nonna-marie

Rouva
 • Content count

  8760
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by nonna-marie

 1. Kaipaisin tietoa ja kuvia oransseista tai edes sinnepäin olevista kimpuista ja kukista. Anyone?
 2. Nosto
 3. Heippa! Onkos kukaan tehnyt itse pöytiin tulevia kukka-asetelmia? Aattelin ostaa oasista, ja jotkut nätit korit, joihin sitten tekisin asetelmat. Kukat ostaisin jostain tukusta, tms. Onnistuukohan noin?
 4. Kiinnostaisi tietää, kuinka ajoissa kannattaa lähteä liikenteeseen varailemaan tiloja. ? Itselläni häät syksyllä parin vuoden kuluttua. Monet paikathan eivät kai ota varauksia turhan aikaisin...?... : edit. varasin sitte itse kirkon 1,5 vuotta aiemmin, ja juhlapaikan lähes 2 vuotta aiemmin... en halunnu olla myöhässä... : ;D
 5. Onko kellään ollut oranssia häissä? Edit: Päädyimme siis poltettuun oranssiin & ruskan väreihin, toimi hienosti!
 6. Hei, eksyin tänne puolelle ja huomasin kysymyksen koskien Kuubaa... Olen juuri ollut Kuubassa 2 vkoa, joten voit laittaa privaa ja kysyä - en eksy tälle palstalle kovin usein.
 7. Itse olin juuri kaasona, ja täytyy sanoa, että kaikki meni todella hyvin, ja olemme varmasti parhaita ystäviä jatkossakin, toivottavasti elämämme loppuun asti. Itselleni kaasona oleminen oli kunniatehtävä, ja vaikka toki tiesin, että päivät ovat pitkiä ja paljon on työtä tehtävänä (varsinkin kun häät aikaistuivat puolella vuodella, ja häiden kasaamiseen käytettävissä oleva aika lyhentyi reilusti) päätin, että en väsy tai valita vaikka kuinka olisi rankkaa, vaan autan niin paljon kuin pystyn ja olen hääparia varten, sillä tämä on kenties ainutkertainen kaasoiluni, ja haluan tehdä hääparille heidän elämänsä juhlan. Teimme kutsut, paikkakortit ja tarvikkeiden shoppailua yhdessä, suunnittelin menua, olin mukana pitopalvelutapaamisissa, suunnittelin ja järkkäsin polttarit, suunnittelin hääohjelman, koristelin hääpaikan, autoin morsianta laittautumaan, hommasin viime hetkellä uuden hääkimpun, juonsin häät, pidin hääpuheen, olin jatkoilla pilkkuun asti yms. enkä kyllä kokenut tätä tippaakaan väsyttäväksi. Raskas päivä toki oli, kun se alkoi jo aamuvarhaisella ja päättyi vasta seuraavana aamuyönä - mutta hei, kuuluu asiaan! Joten itselleni kaason vaativa tehtävä oli vain mukavaa ja kaikki tuntui mukavalta ja ihanalta, vaikka joskus kiirettä pukkasikin ja aikataulu tuntui kutistuvan välillä minimiin. Koko kokemus oli aivan ihana, ja en todellakaan kokenut tätä mitenkään ylivoimaiseksi tai väsyttäväksi, päinvastoin oli ihanaa taas olla häiden kanssa tekemisissä, kun omista häistä oli jo kulunut aikaa. Ja tosiaan, morsiamen kanssa olemme aivan yhtä ihanissa & hyvissä väleissä, ellei jopa paremmissa häiden vuoksi tiivistyneen yhdessäolon ja yhteydenpidon takia, ja tosiaan toivon että olemme parhaita ystäviä aina. Hetkeäkään en vaihtaisi pois,
 8. Olin juuri kaasona, ja sain lahjaksi kampauksen häihin, sekä Snö of Swedenin korusetin: kaulakorun, rannekorun ja korvakorut. Tykkäsin ihan hirveästi noista Snön koruista, enkä odottanut mitään, joten oli aivan huippuyllätys!!!
 9. Etsin Helsingistä hyvää kehystämöä, joka kehystäisi muutamat hääkuvat ammattitaidolla. Suosituksia kaivataan! Yksi paikka on jo mielessä, mutta haluaisin kuulla jo kehystäneiltä kommentteja ylipäänsä kehystämöistä Helsingissä.
 10. Me halusimme ehdottomasti avata lahjat kaikessa rauhassa kotona seuraavan päivän iltana, kun olimme kotiutuneet hääsviitistä.
 11. Meidät vihki Töölön seurakunnasta poppipappi Mikko Salmi vuonna 2006. Oli aivan loistava tyyppi, rento ja todella ammattitaitoinen! Sai vihkimisen todella henkilökohtaiseksi puheineen päivineen. Sukulaiset kehuivat jälkeenpäin paljon. Ollaan törmätty Mikkoon monet kerrat vihkimisen jälkeen ja vaihdettu pari sanaa, Mikko on aina muistanut meidät. Viimeksi törmättiin syksyllä. En tiedä, onko Mikko sittemmin muuttanut.
 12. ^olen itse menossa vieraaksi muutaman viikon kuluttua häihin ko. paikkaan, ja myös tämä hääpari vihitään paikan päällä, mutta en tiedä missä kohtaa,
 13. No kyllä se niin on, että 80 % viina täytyy lantrata (ihan tavallisella vesijohtovedellä, eikä tosiaankaan millään keitetyllä... :) 40% ennen käyttöä, ja mielellään paria päivää aiemmin, jotta ehtii sekoittua. ...hulluja juttuja täällä... :
 14. ^meillä oli Peten Pitoässät, ovat olleet siellä lukuisissa häissä, myös omissaan, ;D ;D ;D
 15. Väinölä: Miinuksia en keksi, plussia kylläkin: -pöydät on mahdollista järjestää monin eri tavoin, tanssilattialle jää hyvin tilaa -bändille on koko esiintymislava: loistavaa soittajien kannalta-hyvä akustiikka -keittiö on iso, ja siellä on kunnon kylmäsäilytys- ja kokkaustilat: pitopalvelut tykkäävät Väinölästä juuri tämän takia, ja monella pitopalvelulla onkin kokemuksia juuri tästä paikasta -Buffet pöydät on helppo järjestää eri tavoilla, mahtuu hyvin koska ne voi sijoittaa siihen keittiön vieressä olevaan tilaan, josta ruoka haetaan ja sitten mennään syömään salin puolelle -Bändille on hyvä takahuone, samoin kuin mahdolliselle morsiamen ryöstölle tai morsiamen ehostus-tilalle takaosassa -Parkkitilaa on runsaasti viereisen koulun parkkipaikalla, ja pihaan mahtuu hääauton lisäksi hyvin lähisukulaisten autot -Miljöö on kaunis ...olen ollut Väinölässä monissa häissä, ;D, omat hääni olivat myös siellä. Me varattiin koko viikonlopuksi; näin pystyimme koristelemaan paikan perjantaina (ja pitopalvelu tuli myös kattamaan valmiiksi perjantaina, yms), ja sitten sunnuntaina perheemme kävivät siistimässä tilat (=viemässä roskat ulos ja hakemassa koristeet talteen, melkeinpä kaikki muu siivous tulee talon puolesta.)
 16. tyhmä kysymys: jos on ollut vuoden viisumi USAan, mutta palannutkin jo 5 kkn jälkeen suomeen, voiko tästä olla mitään "haittaa" jos matkustaa uudelleen myöhemmin USAan?
 17. Meillä oli EHOn suihkulähde, hyvin toimi ja oli hieno!
 18. Meidän kihlakuva on otettu lumisissa maisemissa Kaivopuistossa... asialla ammattikuvaaja.
 19. Mä pidin oman nimeni ja mies otti mun nimen.
 20. Suosittelen Töölöntorin kukkaa! Mun kimppu, kaikki vieheet, yms. oli sieltä. Kimppu oli juuri sellainen kun toivoin. Omistaja, sekä floristi Juho oli mukana hengessä alusta asti ja jälkeenpäinkin kun olen liikkeessä käynyt, niin muistavat minut ja kimppuni. Omistaja itse jopa suunnitteli kädensijan kimpussa niin, että se sopi juuri pukuuni, jne. Vieheet oli tehty huolella, ja pysyivät hyvänä koko pitkän päivän. Heittokimppu oli niin täydellinen kopio omasta kimpustani, että kaasoni muutamaan kertaan ehtivät jo sekoittaa heittokimpun ja varsinaisen kimppuni... ;D Ainoa ero oli koossa. Mahtavan hyvää palvelua!
 21. :-X Helsingin Vanha Kirkko. :-X
 22. edit: poistin kuvan, onhan se täällä ollutkin...
 23. Meillä tuli kakku muualta, ja siinä ei ollut mitään ongelmaa.
 24. Kokeilepa, onko Väinölä (=Tuusulassa) vielä vapaana! http://www.tns.fi/
 25. Suosittelen Väinölää! http://www.tns.fi/