Kyllikki-Kaarina

Rouva
 • Content count

  433
 • Joined

 • Last visited

About Kyllikki-Kaarina

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

783 profile views
 1. Mä vasta nyt löysin tämän ketjun. Mitähän kaikkea olen jo ehtinytkään menettää.
 2. Meillä oli juuri tuon tyyliset juhlat. Meillä tosin bestman toimi sen verran "juontajana", että ilmoitti muutamista käytännön asioista tarvittaessa. Mitään vitsinvääntäjän roolia hänelle ei kuitenkaan määrätty. Mä ainakin huomasin sen, että jos häiden kaava poikkeaa kovasti siitä perinteisestä, ihmisiä kannattaa vähän infota, mitä seuraavaksi tapahtuu. Meidän tapauksessa nuo asiat olivat ruokien tarjoiluun, alkoholitarjoiluun ym. liittyviä asioita. Hääkimpun mä laskin ihan vain siihen johonkin alttarin reunalle kirkossa. Ja minusta 21-22 on ihan sopiva aika poistua. Ihan hyvältä kuulostaa teidän suunnitelmat.
 3. ^^ Minä sanoisin, että älä huoli, Chocolade. Jos miehellä on yksi purkautunut kihlaus takana, voin hyvin uskoa hänen haluavan tehdä asiat seuraavalla kerralla toisin. Voi olla, että joudut odottamaan kihlautumisen kanssa sen pari vuotta, mutta sen jälkeen asiat voivat hyvinkin edetä vauhdilla.
 4. Me nukuimme olosuhteiden pakosta eri osoitteissa häitä edeltävän yön. Ja sitä edeltävän ja sitä edeltävän yön. : Ei ollut yhtään romanttista. Olisin halunnut jutella mieheni kanssa hääpäivän aamun tunnelmista. Olisin halunnut jännittää yhdessä. Minusta se, ettemme saaneet olla yhdessä, latisti vähän tunnelmaa.
 5. Mielenkiintoinen ketju. ;D Minusta tuntuu, että erot eri "koulukuntien" välille syntyvät pitkälti siitä, mitä avioliitto itse kullekin merkitsee. Joillekin avioliitto on muodollisuus, sama sukunimi, hyvä syy pitää juhlat. Toisille avioliitto on konkreettinen päätös sitoutua sekä tunnetasolla että juridisesti. Kaikki ovat varmasti sitä mieltä, että ennen lasten hankkimista on tärkeää sitoutua parisuhteeseen. Joillekin riittää se, että tykätään kovasti ja itse se tiedetään. Minulle ainakin oli tärkeää, että mieheni on juridisesti lähin omaiseni ja muutkin tietävät meidän sitoutuneen toisiimme. (En siis tarkoita sitä, että todistetaan jotain sukulaisille ja tutuille, vaan tarkoitan lähinnä viranomaisia. Avoliitto on mielestäni vain eri sukupuolta olevien henkilöiden yhteinen osoite. Avoliitto siis katsotaan päättyneeksi, jos pariskunta jostain syystä muuttaa eri osoitteisiin) Avioliitossa me ja mahdolliset lapsemme saamme perheellemme parhaan suojan ja parhaat edut, mitä yhteiskunta pariskuntien ja perheiden tueksi tarjoaa. Tässä ketjussa on myös paljon kommentteja siitä, miten avioliitto/häät ei ole jotenkin ajankohtainen asia tai naimisiin meno tuntuu jotenkin työläältä, vaikka lapsi on kuitenkin ajankohtainen asia. Minä olen sitä mieltä, että isojen sukujuhlien järjestäminen ja sukulaisten miellyttäminen on työlästä, mutta itse avioliiton solmiminen on helppoa. Se hoituu nopeammin kuin uuden passin saaminen. Ymmärrän kyllä ensin lapsi, sitten avioliitto -ajattelun, jos avioliiton solmimiseen liittää hemmetinmoiset kekkerit, joita pitää suunnitella kuukausia tai jopa vuosia, säästää rahaa jne. Se taas on ainoastaan vastuutonta, jos ei olla valmiita sitoutumaan puolisoon, mutta ollaan valmiita tekemään lapsia.
 6. Mitähän pinnallista tai laskelmoivaa on siinä, jos haluaa tunnesiteiden lisäksi luoda puolisoonsa myös juridisen siteen ennen kuin ottaa tämän kanssa yhteisen vastuun pienestä ihmisestä? Mitä pinnallista tai laskelmoivaa on siinä, että ottaa vastaan yhteiskunnan perheiden suojelemiseksi tarkoittamat edut? :-? :-?
 7. **
 8. Häistä on kahdeksan kuukautta ja häälahjaksi saatu albumi odottaa edelleen kuvia, jotka on tarkoitus tilata... joskus.
 9. Se vähäinenkin hössötys (jos sitä naikkareissa edes hössötykseksi katsottaisiin) tuntuu nyt turhalta. Nyt jos pitäisi tällä viisaudella järjestää häät, niin jäisivät varmaan järjestämättä ja juhlisimme ihan kahdestaan.
 10. Hääpäivä oli hyvin pitkälti juuri sellainen kuin olin kuvitellutkin. Juhlat olivat rennot, lämminhenkiset ja iloiset. Päivä oli oikein mukava ja sitä on kiva muistella myöhemminkin. Kuitenkaan hääpäivä ei ollut minulle mikään Elämäni Onnellisin Päivä eikä siihen liittynyt mitään "onnen pilvissä" leijumista.
 11. Lähetin sulle privaa, muumimorsian.