Fiore

Rouva
 • Content count

  8126
 • Joined

 • Last visited

About Fiore

 • Rank
  VIP

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1285 profile views
 1. Kiitos kaikille pukuvaihtoehtojani kommentoineille. Menen vielä uuden kerran sovittamaan ja teen päätöksen sitten. Molemmissa on puolensa.
 2. Vaihtoehto 1: Vaihtoehto 2: Omia ajatuksia: vaihtoehto 1 on mukavan kevyt päällä ja lyhyempi laahus on käytännöllisempi, vaihtoehto 2 istui kuin hansikas ja tuntui todella "tukevalta" päällä, laahus häiritsee hieman, mutta sen voi nostaa myös ylös.
 3. Hakusessa Ladybirdin puvusta kuva, ei löydy valmistajan sivuilta. Muistilappuun on rustattu -060. Kyseessä lievästi merenneitomallinen puku, jossa kullan & hopean värisiä kirjailuja ja pieni laahus. Ei taida löytyä netistä kuvaa?
 4. Ainoa mistä luovun on juhlapaikka. En kyllä sitä erityisesti haluaisi, mutta sulhanen ilmoitti, että ei sinne. Ensimmäisellä kierroksella oli pienet häät, maistraattivihkiminen ja musta-hopea puku. Tällä kertaa tarkoituksena on järjestää noin 80 hengen kemut paikanpäällä tapahtuvalla siviilivihkimisellä ja puvuksi haluaisin jonkin vaaleasävyisen, en kuitenkaan valkoista. Niin ja tällä kertaa voisi olla häätanssi ja kakku, kun niitä ei eka kerralla ollut.
 5. Ensi lauantaina 30.1. on avoimet ovet ainakin Rauhalassa, Lasaretissa ja Upseerikerholla. Meillä on ensi syksylle häät suunnitteilla ja kaikki mainitsivat tarjouksissaan kyseisen päivän. Ajateltiin käydä kierros ja tehdä valinta noiden paikkojen välillä sen jälkeen.
 6. Käypä osoitteessa www.maistraatti.fi ja sieltä vihkiminen. Löytyy perustiedot. Käytännössä esteiden tutkimista varten täytetään lappu, jonka molemmat allekirjoittavat.
 7. Varasin tuon ajan heti alkuvuodesta (meidät vihitään huhtikuun lopussa), koska halusin tietyn ajan. Kannattaa vaan soittaa maistraattiin tai käydä siellä. Sähköposteihin eivät välttämättä vastaa. Muoks. Yleensä vihkivät perjantaisin ja tiistaisin. En tiedä käytäntöä muiden päivien suhteen.
 8. Vielä ei meitä ole vihitty, mutta vihkimisaika on varattuna ja olemme käyneet tilaa katsomassa: Vihkihuonehan sijaitsee maistraatin toisessa kerroksessa. On ihan sievä, yksinkertainen. Vieraita mahtuu maksimissaan noin 20, ahdasta on jos enemmän, mutta ovet käytävään voi jättää auki. Tilassa on 6 tuolia eli yleensä vieraat siesovat. Vihkijällä on iso tumman ruskea pöytä. Vihkitilaan mennään alakerrasta palvelutiskien edestä portaat ylös ja ylhäällä sitten tavallista toimistokäytävää muutaman mutkan taakse, tie on kyllä hyvin merkitty. Kannattaa käydä katsomassa ja kysymässä lisää, ainakin me olemme saaneet hyvin ystävällistä palvelua.
 9. Alunperin kun Upseerikerhoa katselimme olimme kutsumassa 50-70 henkilöä. Yhteen tilaan mahtuu muistaakseni max noin 70 henkilöä ja viereiseen huoneeseen lisää. Kolmaskin huone on, mutta vähän sivummassa. Kannattaa olla yhteydessä [email protected], hyvin ystävällistä palvelua. Vaihdoimme juhlapaikkaa, koska päädyimme pieniin noin 20 hengen häihin.
 10. Upseerikerholta pitää ottaa ruoat ja juomat talon puolesta. Paikka on hyvin kaunis. Palvelu on hyvää ja hoitavat kyllä kaikki erityistoiveetkin. Olimme itse ensin juhlimassa upseerikerholla, mutta se kävi meille lopulta liian isoksi.
 11. Siskoni soittaa yhden kappaleen viululla luultavasti tahdon ja sormuksen vaihdon välissä. Päivitys: siskoni soitti Puhu hiljaa rakkaudesta vihkimisen aluksi.
 12. Vastisin musta, yläosa tosin on hopean harmaa. Niin ja meidät vihitään maistraatissa.
 13. Tarjoamme ravintolahäissämme onnittelujuoman, ruokajuomat (viinit) sekä kahvin avecin. Väkeä maksimissaan 25. Ruoan jälkeen kukin saa ostaa itse lisää. Budjetoitu 500 euroa.