pikku_possu

Rouva
 • Content count

  226
 • Joined

 • Last visited

About pikku_possu

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

875 profile views
 1. ^ 2,5 vuoden käytön jälkeen voin todeta, että erinomainen. Itsellä valkokultainen eikä kuluessakaan ole väri muuttunut. Kultasepän liikkeessä kehuivat timanttien kiinnitystä ja työnjälkeä.
 2. Myös minä suosittelen erittäin lämpimästi Valokuvauspalvelu Ylivalotusta. Antti oli erittäin mukava kuvaaja ja vaikka en normaalisti välitä kuvattavana olemisesta, teki hän siitä mukavaa ja rentoa. Meillä hän kuvasi vihkimisen ja miljööpotretit, kuvia taisi tulla vähän vajaa 250 kpl. Keskustelimme hänen kanssaan ennen häitä ja näytin hänelle muutamia kuvia mistä pidän ja mistä en. Hyvin hän muisti kaiken mitä sanoin ja kuvista tuli vielä parempia kuin odotimme. Jatkossakin jos tarvitsemme kuvaajaa, aiomme palkata hänet.
 3. Ja niin siinä sitten loppujen lopuksi kävi, että mies maksoi sormuksen. Ei antanut minulle muuta vaihtoehtoa. No ei se sinänsä haittaa.
 4. Mun kimppu ja miehen viehe maksoi yhteensä 70€.
 5. Vaaleanpunaiset reinot, ostopaikka Citymarket ja hinta 29€. Oli mulla korkkaritkin, mutta en sitten käyttänyt niitä missään vaiheessa.
 6. Meikin teki tuttu kosmetologi häälahjaksi ja koekampaus+kampaus maksoi 60€. Siitäkin sain "vanhan asiakkaan" alennusta.
 7. Riihimäen keskuskirkossa saa heittää riisiä ja kai muutakin.
 8. Oon käyny vuosia Sinisessä Helmessä kampaajalla eli siitä siis tykkään. Kampauksen teosta ei ole vielä kokemusta, vasta muutamien viikkojen päästä. BB:ssä käyn tekemässä muita juttuja. Olen siellä ollessa katsellut kuvia kampauksista ja kauniin näköisiä ne on. Henkilökunta on tosi mukavaa molemmissa paikoissa.
 9. Ebay? Jotain voi löytyä sieltäkin.
 10. No niin suunnitelmat muuttuivat ja häät aikaistuivat, joten sain sittenkin sen vihkimisen klo15.
 11. Andreasenilta odotellaan juurikin hinta-arviota sormuksesta. Palvelu ainakin oli ihan loistavaa. Mikäli sormuksen hinta mitenkään on sopiva, niin ehdottomasti sieltä ostetaan ainakin minun vihki. Kannatti ajaa reilu 100km sinne.
 12. ^Decorahousen sivuilta bongasin tällaisen jutun: "Silloin tällöin meiltä kysytään myös hääsaippuakuplien säilyvyydestä. Niiden osalta säilyvyys ei ole ongelma, sillä todennäköisesti saippuakuplaliuoksen tarvitsisi olla pullotettuna vuosia, että se alkaisi pilaantua tai haihtua. Ja niin kauaa kuplapullot eivät ehdi meillä olla varastoituna, koska niiden vaihtuvuus on nopea. Hääsaippuakuplat voi siis huoletta tilata hyvissä ajoin ennen häitä." Lähde
 13. Muuten voisin juoda vähän kuohuvaa ennen vihkimistä, mutta mulle se muutama huikkakin aiheuttaa ihan kamalan kasvojen ja rintakehän punoituksen sekä nenä menee tukkoon, että parempi jättää väliin. Voipi olla, että menee koko päivä melkein vesilinjalla tuon takia.
 14. Minulla on White Onen puku. Se on vanhempaa mallistoa, ilmeisesti White One 444. Ihanan laadukkaan tuntuinen. Hintaa sillä on ollut alunperin 1400€ eli vähän enemmän kuin ne puvut normaalisti maksavat. Toi 6209 on kyllä todella kaunis puku.
 15. ^Samaa olin tulossa tuomaan. On kyllä todella kaunis morsian ja puku. Tässä puku näkyy vielä paremmin.