Jump to content
Naimisiin.info

pikku_possu

Rouva
  • Viestit

    226
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by pikku_possu

  1. Myös minä suosittelen erittäin lämpimästi Valokuvauspalvelu Ylivalotusta. :) Antti oli erittäin mukava kuvaaja ja vaikka en normaalisti välitä kuvattavana olemisesta, teki hän siitä mukavaa ja rentoa. :) Meillä hän kuvasi vihkimisen ja miljööpotretit, kuvia taisi tulla vähän vajaa 250 kpl. Keskustelimme hänen kanssaan ennen häitä ja näytin hänelle muutamia kuvia mistä pidän ja mistä en. Hyvin hän muisti kaiken mitä sanoin ja kuvista tuli vielä parempia kuin odotimme. :) Jatkossakin jos tarvitsemme kuvaajaa, aiomme palkata hänet. :)

  2. Minun makuun sopivat sormukset ovat valitettavasti aika hintavia, joten en anna miehen maksaa sormusta yksin. Kyllä hän sen maksaisi, mutta tahdon kuitenkin, että me maksetaan sormukset yhdessä. :)

    Niin ja siis itse valitsen sormukseni.

    Ja niin siinä sitten loppujen lopuksi kävi, että mies maksoi sormuksen. Ei antanut minulle muuta vaihtoehtoa. No ei se sinänsä haittaa. :girl_haha:

  3. Meillä on nyt alustavasti varattuna vihkiminen klo 16. Mielummin olisin halunnut klo 15, mutta kun se oli jo nyt mennyt. Nyt tuntuu, että juhlat alkavat liian myöhään. Täytyy nyt pohtia, että mitä tehdään, vaihtuuko kirkko vai pidetäänkö toi nykyinen. :)

    No niin suunnitelmat muuttuivat ja häät aikaistuivat, joten sain sittenkin sen vihkimisen klo15. :girl_smile:

  4. ^Decorahousen sivuilta bongasin tällaisen jutun:

    "Silloin tällöin meiltä kysytään myös hääsaippuakuplien säilyvyydestä. Niiden osalta säilyvyys ei ole ongelma, sillä todennäköisesti saippuakuplaliuoksen tarvitsisi olla pullotettuna vuosia, että se alkaisi pilaantua tai haihtua. Ja niin kauaa kuplapullot eivät ehdi meillä olla varastoituna, koska niiden vaihtuvuus on nopea. Hääsaippuakuplat voi siis huoletta tilata hyvissä ajoin ennen häitä."

    Lähde

  5. Meillä n. 60 hengen häät ja tarkoitus olisi päästä mahdollisimman pienin kustannuksin, vaikka kalliiksihan se kuitenkin tulee.

    Panostus

    - Sormus/sormukset

    - Juhlapaikka ja ruoka (ruoka tulee juhlapaikalta, joten tulee kuitenkin edullisemmaksi kuin muut vaihtoehdot)

    - Valokuvaus

    - Häämatka

    Pihistys

    - Hääpuku: alennuksesta/käytettynä/hätätapauksessa Kiinasta

    - Kukat (hääkimppu tulee, mutta jos tulee koristeeksi pöytiin, niin jotain edullisia leikkokukkia/luonnosta/tms, ei kukkia kirkkoon)

    - Koristelu (juhlapaikka on tunnelmallinen ja kaunis, joten sitä ei onneksi tarvitse hukuttaa koristeisiin)

    - Hääauto (ei tarvita mitään erikoista)

    - Meikin tekee tuttu edullisemmin

    - Alkoholit ulkomailta

    Tällaisia ajatuksia tällä hetkellä. :)

  6. Todennäköisesti tilaan vihkin ulkomailta, koska en ole löytänyt kultakaupoista sopivaa ja ulkomailta tilattuna sormuksessa on verojenkin kanssa edullisempi hinta. Kihla on myös tilattu netistä ja se oli juuri sellainen kuin piti. Kihla on ostettu Chantista ja siinä oli hyvää se, että sormuksen sai ensin kotiin nähtäväksi ja sen jälkeen vasta päätti ostaako sen vai ei. Muutenkin uskon kyllä noiden tunnettujen ulkomaalaisten olevan ihan luotettavia ostopaikkoja. Varmasti huijareitakin on, mutta ei nyt jokainen nettikauppa ole automaattisesti ihmisten huijaamista varten olemassa. :)

×
×
  • Create New...