~70 henkilön häihin? Onneksi pitopalvelu on luvannut omat leipomukset.
  8. Meille tulee pandan suklaasydämiä, koska ne ovat niin hyviä! Vaaleanpunainen väri niissä ei ole mieleen, sillä teemaväri on vedensinen ja luonto. Olen askarrellut pienet rasiat niitä varten ja jokaiseen rasiaan tulee vaaleanpunainen ja valkoinen suklaasydän. Olkoot sitten yllätys ja shokeeraus pinkillä hempeily vieraille.
  9. Minä vedän myös kotia päin ja sanon kiimingin kirkko. Tässä osoite jossa voi katsoa panoraamakuvaa kirkon sisältä: http://www.oulunseurakunnat.fi/kiiminginkirkko Kaunis punainen ristikirkko ulkoa ja sisältä vaalean raikas. Tämä oli myös mieheni ehdoton suosikki, jossa hän haluaa mennä naimisiin
  10. Tyhmä kysymys mutta jos kutsuun laittaa näin: Aikaa vierähti x vuotta, mutta sitä ei olla odotettu suotta. ...niin tulkitaanko tämä x vuotta kihlajaisajaksi vai koko seurusteluajaksi? Olen pari päivää miettinyt mutten oikeen tiedä kummin tulkitsisin
  11. Olen myös miettinyt kimpun hankitaa. Me pidetään ortodoksiset häät, jolloin kannan kädessäni tuohusta, joten kimppua ei kannattaisi edes kirkkoon ottaa. Taidan kuitenkin itse tehdä kuvauksia varten kimpun (säästöä), jonka heitän illanpäätteeksi sinkuille neitokaisille.
  12. Meille tulee koitelin pitopalvelu. Menu ja hinta todella kilpailukykyisiä sekä mukavan oloinen yrittäjä. Haluan myös tukea nuoria yrittäjiä.
  13. Meillä maksoi 500 e to-su sisältäen koko nuorisotalon käytön ja 150:lle valkoiset teema astiastot. Ei paha, keittiö oli tilava ja vessoja pari kappaletta naisille ja miehille. Lisäksi voi vuokrata viinilasit, pöytäliinat ja pihalle telttaa, grilliä ja pöytää.
  14. Meillä on n. 7 km ja suora tie, joten tuskin kukaan eksyy matkalla Autottomille pitää vielä kyytiä miettiä, sillä kirkolle pääsee kyllä yleisillä kulkuvälineillä mutta juhlapaikalle ei. Pitää varmaan joku kimppakyyti systeemi miettiä. Onneksi näitä autottomia on tosi vähän, joten ehkäpä ratkaisu löytyy.
  15. Pullami

    Hääkakku

    Meille molemmille maistuu perinteinen mansikkakakku, jota kyllä pitää saada häihin. Se oli ensimmäinen asia minkä ilmoitin sulholle ja sen hänkin hyväksyi. Sen kaveriksi tosin voisi tehdä myös sen juustokakun, voipi olla että monet vieraat haluat vaihtoehdon. Ei haittaa minua, sillä jääpä mansikkaunelmaa enemmän minulle
  16. Meillä 3 vuotta seurustelua ja 2 vuotta yhdessä asumista ennen kihloja. Kihlojen jälkeen melkein 3 vuotta ennen kuin päätettiin päivä, joten kihlauksesta tulee olemaan melkein neljä vuotta ennen kuin ollaan mies ja vaimo!
  17. Pullami

    Ei häästressiä

    Luulen, ettei minulle tule häästressiä, Olen aloittanut aikasin suunnittelut, askartelut ja hankinnat, jotta paniikkia ei synny ja voi pitää taukoa, kun siltä tuntuu. Minä suurena askartelijana teen kaikki askartelut itse, siinä säästää ja ihan ilosta askartelen telkkaria katsoessa (eipähän ainakaan tule naposteltua), ja huomaan että kohta loppuu tehtävät, koska niin reippaasti teen kaikki. Luultavasti alan jännittämään jossain vaiheessa, mutta stressiä en ajatellut ottaa. En vain malta odottaa häitämme ja minusta on niin mukava touhuta. Mies ei hirveästi vielä ole osallistunut, muutamaan juttuun sanonut suostumuksensa vain, mutta hänellä riittää talossamme puuhaa, joten on vain helpotus että kumpikin touhuavat omiaan.
  18. Kyllä myös meiltä lähtee kutsut muutamalle vanhemmalla sukulaiselle, vaikka tiedämme etteivät he todennäköisesti osallistu juhliin. Kaylan, meillä on ihan sama ongelma. Tuntuu pöljältä lähettää kutsu ihmiselle, jonka tietää varmasti osallistuvan serkun häihin, mutta jonka kutsuisimme kohteliaisuussyistä ja läheisistä perhesyistä (minun sulhaseni setä, mutta onkin samana päivänä naimisiin menevän serkun isä). Muutamalle perhekunnalle lähetämme kutsun (joiden kanssa olemme olleet enemmänki tekemisissä) ja he saavat päättää kumpiin häihin menevät.
  19. Minuakin kiinnostaisi kuulla häämatkoista erämaahan, johonkin mökille, josta voisi tehdä päivän vaelluksia ja illaksi palata saunomaan ja nauttimaan rauhallisuudesta ja maisemista.
  20. Pullami

    Somistukset halvalla?

    Onko sinulla kuvaa kattauksesta? Olisiko sopimatonta pyytää nähtäväksi? Voit laittaa kuvan vaikka odoitteeseen [email protected]. Tänään kävin katsomassa lankkupinojamme (kun sahautimme rakennustavaraa niin lautoja jäi yli rakennusprojektista) ja ne ovat tosi kivasti harmaantuneet, mutta osittain epätasaisesti. Tuo spreijaus kuulostaa tosi kivalta. Pienet lyhdyt olisi kiva, mutta en pidä perinteisistä kukka-asetelmista, joten mietin miten kukat ja lyhdyt voisi yhdistää.
  21. Meidän tuleva juhlapaikka on paneloitu lattiasta kattoon puupaneleilla, jotka ovat vieläpä tummentuneen puunväristä. Tilat ovat muuten hyvät ja hyvällä paikalla. Nyt pitäisi keksiä millä raikaistaisi tilan. Häät tulevat olemaan elokuussa, tietenkin kun ilta hämärtyy, kynttilät nousevat paremmin esille mutta päivästä tila on liian puinen. Olisiko kellään mitään ideoita tai kuvia, omakohtaisia kokemuksia? (Saa siirtää, jos meni vääräänpaikkaan)
  22. Pullami

    Lattian somistus?

    Vastataampa tähän vanhaan ketjuun. Meidän juhlapaikassamme on puunvärinen parkettilaittia ja seinät myös puulla paneloidut. Ahdistaa kun on niin paljon puuta, joten ajattelin käydä kaikilla sukulaisilta keräämässä valkoisia/vaaleita räsymattoja. Täytyy miettiä vielä onko tämä järkevää, eli liukastuuko ihmiset niihin ja ovatko täynnä kengänjälkiä koska kuitenkin vieraat ramppaavat pihalle ja sisälle edestakaisin. Empä ole vielä edes varma löytyykö mattoja sukulaisilta. Olisi ainakin raikastanut tilan..
  23. Meille tulee myös rahalahjoitus. Ajattelimme laittaa kutsuihin että hääparia voi muistaa joko pienenä lahjoituksena tai talkoovoimana savusaunan rakentamisen yhteydessä. Tietenkin huumorilla varustettuna ja saunavuorolla varattuna
  24. Meille tulee myös paperilappuset, joihin vieraat saavat kirjottaa jatkoa lauseille; "Tapasin morsiamen/sulhasen ensimmäisen kerran..." "Toivotan morsiammelle/sulhaselle ...". Nämä jätetään johonkin laatikkoon, joista myöhemmin kokoan vieraskirjan. Jokaisen lapun viereen liimaan kuvan vieraasta joka on otettu joko photo boothissa tai illan aikana. Yritän aina aukeammittain laittaa esimerkiksi anoppivanhemmat tai morsiamen suku tai sulhasen kaverit... Pitää katsoa vaan kuinka ison vieraskirjan löytää, jotta tämä onnistuu..
  25. Pullami

    Bm:n ja kaason "työt"...

    Meillä myös minä ja sulhanen yritämme tehdä suurimman osan häävalmisteluista. Kaasot eli minun siskot toimivat valmistelujen aikana makutuomarina ja heiltä kysyn mielipiteitä kun en osaa päättää. Tottakai he järjestävät polttarit sitten aikanaan ja varmasti keksivät jotain yllätystä hääjuhlaan (ainakin leikkien osalta). Itse hääjuhlassa he ovat tukenani ja toimittavat pieniä tehtäviä kuten juonnot bestmanin kanssa ja valokuvien ottamiset vieraista (meille ei hääjuhlaan tule erikseen kuvausta vaan kuvia saavat ottaa kaikki halukkaat, siskoni harrastavat valokuvausta niin se on heille luontevaa). Onneksi siskoja riittää kolme kappaletta, joten jokaiselle löytyy mielekästä tekemistä ja kukaan ei rasitu liikaa. Varsinkin ennen hääpäivää yritän välttää rasittamasta heitä, jotta sitten itse suurena päivänä he jaksavat olla apuna. Tällä hetkellä he kyllä vapaaehtoisesti ovat mielepiteitä antamassa ja auttavaa kättä tarjoamassa. Taitavat jopa salaa suunnitella häitäni enemmmän kuin minä :D
×
×
  • Create New...