pikkuhirvio

Rouva
  • Viestit

    124
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä pikkuhirvio

  • Taso
    Vakkari

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Paikkakunta
    suomi

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

921 profiilin katselua
  1. Kauhajoella Sanssinkartano on tosi ihana! Erityisenä plussana se, että keittiöön saa itse valita ja kilpailuttaa pitopalvelun. www.kauhajoki.fi/sanssinkartano
  2. Me tahdoimme kartanossa.
  3. Mun suku olisi järkyttynyt kirkkohäistä, miehen sukulaiset ei varmaan vieläkään kaikki tiedä, että meillä oli siviilivihkiminen. Yritä nyt siinä sitten tasapainoilla. :-/ Juhliin kutsuttiin vain ne, jotka pystyivät sulattaa meidän valintamme vihkimistavasta.
  4. Meillä oli myös, vaikka heillä ei varsinaisessa vihkimisessä ollutkaan muuta kuin katsojan rooli. En olisi selvinnyt päivästä ilman ihania kaasojani!
  5. Meillä oli talvihäät ja oltiin melkein koko ajan sisällä. Ulkonakin oli sopivan kuiva pakkaskeli, joten siistinä pysyi. Vähän jotain harmaata (pölyä?) vain jäi. Me ei tanssittu, joten tosi koetukselle ei puvun käyttöominaisuudet joutunut. Perässä taisi laahus koko illan laahata, en ehtinyt sitä erityisemmin edes huomata.
  6. Meillä kaikki kukat oli neilikkaa: -kimppu 53,- -morsiusneidon kimppu 10,- (tässä myös kaikkea hopea- ja timangi-systeemiä ;D ) -sulhasen viehe 3,- Yhteensä siis 66,-.
  7. Meillä juhlijoita 32, joista 25 käyttää alkoholia yleensä yhtään (toiset enemmän, toiset vähemmän...) Alkoholia meni: - 9 ploa punaviiniä - 5 ploa valkoviiniä - 2 ja ½ koria olutta/siideriä Olutta olisi ollut vielä paljon lisää, mutta pysyttiin onneksi varsin kohtuudessa.
  8. Valitsin kaapistani Chanelin Alluren.
  9. Mä näen tämän asian aika erilailla kuin KaisaN. Mun mielestä just se perinteinen sukkanauhan heitto on jotenkin rasvaista verrattuna siihen, että morsian saa siveästi heittää vain sen oman kukkakimppunsa. Jos hameen alta lentääkin vaikka aiemmin mainittu kumiankka, niin tietääpä vieraat, ettei sulhanen ole ihan tosissaan joutunut hampaillaan tonkimaan sieltä jotain sellaista asustetta, joka harvemmin kuuluu normaalin naisen varustukseen.
  10. Mulla ei ole vielä kuvia, mutta kimppuun tulee valkoisia neilikoita ja koristeeksi muutama pinkki vuokko. Vihreät neilikat on mun mielestä aivan ihania, mutta ei mielestäni sovi talvihäihin. Siksi valkoisia. Eikös Sinkkuelämissäkin jokin aika sitten sanottu, että neilikat on tekessä comebackin. ;D
  11. Me ollaan saatu oikein hyvää palvelua Hämeenkadun Kalevan kellosta (Tillikan vieressä). Ostettiin kihlat sieltä ja vihkisormuksesta tingin niin paljon, että melkein hävettää. : ;D
  12. Tosta Robbie Williamsin Angels -biisistä: se on kuulemma nykyään Britannian suosituin kirkoissa soitettu hautajaiskappale. Mun mielestä enkelin voi kyllä ymmärtää olevan ihan se vierellä oleva oma kultakin eli jos itse tykkäätte, niin mun mielestä se on ainakin oikein hyvä.
  13. Aika houkutteleva ajatus... Häitä järjestäessä tuntuu, että vieraita ei koskaan pysty rajata/pyytää avustajaksi häihin tms., ettei joku loukkaantuisi. Tosin mun lörpöttelylahjoilla en kyllä ikinä pystyisi pitää tuollaista salaisuutena kaikilta tutuilta. ;D Oon kyllä ihan samaa mieltä siitä, että olis ikävä kuulla joltain puolitutulta, että joku läheinen olisi tehnyt noin.
  14. Meidän kartano maksaa 4,5€/hlö. Hinta sisältää siivouksen.