Eleonore

Aktiivijäsen
 • Content count

  255
 • Joined

 • Last visited

About Eleonore

 • Rank
  Vakkari

Recent Profile Visitors

884 profile views
 1. 19 000 - 20 000e, joista häämatkan osuus oli 6000e. 85 henkeä häissä
 2. Me oltiin ihanalla matkalla Ranskassa ja trekkailtiin ympäriinsä upeissa maisemissa. Hääpäivää juhlistettiin käymällä Aiguille Du Midillä (pusukuva tuossa lasikopissa!), lennettiin helikopterilla Mont Blancin yllä 4810 metrissä ja syötiin juustofondueta! Ikimuistonen ja henkeäsalpaava!
 3. Hugo Bossin kauluspaidan ja Hugo Bossin siniset kalvosinnapit. Tykkäsi!
 4. Mulla kaapissa edelleen enkä jaksanut pestäkään. En tiedä mitä teen sille.
 5. Mies kun näki mut niin alkoi melkein itkemään ja hänen mielestä näytin prinsessalta. Kehui kyllä useasti jälkeenkin päin, olin hänen mielestä todella kaunis ja kaikki oli täydellistä. Sain myös paljon kehuja ystäviltä, sanoivat että näytin (ja parina näytimme) kuninkaallisilta. Kaikenkaikkiaan todella imartelevia kommentteja saimme molemmat.
 6. Kaikki oli maksettu jo ennen häitä paitsi kuvaus joka taisi erääntyä vasta myöhemmin. Se maksettiin häiden jälkeen.
 7. Teksti kieltämättä antaa sen vaikutelman että häät ovat suurin unelmasi ja sinä haluat ne suunnitella pääasiassa yksin. Voi olla, ettet tarkoittanut kirjoittaa sillä tyylillä, mutta muistathan että kyseessä on teidän päivä, ei vaan morsiammen. Keskiviikko ajatuksena on kummallinen ja ehkä vähän epäreilu vieraita kohtaan, koska osa ei varmasti vaan saa vapaata helposti töistä. Toisaalta, kyllä keskiviikkona voisi varmasti mennä naimisiin, mutta ehkä silloin se olisi järkevää jos se olisi ollut alunperinkin molemmille erittäin tärkeä. Nyt asetelma on hassu, että sinä haluat mennä keskiviikkona naimisiin...häistä on tärkeä tehdä teidän näköset ja sisällyttää siihen asioita, jotka ovat teille yhteisesti tärkeitä. Häävalssihan ei ole mihinkään kirjoihin kirjotettu, vaan voihan häätanssi olla mikä tahansa biisi ja ns. hitaat - ideahan siinä vaan on olla lähellä, ei näyttää tanssitaitoja. Ehkä voisit siitä muistuttaa sulhasta? Tämä tietenkin, jos olet itse valmis joustamaan valssista ja tanssikursseista. Summasummarum, joustaisin päivästä koska sulholle se ei näytä olevan niin tärkeä.
 8. Hääbudjetti oli joku 12 000 ja häämatkoineen kaikkineen kulut olivat noin 19 000. Säästettiin joka penni ja yhtään ei kaduta. Oli niin upea päivä että tuohan oli sijoitus, saatiin muistot! <3
 9. Onpa tosi ikävä juttu. Kyllä ystävien pitää kunnioittaa morsiammen toivetta. Onneksi ette sentään häitä peruneet. Oletteko jutelleet ystävien kanssa tosta jälkeenpäin?
 10. Sama homma. Kukaan ei ilmottanu ruokavalioita eikä allergioita..
 11. Jos ette oikeesti voi saada, niin kannattaahan se sanoa. Mikäli näin ei ole, niin en ehkä lähtisi valehtelemaan.
 12. 6000 euroa kahdelta hengeltä Seychelleillä 10 päivää.. Elämäni kallein matka tiedossa.
 13. Meillä 15.00, kesähäät!
 14. Malediivit on niin upee mesta. <3 Sinne pitää kyl joskus päästä uudelleen.