Rouva Suhonen

Aktiivijäsen
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

About Rouva Suhonen

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

505 profile views
 1. Meillä oli hääjuhlat Koivumäen Kartanolla ja kaikki meni oikein hyvin siltä osin, että henkilökunta oli oikein ystävällisiä ja ruoka oli ERITTÄIN herkullista, kakku myös ... Sekä tunnelma kartanolla aivan mahtava, jos tykkää kaikesta vanhasta ja romanttisesta niinkuin minä :-X ... www.vanuvuori.fi Kuvia sieltä juhlasta löytyy myös häätarinoistani tuosta viivan alta linkistä.
 2. voi Wibbe perhana että nyt vasta kerroit tollasen loistavan idean!!! Siis aivan mahtava idea ! ois pitänyt itsekkin älytä ottaa mukaan jotkin mukavat työsandaalit !!! koska tosiaankin, niin ei ne kengät muutenkaan näkyneet, niin mitä väliä sillä mitkä siellä jaloissa ois olleet välillä !! VOI HITSIN HITSIN HITSi !!!!
 3. Itse suosittelen myös lämpimästi Vuorelan Kukkaa! Tekivät todella kauniin kimpun, kauniimman kuin mitä ikinä osasin odottaa! Kimppuni + 2 viehettä + 2 pöytä-asetelmaa yht. 100 euroa + kuljetukset kaupanpäälle!
 4. Meillä meni aivan liikaa rahaa häihin, päivään joka meni niin ja näin .... Ei ollut semmosta mitä oli kuvitellut, pää-asia että naimisiin pääsi jne. ja olihan sitä romanttistakin tunnelmaan, mutta kyllä nyt jälkikäteen jos saisin järjestää häät uudelleen niin järjestäisin PALJON PALJON vaatimattomammat häät. Sellaiset kelpaisi minulle vallan mainiosti, pääsisi paljon vähemmällä rahalla ja vaivalla ja tulos olisi silti sama. Kyllä tyhmä oli suoraan sanoen kun piti intoutua järjestämään sellasia häitä, ei nyt sinänsä kaduta, mutta eihän siinä hääpäivään käytettävällä rahalla olekkaan mitään tekemistä järjen kanssa ... Mihinkä muihin juhliin tulee pistettyä tuhansia euroja rahaa, ei mihinkään.
 5. juu ja minäkin "otan aina eron" esim. yöksi tai kun enemmälti pesen käsiäni, tai tiskaan tai käyn uimassa tms. tms. tms. ;D
 6. niin, roserolla on puheissa pointtia kyllä : ... Itelle tulee ja välillä mieleen että pitäskö se kihla kummiskin sormessa olla, että vähän niinkun ollaankos sitä naimisissa vaan yhden sormuksen kanssa, mutta nääh ja pah ;D , eihän sillä mitään väliä ole että miten se on ... Ja mie en ainakaan ajattele ulkopuolisia, kun harvemmin nyt kukaan niin läheltä mun sormia tuolla kadulla tai kaupassa pällistelee, että pääsis kummastelemaan että onkohan toi naimisissa vai kihloissa kun yks sormus vaan ;D ! Se on parasta kun itse tietää miten on ja se onkin ihana tunne se !
 7. Nii in ... ja mä kyllä ns. sisäänajoin niitä kenkiä paljonkin, että ei pitäsi siitäkään olla kiinni, en tiedä sitten mistä, tais sitten kummiskin olla liian pienet kengät .... en tiiä. Niin no harvemmin tulee joo käveltyä niin pitkään yksillä kengillä kuin hääpäivänä hääkengillä, mutta noh, en nyt sanos ... En mä itseasiassa kengillä niin hirveästi edes joutunut kävelemään, vain vähän ja enimmäkseen seisomaan ja vähän tanssimaan, että eikait nyt tollaseta käytöstä periaatteessa vielä pitäs tulla tuskaset rakkulat.
 8. Ostin nahkaiset avokkaat jotka ennen häitä tuntuivat kotikäytössä hyviltä jaloissa, ainoastaan pikkaisen pikkuvarpaiden kohdalta ahdistivat, mutta eivätpä juurikaan, ajattelin sen kuuluvan asiaan ja ajattelin että eikait niistä mitään tule ... Hääpäivän päätteeksi illalla mulla oli aivan jättimäisen kokoiset ja kipeän tuskaiset rakkulat pikkuvarpaissa ... En tiedä sitten tarkoittaako tuo että kenkä ei ole sopivan kokoinen vaikka sopivalta ennen häitä tuntui, vaiko että se vain kuuluu asiaan ja olisi pitänyt älytä pistää niitä rakkolaastareita tms. jo ennakkoon varpaisiin ...
 9. niin luonnollisestikkaan ihmiselle joka ei ole mennyt edes kihloihin niin ei tule kuin vihkisormus ;D, mutta entäs te jotka olette olleet kihloissa ennen naimisiin menoa, niin näinkö vähässä on ihmiset jotka pitävät vihkimisen jälkeen vain vihkisormusta ? Mun mielestä kumpikin on hyvä tapa , ite vain tykkään pitää yhtä ... Mutta välillä sitä miettii että pitäskö sitä olla ikäänkuin merkki siitä että on oltu kihloissakin .... :
 10. Itse jätin naimisiin menon myötä kihlasormukseni laatikkoon jemmaan muistoksi, pidän siis vain vihkisormusta. Yleinen tapa tuntuu olevan vain että pidetään kumpaakin sormusta ....
 11. ei annettu mitään, tullut edes mieleen
 12. Vastaus : kyllä tuntuu jälkikäteen turhalta. Tuntui jo monta kertaa häitä järjestellässäkin turhalta, sitä mietti että mihinhän sitä päänsä oikein on pistänyt ... rahaa palaa yhden päivän takia jne.jne ja stressiä ja hommaa on ollut aivan järjettömän paljon. Matkan varrella jo siltä tuntui ja nyt häiden jälkeen tuntuu varsinkin siltä että jos nyt saisi harkita uudelleen niin häitä en järjestäisi, ihan tosi ! Kyllä häät menivät ihan ok, mitä nyt meidän lähimmällä porukalla saatto odottaakkaan, eli vähän niin ja näin ja olihan se kiva pukeutua nätisti ja olla upean näkönen, mutta en sanoisi että se kaiken sen rahanmenon ja vaivan väärti olisi ollut. Naimisiin menoa en tietenkään olisi jättänyt ;D vaan olisin ehkä tehnyt sen niin että jotakin todella intiimiä ja romanttista järjestänyt miehen kanssa vaikka ihan kahdestaan, siinä olisi kerennyt keskittyä itse asiaan eli naimisiin menon tarkoitukseen ja rentoutua ja nauttia, mistä hääpäivänä ei tullut yhtään mitään, ohi meni kuin tuulahdus ja se olikin sitten siinä. Tärkeintä on että häät ovat nyt ohitse ja naimisissa ollaan , mutta tosiaan sanon sen vielä, että jos olisi ollut viisaampi eikä huumaantunut hössöttämään, niin olisi tehtnyt tämän kaiken hyvin hyvin paljon vaatimattomammin.
 13. Eipä ollut iltapalaa, eikä todella olisi ollut tarvettakaan olla ... Ruokailu alkoi klo 17.00 ja vieraat söivät niin paljon että jokainen valitti täyttä mahaansa ... kakkukahvit olivat klo 20.30 jonka jälkeen suurin osa jo lähtikin kotia, eli juhlat rupesivat päättymään siihen... Joten todella missään välissä kukaan ei olisi jaksanut iltapalaa syödä.
 14. Minulla oli korseletti ja siihen kiinnitettävät sukat. Hääpäivänä kun niitä päälle laitoin ja sitten vähän kävelin ja testailin niitä, niin tuintuivat sukat vähän lähtevän rullautumaan vaikka olivat kiinni korseletissa , ei hyvä ei !! Itse vedin näiden kaikkien päälle alushousut ja sitten niiden päälle vielä pitkälahkeiset alushousut (polveen ulottuvat, slogin valkoiset), että ei reidet hinkkaisi ja se ratkaisi tuon sukkien pysyvyys ongelmankin, pitivät niitä paikoillaan. Kyllä oli semmoset alusvaateviritelmät päällä, että huh, mutta sillä mitään merkitystä silloin hääpäivänä ollut. Koko päivä muutenkin niin nopeasti meni ohi että yksistä alusvaatteiden monimutkaisuudesta tai seksikkyydestä joutanut edes murehtimaan. Ei muuten tarvinnut käydä vessassa koko häiden aikana !! Mutta se olisi onnistunut ihan helposti kun alushousut olivat sukkien ja korseletin päällä ja muutenkin puku oli helppo ottaa pois päältä, niin ei olisi ollut ongelmia jos olisi tarvinnut pytyllä käydä.