Jump to content
Naimisiin.info

Hurman vanha kansakoulu (Tampere)


lumiomena

Recommended Posts

  • 2 months later...

Kokemusta ei ole, mutta käytiin juuri eilen paikkaa katsomassa. Talo oli ihan nätti, pihaakin oli vähän ja talon ympärillä kiva terassi. Tila koostuu kahdesta erillisestä tilasta, joiden välillä on kylläkin isot pariovet, jotka avaamalla tilasta saa yhtenäisemmän. Eteisessä on niiden lisäksi tilaa pitopöydälle ja toki keittiö erikseen. Nuo kaksi erillistä tilaa oli noin 40hlö/60hlö ja pöydät oli TOSI tilavasti. Paikkaa näyttänyt mies oli tosi mukava alusta asti. Astioita talolla ei ole, vaan pitää ottaa pitopalvelun kautta kaikki. Me ei päädytä varmaan tähän, mutta ihan okei paikka se oli.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Hei! Tätä paikkaa ollaan nyt mietitty häitämme varten, todella hyvä sijainti kirkkoomme nähden on nyt nostanut kiinnostustamme. Muutaman kommentin olen bongannut tuolta tampere-ketjusta mutta haluaisin vähän tätä nostaa ja kysellä olisiko jollakin kokomuksia? Tai onko jollakin häät tulossa täälä? Kuulemma ainakin kesä 14 jo täynnä eli joku sinne on menossa :D itsellä suunnitteilla -15 häät mutta nyt on ollut vaikea saada yhteyttä omistajiin kun haluttaisi paikanpäälle mennä katsomaan!

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Meillä oli Hurman koululla häät 19.7.2014! Voin suositella paikkaa kaikille!! Meillä oli vieraita 80 henkeä ja pöydät olivat sopivan väljästi. Varmasti 100hlö on kyllä maksimi sinne. Ihastuin koulun mintunvihreisiin seiniin ja muutenkin paikkaan. Paikka oli jo valmiiksi koristeellinen, ei tarvinnut paljoa koristella jotta sai siitä juhlavan. Koska koululla on vielä jäljellä liitutaulutkin, saimme niistä idean kouluaiheisiin häihin. Liitutaulun edessä poseerattiin photobooth tyyliin ja toiselle liitutaululle sai kätevästi istumapaikkakartan.  Omistaja Pekka on todella mukava ja joustava. Juhlia saimme n. klo 1 asti ja siivous hoitui heidän puolestaan. Autoille oli parkkitilaa talon takana.  Sisällä on kaksi vessaa, toinen niistä isompi invavessa ja muutenkin paikassa on huomioitu liikuntaesteiset hyvin.  Invavessassa oli myös kätevä käydä häämekon kanssa plus sielläkin on liitutaulu johon meillä vieraat kirjoittivat kaikkea hulvatonta :D.  Ulkona on myös ulkohuussi johon tietenkin piilotettiin piilopullo ja porukka kävi siellä sitten ihan kiitettävästi niin ei juuri tullut vessajonoa. Ulkona oli pieni markiisi mihin teimme tupakkapaikan ja pihassa lipputanko joten saatiin lippukin salkoon. Paikalle sai ottaa omat juomat ja pitopalvelun ja kynttilöitäkin sai polttaa. Meillä ruoat hoiti Tilisanssi Kangasalta ja voin muuten suositella sitäkin kaikille!!! He ovat olleet monta kertaa ennenkin Hurman koululla joten osasivat toimia siellä. Pieni miinus paikalle siitä ettei siellä ollut tarpeeksi kylmätilaa juomille ja olisimme kaivanneet sisälle ilmastointia. No ikkunat aukaisimme niin se vähän helpotti, mutta ehkä suosittelisin loppukesää/syksyä juuri sen ilmastoinnin puutteen vuoksi.

Omistaja on ilmeisesti aika kiireinen ja juhlatilan pito ei ole hänen päätyönsä joten suosittelen sinnikkäästi soittamaan!

En osaa tänne laittaa kuvia. Mitenköhän se onnistuu?

Link to comment
Share on other sites

Niin ja hinta oli 900e. Menimme Pe päivällä sinne laittamaan paikan kuntoon, La häät, Su iltapäivästä haettiin kamamme ja autot pois.

Mielestäni varsin kohtuullinen hinta mitä vertailimme eri paikkoja.

 

Lisäsin pinterestiin taulun jossa kuvia Hurman koulusta kun en tänne osannut. Löytyy laittamalla hakukenttään hurman koulu tai mun nimellä Orvokki Kutilainen.

Toivottavasti näistä on apua hääpaikkaa etsiessä.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

En jotenkin usko että on toiminnassa, sillä nettisivut, jotka vielä syksyllä toimivat, ovat nyt hävinneet :/ (Kuitenkin yleensä, jos sivut vain muuttavat, niin vanhoilla sivuilla on linkki uusille...). Jo syksyllä vaikutti kyllä melko kuolleelta noiden sivujen perusteella, mutta joku muu tietää ehkä paremmin?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...