Jump to content
Naimisiin.info

kirsi_p

Aktiivijäsen
  • Viestit

    20
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän kirsi_p kaikki viestit

  1. Alkoholiton alkumalja pommacia.
  2. Urjalan makeistukun vadelmaneliöt oli kivan mallisia karkkiaskarteluihin.
  3. Kampaus ja meikki Luxroomista sekä minulle, että kaasolle. Molemmat oli tyytyväisiä!
  4. Meillä oli ruoan kanssa mehu, kotikalja, vesi, maito. Illalla muuten tarjottavana vesi, kivennäisvesi (eri makuja), fanta, cokis, sprite.
  5. Onedrive on ilmainen ja sen kautta saa linkin/osoitteen, jonka voi laittaa vaikka kiitoskorttien mukaan. Ei ole salasanan takana, mutta tarvitsee tuon oikean osoitteen, että sinne pääsee.
  6. Meillä oli hääkuvaus ennen vihkimistä, eli vieraiden ei tarvinnut odotella missään vaiheessa. Kuvat onnistui ihan hyvin, en huomannut, että jännitys olisi vaikuttanut kuvaustilanteeseen.
  7. Talvihäissä punaviinin menekki oli huomattavasti valkkaria suurempi.
  8. kirsi_p

    Miami, Florida

    Aluksi viikko Karibialla risteilemässä, jonka jälkeen lomailu jatkui Miamissa. Risteily oli niin ihanan hemmottelevaa aivot narikkaan-meininkiä, että Miamia tuntui ihan perus Euroopan bilerantakohteelta sen jälkeen. Miami ei lunastanut siis odotuksia, Amerikan länsirannikosta olen tykännyt enemmän.
  9. kirsi_p

    Photobooth fiksusti

    Photo boothissa sai kukin käydä haluamanaan aikana. Meillä oli kamera jalustalla ja asetukset säädetty sopivaksi. Ohjeena oli, että kuvattavat pyytää jonkun yleisöstä painamaan laukaisinta. Hyvin meni, ja kuvia tuli paljon!
  10. Polttareissani oli 17 ihmistä ja tekeminen suunniteltu sen mukaan ja niin, että kaikki halukkaat pystyivät osallistumaan tekemisiin.
  11. Meillä oli talvinen juhlamenu ja kakkuna vadelma-valkosuklaa-lime juustokakku. Ruoka oli todella hyvää ja sai paljon kehuja.
  12. Itse tein asetelmat talvihäihin kynttilöiden, pitsin, ruusujen ja käpyjen avulla.
  13. Itse juhlimme Nokialla Hempankaaressa. Mielestäni ihanan avara tila eli kaikki mahtuvat samaan saliin. Juhlissa oli noin sata henkeä ja olisi mahtunut enemmänki.
  14. kirsi_p

    Nokia

    Itse juhlimme Nokian Hempankaaressa. Mielestäni tuo tiilirakennus on tunnelmallinen ja ihanan avara ja muuntautui hyvin hääpaikaksi sadan hengen juhliin.
  15. Näin toistuvasti unta, että valokuvaaja ei muistanut tulla paikalle.
  16. Noin kymmenen kuukautta aiemmin, aikaa oli mielestäni täysin riittävästi.
  17. Haluttiin talvihäät, ja ajateltiin, että helmikuu on varmin lumikuukausi, jolloin voi välttää loskakelit (toisin kävi). Helmikuusta löytyi vielä numeroiltaan kivankuuloinen päivä, vaikka tämä asia ei meille erityisen merkityksellinen ollutkaan.
×
×
  • Create New...