Jump to content
Naimisiin.info

vadelma123

Morsian
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän vadelma123 kaikki viestit

  1. Onko tästä tuoreita kokemuksia? Vaikuttaa hyvältä kokonaisuudelta talvihäille ja hinta-arvio noin 50 eur/vieras kattaen kaiken paitsi alkoholit kuulostaa kyllä todella hyvältä! Lupaan tulla raportoimaan tänne omista kokemuksista heti kun juhlat pidetty. Nyt ainakin ollaan kallistumassa tämän kannalle, koska helppo ja hyvä vaikutelma! Ja supernopea yhteydenpito, vain 30 min tarjouspyynnöstä ja puhelin soi!
  2. vadelma123

    Bali

    Mä suosittelen Gilejä. Aivan upea ihanan rauhallinen saari, kuitenkin paljon ravintoloita yms. Snorklaamalla rannasta nökee takuulla kilpikonnia yms!
  3. Omiin häihin liittyen sain vastauksen, että koko alkuvuosi 2015 alkaa olla jo loppuunmyyty. Harmi!
  4. Olin perjantaina ystäväni karonkkatilaisuudessa, jossa oli Huplin pitopalvelu. Kaikki sujui aivan loistavsti ja ruuat olivat todella hyviä! Kuulin myös että ruokaa jäi yllin kyllin yli, vaikka monet ottivat lisää kolmekin kertaa!
  5. vadelma123

    Kukkabudjetti

    Mitäköhän kukkia voisi ajatella keväthäihin? Siis ehkä tyylii helmi-huhtikuulle? Ja tietty edullisesti.
  6. Hui mitä hintoja! Meillä olsi tavoitteena löytää hääpaikka noin 80 hengen häille keväälle 2015 pk-seudulta. Mieluiten alle 500 eurolla. Voipi olla tietty utopiaakin,,
  7. Mä olin sukulaisen häissä Laaksolahden monitoimitalolla pidetyissä häissä helmikuussa. Suoraan sanottuna en ymmärrä, miksi kaikki eivät järjestä juhliaan täällä? Aivan superhyvä paikka, hyvä sijainti, ja hinta oikein kilpailukykyinen pk-seudulla. Mietitään tätä jopa meidän hääpaikaksi keväälle 2015, mutta en ole saanut vastausta varaustilanteesta, ilmeisesti johtuen sähköpostiongelmista Espoossa.
  8. vadelma123

    Paikkakortit (kuvia)

    Mistäköhän olisi edullisinta tilata sellaisia paikkakortin pidikkeitä? Haluaisin säästää pidikkeet myöhempää käyttöä varten (sisarusten häitä tulossa yms...). Eli sellaiset joihin voi lisätä erillisellä lapulla nimet.
  9. Vieläköhän Viikin Gardeniassa voi järjestää juhlia? Aiemmin tänä vuonna jossain oli juttua, että se kai suljetaan. Kiinnostaisi meidän kevään häihin
  10. Onkohan jo ihan mahdotonta saada hyvää kuvaajaa ensi keväälle?
×
×
  • Create New...