kirsi_p

Aktiivijäsen
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

About kirsi_p

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Alkoholiton alkumalja pommacia.
 2. Urjalan makeistukun vadelmaneliöt oli kivan mallisia karkkiaskarteluihin.
 3. Kampaus ja meikki Luxroomista sekä minulle, että kaasolle. Molemmat oli tyytyväisiä!
 4. Meillä oli ruoan kanssa mehu, kotikalja, vesi, maito. Illalla muuten tarjottavana vesi, kivennäisvesi (eri makuja), fanta, cokis, sprite.
 5. Onedrive on ilmainen ja sen kautta saa linkin/osoitteen, jonka voi laittaa vaikka kiitoskorttien mukaan. Ei ole salasanan takana, mutta tarvitsee tuon oikean osoitteen, että sinne pääsee.
 6. Meillä oli hääkuvaus ennen vihkimistä, eli vieraiden ei tarvinnut odotella missään vaiheessa. Kuvat onnistui ihan hyvin, en huomannut, että jännitys olisi vaikuttanut kuvaustilanteeseen.
 7. Talvihäissä punaviinin menekki oli huomattavasti valkkaria suurempi.
 8. Aluksi viikko Karibialla risteilemässä, jonka jälkeen lomailu jatkui Miamissa. Risteily oli niin ihanan hemmottelevaa aivot narikkaan-meininkiä, että Miamia tuntui ihan perus Euroopan bilerantakohteelta sen jälkeen. Miami ei lunastanut siis odotuksia, Amerikan länsirannikosta olen tykännyt enemmän.
 9. Morsian 27, sulhanen 28.
 10. Photo boothissa sai kukin käydä haluamanaan aikana. Meillä oli kamera jalustalla ja asetukset säädetty sopivaksi. Ohjeena oli, että kuvattavat pyytää jonkun yleisöstä painamaan laukaisinta. Hyvin meni, ja kuvia tuli paljon!
 11. Polttareissani oli 17 ihmistä ja tekeminen suunniteltu sen mukaan ja niin, että kaikki halukkaat pystyivät osallistumaan tekemisiin.
 12. Meillä oli talvinen juhlamenu ja kakkuna vadelma-valkosuklaa-lime juustokakku. Ruoka oli todella hyvää ja sai paljon kehuja.
 13. Itse tein asetelmat talvihäihin kynttilöiden, pitsin, ruusujen ja käpyjen avulla.
 14. Itse juhlimme Nokialla Hempankaaressa. Mielestäni ihanan avara tila eli kaikki mahtuvat samaan saliin. Juhlissa oli noin sata henkeä ja olisi mahtunut enemmänki.