Jump to content
Naimisiin.info

Melian

Naikkari
  • Viestit

    1464
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Melian

  • Syntymäpäivä 01/16/1982

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Praha

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

2786 profiilin katselua

Melian's Achievements

Konkari

Konkari (4/5)

  1. Eipä juuri muuta samaa kuin morsian, eli minä ja se, että kummassakin tapauksessa kyse on siviilivihkimisestä. Edellisellä kerralla menin naimisiin maistraatissa ja meillä oli kirkollinen siunaus ja keskisuuret juhlat kaikkine mausteineen ja viimeistä piirtoa myöten mietittyine yksityiskohtineen. Häät olivat talvella. Tällä kertaa yksityiskohdilla ei ole oikeastaan mitään väliä. Haluan vain mennä naimisiin tämän miehen kanssa, enkä juurikaan välitä missä ja miten se tapahtuu. Tarkoitus oli mennä naimisiin Suomessa kotikaupunkini maistraatissa, mutta Koronaviruksesta ja matkustusrajoitteista johtuen menemme mitä todennäköisimmin naimisiin täällä mieheni kotimaassa jossakin vaiheessa alkukesästä ennen tulevan lapsemme syntymää. Syyskuun alkuun on suunnitteilla pienet puutarhajuhlat vanhemmille ja sisaruksille. Tarkoitus on juhlia omassa puutarhassa pienellä budjetilla ja tarjoilut itse tehden.
  2. Melian

    kansio 1

    kuvia joulukuulta 2008 ja tammikuun alsta 2009
  3. Vihkisormukseen olen erittäin tyytyväinen. Se on mielestäni todella klassisen kaunis. Nyt jos saisin valita kihlan uudelleen, ottaisin samanlaisen, mutta valkokultaisen, vaikka sopii se keltakultaisenakin hyvin yhteen valkokultaisen vihkin kanssa. Ehkäpä teetän kihlaan jossain vaiheessa rivillisen timantteja...ehkä sit joskus
  4. Meidän häät olivat kauniit ja onnistuneet, mutta jos nyt harmituksen aiheita etsitään, niin sellaisen voin mainita, että meidän avioliiton siunaus jäi videokuvaamatta, vaikka mies oli vielä edellisenä päivänä pyytänyt vanhempiaan ottamaan videokameran mukaan. En tiedä, ottivatko he, mutta kukaan ei ainakaan kuvannut kirkossa, eikä juhlassakaan. Nyt jälkeenpäin olisi ollut ihanaa katsoa ja muistella tilaisuutta. Nyt toivon, että olisin tajunnut antaa enemmän vastuuta kaasoille. Juhlassa pohdin, että muistavatko kaasot sen ja sen ohjelmanumeron oikeaan aikaan, vaikka kyseessä oli kaksi luotettua ystävääni, jotka ovat aina hoitaneet kaiken kunnolla. Minkäs sille mahtaa, että on tällainen stressaaja ja kontrollifriikki. Onneksi huomasin silloin oman toimintatapani ja päätin tietoisesti antaa mennä ja lopputulos oli hyvä
  5. Soitin juuri äsken tuonne Manillaan ja mulle sanottiin, että sinne on tosiaan valmistumassa ravintola ja, että tällä hetkellä on juuri meneillään neuvottelut siitä, pitääkö viinatehtaalla juhlijoiden ottaa ruoka tuosta ravintolasta. Eli mulle jäi sellainen käsitys, että omaa pitopalvelua ehkä saakaan tuoda :-? Meillä on tällä hetkellä alustava varaus Vanhalle Raatihuoneelle, mutta tuo viinatehdas olisi todella paljon enemmän meidän näköinen paikka ja olisin varannut sen tältä istumalta, mutta tuo pitopalvelujuttu arveluttaa. Varsinkin, kun meillä on nyt varattuna edullinen ja hyväksi todettu pitopalvelu, niin ei huvittais alkaa maksamaan ruoasta ihan älyttömiä. Usein nimittäin juhlapaikoissa toimivat pitopalvelut on aika kalliita.
  6. Ahaa...Me oltiin siellä häävieraina kesällä 2000 ja silloin juhlan aikana paikka vaikutti ihan siistiltä ja kauniilta. Omistajasta en vielä tiedä mitään. Puhelimessa hän vaikutti ihan ystävälliseltä. Olen ylihuomenna menossa katsomaan paikkaa.
  7. Onko kellään kokemusta Friskalan kartanosta hääpaikkana. Meille tulossa 65-75 vierasta ja häämme pidetään talvella. Haluaisin tietää, minkälaista ruoka ja palvelu oli? Sekä muita kokemuksia.
  8. Entä voiko tuikkuja sitten polttaa juomalasissa? Eikös ne pala pienemmällä liekillä?
  9. Kiitos paljon. Enpä tullut ajatelleeksi tuota, että valinnan varaa ei ole. ;D
  10. Tällaista ketjua en ainakaan löytänyt mistään.. Eli, onko kellään kokemuksia Rymättylän kirkon papeista. Tahtoisimme suvaitsevaisen ja huumoria ymmärtävän papin siunaamaan avioliittomme. Löytyykö sellaista?
  11. Hei Jeann, saako tiedustella, mikä on tuon ihanalta kuulostavan juhlapaikan nimi?
×
×
  • Create New...