Jump to content
Naimisiin.info

pikku_possu

Rouva
  • Viestit

    226
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän pikku_possu kaikki viestit

  1. ^ 2,5 vuoden käytön jälkeen voin todeta, että erinomainen. Itsellä valkokultainen eikä kuluessakaan ole väri muuttunut. Kultasepän liikkeessä kehuivat timanttien kiinnitystä ja työnjälkeä.
  2. Myös minä suosittelen erittäin lämpimästi Valokuvauspalvelu Ylivalotusta. Antti oli erittäin mukava kuvaaja ja vaikka en normaalisti välitä kuvattavana olemisesta, teki hän siitä mukavaa ja rentoa. Meillä hän kuvasi vihkimisen ja miljööpotretit, kuvia taisi tulla vähän vajaa 250 kpl. Keskustelimme hänen kanssaan ennen häitä ja näytin hänelle muutamia kuvia mistä pidän ja mistä en. Hyvin hän muisti kaiken mitä sanoin ja kuvista tuli vielä parempia kuin odotimme. Jatkossakin jos tarvitsemme kuvaajaa, aiomme palkata hänet.
  3. Ja niin siinä sitten loppujen lopuksi kävi, että mies maksoi sormuksen. Ei antanut minulle muuta vaihtoehtoa. No ei se sinänsä haittaa.
  4. Mun kimppu ja miehen viehe maksoi yhteensä 70€.
  5. Vaaleanpunaiset reinot, ostopaikka Citymarket ja hinta 29€. Oli mulla korkkaritkin, mutta en sitten käyttänyt niitä missään vaiheessa.
  6. Meikin teki tuttu kosmetologi häälahjaksi ja koekampaus+kampaus maksoi 60€. Siitäkin sain "vanhan asiakkaan" alennusta.
  7. Riihimäen keskuskirkossa saa heittää riisiä ja kai muutakin.
  8. Oon käyny vuosia Sinisessä Helmessä kampaajalla eli siitä siis tykkään. Kampauksen teosta ei ole vielä kokemusta, vasta muutamien viikkojen päästä. BB:ssä käyn tekemässä muita juttuja. Olen siellä ollessa katsellut kuvia kampauksista ja kauniin näköisiä ne on. Henkilökunta on tosi mukavaa molemmissa paikoissa.
  9. Ebay? Jotain voi löytyä sieltäkin.
  10. No niin suunnitelmat muuttuivat ja häät aikaistuivat, joten sain sittenkin sen vihkimisen klo15.
  11. Andreasenilta odotellaan juurikin hinta-arviota sormuksesta. Palvelu ainakin oli ihan loistavaa. Mikäli sormuksen hinta mitenkään on sopiva, niin ehdottomasti sieltä ostetaan ainakin minun vihki. Kannatti ajaa reilu 100km sinne.
  12. ^Decorahousen sivuilta bongasin tällaisen jutun: "Silloin tällöin meiltä kysytään myös hääsaippuakuplien säilyvyydestä. Niiden osalta säilyvyys ei ole ongelma, sillä todennäköisesti saippuakuplaliuoksen tarvitsisi olla pullotettuna vuosia, että se alkaisi pilaantua tai haihtua. Ja niin kauaa kuplapullot eivät ehdi meillä olla varastoituna, koska niiden vaihtuvuus on nopea. Hääsaippuakuplat voi siis huoletta tilata hyvissä ajoin ennen häitä." Lähde
  13. Muuten voisin juoda vähän kuohuvaa ennen vihkimistä, mutta mulle se muutama huikkakin aiheuttaa ihan kamalan kasvojen ja rintakehän punoituksen sekä nenä menee tukkoon, että parempi jättää väliin. Voipi olla, että menee koko päivä melkein vesilinjalla tuon takia.
  14. Minulla on White Onen puku. Se on vanhempaa mallistoa, ilmeisesti White One 444. Ihanan laadukkaan tuntuinen. Hintaa sillä on ollut alunperin 1400€ eli vähän enemmän kuin ne puvut normaalisti maksavat. Toi 6209 on kyllä todella kaunis puku.
  15. ^Samaa olin tulossa tuomaan. On kyllä todella kaunis morsian ja puku. Tässä puku näkyy vielä paremmin.
  16. Kannattaa laittaa heille tarjouspyyntö sieltä nettisivuilta, se on helppoa. Meillä ainakin tarjouksen saaminen kesti useamman viikon. Emme ottaneet heitä, koska meidän juhlapaikassa on oma pitopalvelu. Mutta koskaan en ole kuullut muuta kuin positiivista heistä, joten eiköhän ihan hyvin heidät uskalla varata.
  17. Toi lehtikuohu on ainakin hyvää eli se tehdään mustaherukan lehdistä muistaakseni. Se on kotimainen alkoholiton kuohujuoma. Lisää voi lukea täältä. Sitä myydään ainakin Stockmannilla.
  18. Mä olen ajatellut, että mua 1,5v nuorempi veljeni saattaisi mut. Juttelin äidin kanssa saattajasta ja äitikin ehdotti pikkuveljeä. Joten anna mennä vaan.
  19. Meillä on nyt alustavasti varattuna vihkiminen klo 16. Mielummin olisin halunnut klo 15, mutta kun se oli jo nyt mennyt. Nyt tuntuu, että juhlat alkavat liian myöhään. Täytyy nyt pohtia, että mitä tehdään, vaihtuuko kirkko vai pidetäänkö toi nykyinen.
  20. Meillä n. 60 hengen häät ja tarkoitus olisi päästä mahdollisimman pienin kustannuksin, vaikka kalliiksihan se kuitenkin tulee. Panostus - Sormus/sormukset - Juhlapaikka ja ruoka (ruoka tulee juhlapaikalta, joten tulee kuitenkin edullisemmaksi kuin muut vaihtoehdot) - Valokuvaus - Häämatka Pihistys - Hääpuku: alennuksesta/käytettynä/hätätapauksessa Kiinasta - Kukat (hääkimppu tulee, mutta jos tulee koristeeksi pöytiin, niin jotain edullisia leikkokukkia/luonnosta/tms, ei kukkia kirkkoon) - Koristelu (juhlapaikka on tunnelmallinen ja kaunis, joten sitä ei onneksi tarvitse hukuttaa koristeisiin) - Hääauto (ei tarvita mitään erikoista) - Meikin tekee tuttu edullisemmin - Alkoholit ulkomailta Tällaisia ajatuksia tällä hetkellä.
  21. Minun makuun sopivat sormukset ovat valitettavasti aika hintavia, joten en anna miehen maksaa sormusta yksin. Kyllä hän sen maksaisi, mutta tahdon kuitenkin, että me maksetaan sormukset yhdessä. Niin ja siis itse valitsen sormukseni.
  22. Todennäköisesti tilaan vihkin ulkomailta, koska en ole löytänyt kultakaupoista sopivaa ja ulkomailta tilattuna sormuksessa on verojenkin kanssa edullisempi hinta. Kihla on myös tilattu netistä ja se oli juuri sellainen kuin piti. Kihla on ostettu Chantista ja siinä oli hyvää se, että sormuksen sai ensin kotiin nähtäväksi ja sen jälkeen vasta päätti ostaako sen vai ei. Muutenkin uskon kyllä noiden tunnettujen ulkomaalaisten olevan ihan luotettavia ostopaikkoja. Varmasti huijareitakin on, mutta ei nyt jokainen nettikauppa ole automaattisesti ihmisten huijaamista varten olemassa.
  23. Minua kiinnostaisi kuvat Savelan pitokartanosta, kun niitä ei netistä oikein löydy. Eli jos joku tahtoisi näin julkisesti tai vaikka yksityisviestillä laittaa muutaman kuvan paikasta (erityisesti sisältä), niin se olisi hienoa.
×
×
  • Create New...