Jump to content
Naimisiin.info

Kuinka monta kaasoa/bestmania? (yhdistetty)


Guest angel_eyes-80

Recommended Posts

  • Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mullakin tulee olemaan kaksi kaasoa. Toista pyysin heti kihlauduttuamme, piti päästä purkautumaan kaverille, että "Voi kauhea, me mennään nyt vissiin naimisiin! Jos me mennään naimisiin niin oothan mun kaaso". Toinen kaaso on vielä mietinnässä (vaikka yksi hyvin vahva ehdokas tuohon toimeen on). Itsekin olin jo valmiiksi sitä mieltä, etten kaikkea haluaisi yhden kaason niskaan kaataa. Tämän lisäksi jo pyytämäni kaaso ilmoitti, että hän on kyllä mielellään kaasoni, mutta haluaisi toimeen mielellään kaverin. Kaksi on ihan hyvä.

Link to comment
Share on other sites

Vastasin kolme. Kaksi parasta ystävää on pyydetty jo ja kaason homma on ollu heille nakitettu jo vuosikaudet vaikkei häistä ollu vielä sillon tietoa  ::) Kolmanneksi ajattelin vielä pyytää erästä hyvää ystävää joka asuu samalla paikkakunnalla. Etelä-Suomi ku on houkutellu nuo kaksi kutaletta sinne  ;) Pitäähän joku olla jonka kanssa voi kasvotustenki suunnitella ja järjestää  :D (niin ja askarrella mun seurana ja sovitella pukuja ja shoppailla hääkampetta ja ja ja...  ;D)

Link to comment
Share on other sites

Guest morsian-2010

Menemme naimisiin näillä näkymin vain todistajien läsnäollessa ja pidetään sitten erikseen juhlat melko pienellä porukalla. Joten aikani mietittyäni tulin siihen tulokseen ettei mulle tuu kaasoa.

Link to comment
Share on other sites

Guest Alisa_85

Heips! Mullekin todennäköisesti tulee kaksi tai sitten jopa kolme kaasoa. Kaikki ovat hyviä ystäviäni monen vuoden takaa. Nyt on vaan ongelmana, että kenet heistä pyydän alttarin reunalle pitelemään mun kimppua??  :-? Tuntuu että se on niistä kaason tehtävistä kuitenkin kaikkein näkyvin ja ehkä jotenkin se tärkein, ainakin sille kaasolle itselleen. Onneksi häät on vajaan vuoden päästä, on vielä aikaa pohtia näitä juttuja.

Link to comment
Share on other sites

Hääpaikan varattuamme pyysin kaksi ystävääni kaasoikseni ja molemmat suostuivat innokkaina  :D Yhden lapsuuden aikaisen ystäväni kanssa olemme jälleen lähentyneet ja luultavasti tulen pyytämään myös häntä tuekseni. Onneksi tässä on vielä aikaa sopia ja suunnitella.

Link to comment
Share on other sites

Suosittelen useampia kaasoja! Olen ihan yksin kaasona ja harteilleni jäi kaikki. Lisäksi kaikki morsiammen muut kaverit ovat mulle tuntemattomia, joten polttareiden suunnittelukin on ollu vähän yksinäistä ja vaivalloista. Olis kiva vähän jakaa näitä hommia... Kaikki polttareiden suunnitteluillat, kampaajat, hääsuunnitteluillat, pitopalvelupalaverit, puheenlaadinnat, hääleikkien keksiminen... Onneksi morsian on loistava tyyppi! Muuten olisin jo juossut karkuun... ;D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...