nonna-marie

Rouva
 • Content count

  8760
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by nonna-marie

 1. Kaipaisin tietoa ja kuvia oransseista tai edes sinnepäin olevista kimpuista ja kukista. Anyone?
 2. Nosto
 3. pampam: Jes!!! 8516!!! Se oli mun viestimäärä! Eli unen taisin nähdä noista 15000 vs. 44 000... Kiitos frulle linkistä!!
 4. Jaa, mä muistan hämärästi luvut 44 000 ja 15 000! olen pyörinyt täällä vasta 2004, joten ehkä toi 44t on lähempänä totuutta?! Ja VIP olin, joskin sillä ei liene merkitystä...
 5. Heippa! Onkos kukaan tehnyt itse pöytiin tulevia kukka-asetelmia? Aattelin ostaa oasista, ja jotkut nätit korit, joihin sitten tekisin asetelmat. Kukat ostaisin jostain tukusta, tms. Onnistuukohan noin?
 6. Kiinnostaisi tietää, kuinka ajoissa kannattaa lähteä liikenteeseen varailemaan tiloja. ? Itselläni häät syksyllä parin vuoden kuluttua. Monet paikathan eivät kai ota varauksia turhan aikaisin...?... : edit. varasin sitte itse kirkon 1,5 vuotta aiemmin, ja juhlapaikan lähes 2 vuotta aiemmin... en halunnu olla myöhässä... : ;D
 7. Onko kellään ollut oranssia häissä? Edit: Päädyimme siis poltettuun oranssiin & ruskan väreihin, toimi hienosti!
 8. Hei, eksyin tänne puolelle ja huomasin kysymyksen koskien Kuubaa... Olen juuri ollut Kuubassa 2 vkoa, joten voit laittaa privaa ja kysyä - en eksy tälle palstalle kovin usein.
 9. Itse olin juuri kaasona, ja täytyy sanoa, että kaikki meni todella hyvin, ja olemme varmasti parhaita ystäviä jatkossakin, toivottavasti elämämme loppuun asti. Itselleni kaasona oleminen oli kunniatehtävä, ja vaikka toki tiesin, että päivät ovat pitkiä ja paljon on työtä tehtävänä (varsinkin kun häät aikaistuivat puolella vuodella, ja häiden kasaamiseen käytettävissä oleva aika lyhentyi reilusti) päätin, että en väsy tai valita vaikka kuinka olisi rankkaa, vaan autan niin paljon kuin pystyn ja olen hääparia varten, sillä tämä on kenties ainutkertainen kaasoiluni, ja haluan tehdä hääparille heidän elämänsä juhlan. Teimme kutsut, paikkakortit ja tarvikkeiden shoppailua yhdessä, suunnittelin menua, olin mukana pitopalvelutapaamisissa, suunnittelin ja järkkäsin polttarit, suunnittelin hääohjelman, koristelin hääpaikan, autoin morsianta laittautumaan, hommasin viime hetkellä uuden hääkimpun, juonsin häät, pidin hääpuheen, olin jatkoilla pilkkuun asti yms. enkä kyllä kokenut tätä tippaakaan väsyttäväksi. Raskas päivä toki oli, kun se alkoi jo aamuvarhaisella ja päättyi vasta seuraavana aamuyönä - mutta hei, kuuluu asiaan! Joten itselleni kaason vaativa tehtävä oli vain mukavaa ja kaikki tuntui mukavalta ja ihanalta, vaikka joskus kiirettä pukkasikin ja aikataulu tuntui kutistuvan välillä minimiin. Koko kokemus oli aivan ihana, ja en todellakaan kokenut tätä mitenkään ylivoimaiseksi tai väsyttäväksi, päinvastoin oli ihanaa taas olla häiden kanssa tekemisissä, kun omista häistä oli jo kulunut aikaa. Ja tosiaan, morsiamen kanssa olemme aivan yhtä ihanissa & hyvissä väleissä, ellei jopa paremmissa häiden vuoksi tiivistyneen yhdessäolon ja yhteydenpidon takia, ja tosiaan toivon että olemme parhaita ystäviä aina. Hetkeäkään en vaihtaisi pois,
 10. Olin juuri kaasona, ja sain lahjaksi kampauksen häihin, sekä Snö of Swedenin korusetin: kaulakorun, rannekorun ja korvakorut. Tykkäsin ihan hirveästi noista Snön koruista, enkä odottanut mitään, joten oli aivan huippuyllätys!!!
 11. Etsin Helsingistä hyvää kehystämöä, joka kehystäisi muutamat hääkuvat ammattitaidolla. Suosituksia kaivataan! Yksi paikka on jo mielessä, mutta haluaisin kuulla jo kehystäneiltä kommentteja ylipäänsä kehystämöistä Helsingissä.
 12. Me halusimme ehdottomasti avata lahjat kaikessa rauhassa kotona seuraavan päivän iltana, kun olimme kotiutuneet hääsviitistä.
 13. Meidät vihki Töölön seurakunnasta poppipappi Mikko Salmi vuonna 2006. Oli aivan loistava tyyppi, rento ja todella ammattitaitoinen! Sai vihkimisen todella henkilökohtaiseksi puheineen päivineen. Sukulaiset kehuivat jälkeenpäin paljon. Ollaan törmätty Mikkoon monet kerrat vihkimisen jälkeen ja vaihdettu pari sanaa, Mikko on aina muistanut meidät. Viimeksi törmättiin syksyllä. En tiedä, onko Mikko sittemmin muuttanut.
 14. ^olen itse menossa vieraaksi muutaman viikon kuluttua häihin ko. paikkaan, ja myös tämä hääpari vihitään paikan päällä, mutta en tiedä missä kohtaa,
 15. No kyllä se niin on, että 80 % viina täytyy lantrata (ihan tavallisella vesijohtovedellä, eikä tosiaankaan millään keitetyllä... :) 40% ennen käyttöä, ja mielellään paria päivää aiemmin, jotta ehtii sekoittua. ...hulluja juttuja täällä... :
 16. ^meillä oli Peten Pitoässät, ovat olleet siellä lukuisissa häissä, myös omissaan, ;D ;D ;D
 17. Väinölä: Miinuksia en keksi, plussia kylläkin: -pöydät on mahdollista järjestää monin eri tavoin, tanssilattialle jää hyvin tilaa -bändille on koko esiintymislava: loistavaa soittajien kannalta-hyvä akustiikka -keittiö on iso, ja siellä on kunnon kylmäsäilytys- ja kokkaustilat: pitopalvelut tykkäävät Väinölästä juuri tämän takia, ja monella pitopalvelulla onkin kokemuksia juuri tästä paikasta -Buffet pöydät on helppo järjestää eri tavoilla, mahtuu hyvin koska ne voi sijoittaa siihen keittiön vieressä olevaan tilaan, josta ruoka haetaan ja sitten mennään syömään salin puolelle -Bändille on hyvä takahuone, samoin kuin mahdolliselle morsiamen ryöstölle tai morsiamen ehostus-tilalle takaosassa -Parkkitilaa on runsaasti viereisen koulun parkkipaikalla, ja pihaan mahtuu hääauton lisäksi hyvin lähisukulaisten autot -Miljöö on kaunis ...olen ollut Väinölässä monissa häissä, ;D, omat hääni olivat myös siellä. Me varattiin koko viikonlopuksi; näin pystyimme koristelemaan paikan perjantaina (ja pitopalvelu tuli myös kattamaan valmiiksi perjantaina, yms), ja sitten sunnuntaina perheemme kävivät siistimässä tilat (=viemässä roskat ulos ja hakemassa koristeet talteen, melkeinpä kaikki muu siivous tulee talon puolesta.)
 18. Meillä oli Maria Kämp sviitti, jossa myöskin - Pullon shampanjaa - Tuoreita mansikoita ja hunajaa - Juhlavan kukka-asetelman - Huonepalvelun tarjoileman aamiaisen - Huoneen luovutuksen myöhäisempänä ajankohtana - Balance Clubin käytön veloituksetta tonne kuntoklubille ei kyl keretty... : ;D aamiainen oli ihana!!!
 19. ^samaa mieltä. Riippuu monesta asiasta.
 20. Mun työpaikalta saatiin shampanjapullo ja iso ruusukimppu jossa oli 25 vaaleanpunaista ruusua + onnittelukortti. Miehen työpaikalta saatiin jätti-herkkukori, jossa oli itse kori: Stockmannilta ostettu iso tummaa puuta oleva pyöreä kori, 3 naimisiinmeno- ja rakkausaiheista kirjaa (mm. Viivi & Wagner), vaahtokarkkeja, hilloja ja marmeladeja, patonkia, suklaasydämiä, marmeladi-sydänkarkkeja, juustoja, teetä, kahvia, shampanjaa + lasit, marjamehua, kuivattuja hedelmiä, pikkuleipiä ja muita herkkuja. Tämä koko komeus oli pakattu sellofaaniin ja isolla rusetilla kiinni + kortti.
 21. Meillä huoneeseen tuotiin joka päivä olkisessa rantakassissa uudet puhtaat pyyhkeet ja se kassi käyttöön. Altaalla oli lisäksi vielä isoja kylpypyyhkeitä uimista ja auringonottoa varten. (Joka päivä vaihdettiin myös kylpytakit ja -tossut sekä kahdesti kylpypyyhkeet, kypyhuoneen matto, käsi- ja kasvopyyhkeet ) Hotellina Beau Rivage.
 22. tyhmä kysymys: jos on ollut vuoden viisumi USAan, mutta palannutkin jo 5 kkn jälkeen suomeen, voiko tästä olla mitään "haittaa" jos matkustaa uudelleen myöhemmin USAan?
 23. Meillä oli EHOn suihkulähde, hyvin toimi ja oli hieno!
 24. ^Kiva kuulla, että muut ovat kuitenkin tykänneet Air Mauritiuksen sapuskoista ja lennoista! Toivottavasti meillä oli sitten vaan huonoa tuuria. *Tuli muuten mieleen: Usein se, minkä vuoksi arvostelut hotelleista, lentoyhtiöistä ja matkatoimistoista ovat niin eriäviä, johtuvat siitä, että ihmiset ovat matkustaneet niin eri kohteissa ja eri määriä. Toiset ovat tottuneet parempaan kuin toiset, koska matkustavat ehkä hieman korkeampitasoisissa hotelleissa ja lentoyhtiöillä / businessluokassa ja toiset ovat vaan suvaitsevaisempia/sopeutuvaisempia... Se osaltaan selittää, miksi esim. joku hotelli on toisen mielestä todella huono ja toisten mielestä hyvä... 8-) Sen takia aina oma kokemus on tietysti paras, eikä kannata liiaksi luottaa hyviin tai huonoihin kommentteihin.*