pikkuhirvio

Rouva
 • Content count

  124
 • Joined

 • Last visited

About pikkuhirvio

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Paikkakunta
  suomi

Recent Profile Visitors

584 profile views
 1. Kauhajoella Sanssinkartano on tosi ihana! Erityisenä plussana se, että keittiöön saa itse valita ja kilpailuttaa pitopalvelun. www.kauhajoki.fi/sanssinkartano
 2. Mentiin naimisiin uuden vuoden aattona eli perjantaina kello 15.00. Vihkiminen oli juhlapaikalla, ilmainen vihkiminen.
 3. Me tahdoimme kartanossa.
 4. Mun suku olisi järkyttynyt kirkkohäistä, miehen sukulaiset ei varmaan vieläkään kaikki tiedä, että meillä oli siviilivihkiminen. Yritä nyt siinä sitten tasapainoilla. :-/ Juhliin kutsuttiin vain ne, jotka pystyivät sulattaa meidän valintamme vihkimistavasta.
 5. Meillä oli myös, vaikka heillä ei varsinaisessa vihkimisessä ollutkaan muuta kuin katsojan rooli. En olisi selvinnyt päivästä ilman ihania kaasojani!
 6. Meillä oli talvihäät ja oltiin melkein koko ajan sisällä. Ulkonakin oli sopivan kuiva pakkaskeli, joten siistinä pysyi. Vähän jotain harmaata (pölyä?) vain jäi. Me ei tanssittu, joten tosi koetukselle ei puvun käyttöominaisuudet joutunut. Perässä taisi laahus koko illan laahata, en ehtinyt sitä erityisemmin edes huomata.
 7. Meillä kaikki kukat oli neilikkaa: -kimppu 53,- -morsiusneidon kimppu 10,- (tässä myös kaikkea hopea- ja timangi-systeemiä ;D ) -sulhasen viehe 3,- Yhteensä siis 66,-.
 8. Meillä juhlijoita 32, joista 25 käyttää alkoholia yleensä yhtään (toiset enemmän, toiset vähemmän...) Alkoholia meni: - 9 ploa punaviiniä - 5 ploa valkoviiniä - 2 ja ½ koria olutta/siideriä Olutta olisi ollut vielä paljon lisää, mutta pysyttiin onneksi varsin kohtuudessa.
 9. Valitsin kaapistani Chanelin Alluren.
 10. Me olemme jo ennen avioitumista saaneet tutuilta postia muodossa: perhe/susipari ;D/pariskunta pikkuhirviö-isohirviö. Tämä on mielestäni ihan asiallista ja toivon tällaisen käytännön jatkuvan sittenkin, kun olemme naimisissa. Ärsyttävin posti tähän saakka on ollut sulhon serkun perheeltä tullut joulukortti. Vastaanottajana Sulho Sukunimineen + Co. Minä olen sitten ilmeisesti tuo Co, vaikka he hyvin kyllä tietävät nimenikin. >
 11. Me pidetään molemmat omat sukunimemme ja nyt jo ollaan kuultu asiasta aika paljon kommentteja. Nuoremmat ihmiset ohittavat asian ilman suurempia kommentteja mutta jo keski-ikäiset usein kauhistelee. Sulho vastaa aina, että hänen mielestään avioliitossa ei ole kysymys sittä, että pariskunnalla on sama sukunimi.
 12. Mä näen tämän asian aika erilailla kuin KaisaN. Mun mielestä just se perinteinen sukkanauhan heitto on jotenkin rasvaista verrattuna siihen, että morsian saa siveästi heittää vain sen oman kukkakimppunsa. Jos hameen alta lentääkin vaikka aiemmin mainittu kumiankka, niin tietääpä vieraat, ettei sulhanen ole ihan tosissaan joutunut hampaillaan tonkimaan sieltä jotain sellaista asustetta, joka harvemmin kuuluu normaalin naisen varustukseen.
 13. Mulla ei ole vielä kuvia, mutta kimppuun tulee valkoisia neilikoita ja koristeeksi muutama pinkki vuokko. Vihreät neilikat on mun mielestä aivan ihania, mutta ei mielestäni sovi talvihäihin. Siksi valkoisia. Eikös Sinkkuelämissäkin jokin aika sitten sanottu, että neilikat on tekessä comebackin. ;D
 14. Me ollaan saatu oikein hyvää palvelua Hämeenkadun Kalevan kellosta (Tillikan vieressä). Ostettiin kihlat sieltä ja vihkisormuksesta tingin niin paljon, että melkein hävettää. : ;D