Jump to content
Naimisiin.info

Talvihäät 2016


maakaliina

Recommended Posts

Meillä on sulholla tummanharmaa puku ja siinä päällä Haloselta ostettu harmaamusta villakangastakki. Hän oli joka tapauksessa uuden takin ja kenkien tarpeessa, niin ei tarvinnut pelkästään häitä varten ostaa. Päähän tulee tyylikäs huopahattu.

Link to comment
Share on other sites

Joo siis villakangastakkeja löytyy kyl mut tarpeeks pitkiä kyl ei niinkään... Mut me miehen kaa päädyttiin siihen et kysellään lähipiiristä lainaan joku villakangastakki, pituudella ei niin väliä, koska kuvat otetaan kuitenkin ilman päällystakkia ja ulkona ei paljoa aikaa vietetä. Tarvittaessa sit jos siltä tuntuu, mies voi ottaa puvun takin pois ja laittaa liivin päälle sen villakangastakin. Siis jos liepeiden vilkkuminen käy pahasti silmiin.

Link to comment
Share on other sites

Meillä taas niin päin että mieheltä löytyy just se siisti villakangastakki ja mulle pitäis keksiä jotain :D jos on vaan pari astetta pakkasta niin pärjään nahkarotsilla, täytyy kyllä kehittää joku plan B jos asteet tipahtaa reilummin.

Muokattu: , käyttäjä: Niittipyssy
Link to comment
Share on other sites

Toppatakkikin voi näköjään olla tyylikäs! Harmi että omat kaks takkia on limenvihree ja pinkki :D nyt kun kattoo sääennusteita niin todnäk pärjään sillä nahkarotsilla. Iso huivi kaulaan vielä ni johan lämpee!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Niittipyssy, joko vaatetus on ratkennut? Miten muuten menee, kun päivät voi laskea jo sormilla? :)

Meillä ilmoittautumisaika häihin loppui tammikuun lopussa, ja vieraita on nyt tulossa 110. Osa vanhemmista sukulaisista ei jaksa tulla kauempaa, kummitätini ei valitettavasti pääse paikalle ja muutama kaveri tulee yksinään, kun mies jää hoitamaan lapsia.

Nyt pitäisi päättää ja tilata pöytäkoristeet, tehdä loput askartelut, sopia palaveriaika ravintolan ja kuvaajan kanssa, viilata istumajärjestys ja aikataulu, ostaa sukkanauha... Mitähän muuta?

Muokattu: , käyttäjä: maakaliina
Link to comment
Share on other sites

Maakaliina, taitaa olla Turussa talvi enemmän tai vähemmän taputeltu joten nahkatakilla mennään :D ja sattuipa viikko sitten löytymään täydelliset bootsit siirtymisiin ettei tarvitse Parikoita uhrata loskalle ;)

Miten viimeiselle viikolle jäi niin kauheasti tekemistä vaikka luulin olevani ajoissa kaiken kanssa?! Täytyy vaan muistaa syödä, nukkua ja hengittää riittävästi. Juuri tuossa illalla puhuttiin miehen kanssa että naimisiinmeno ei ahdista vaan kyseisen tilaisuuden järjestäminen :D onneksi on tosiaan ne 30 hengen häät eikä 130, todennäköisesti stressaisin itseni hengiltä...

Link to comment
Share on other sites

^Hienoa, että pukeutumisongelma on ratkaistu! :) Tsemppiä viimeiselle viikolle ja ennen kaikkea tietenkin aivan ihanaa hääpäivää, kun sen aika koittaa! Voin kuvitella, kuinka loppumetreille jää hirveästi hommaa, vaikka kuinka olisi ajoissa aloittanut. Onneksi mulla on hiihtolomaviikko viikko ennen häitä, niin voin pyhittää sen pelkästään hääaskareille.

Link to comment
Share on other sites

Ei taida olla talvea meidän talvihäissä :( Nyt ainakin näyttää että koko tämän viikon sataa vettä ja/tai räntää ja ensi viikkokin mennään nollan tuntumassa, voi mun helmaparkaa! Mut ei se auta kuin yrittää asennoitua niin, että hyvät juhlat tulee oli keli mikä tahansa.

Link to comment
Share on other sites

Maakaliina kiitos (: mä teen onneksi yövuoroa niin on pystynyt päivisinkin hoitamaan hääjuttuja ja mulla on perjantai pyydetty vapaaksi niin viikonloppu alkaa torstaiaamuna klo 6 ;)

Häini samaa harmittelin :/ koko viikko plussaa, onneksi ei sentään hääpäivänä ole luvattu sadetta... *koputtaa puuta*

Link to comment
Share on other sites

Torstain ja perjantain välisenä yönä satoi lunta :o lämpötila tosin pysyi nollassa joten loskaksihan se kaupungissa nopeasti muuttui mutta saatiinpahan muutamiin kuviin kiva talvinen tausta ;)

Link to comment
Share on other sites

Kiva, että saitte talvitunnelmaa kuviin kuitenkin! Toivottavasti tulevan viikonlopun morsiamia sää suosii. :)

Minä jännityksellä odottelen, josko mun polttarit ois tulevana viikonloppuna. Siskon (toinen kaasoista) työkuvioista päätellen ens viikonloppu vois olla hyvinkin todennäköinen aika... ;) Mites muitten polttarit on sujuneet?

Link to comment
Share on other sites

Mut ainakin yllätettiin ihan totaalisesti, vaikka polttariporukka olikin vain 7-henkinen niin oli ihan mahtavaa ja samaten sulhanen sai ihan superit yllätyspolttarit (: ajateltiin kumpikin että ei kai mitää polttareita kun niin pienet häätkin ;D

Link to comment
Share on other sites

Täältä ilmoittautuu yksi talvimorsian. Häät on 27.3.2016 Lapissa. Lapissa asutaan myös itse, joten meillä ei ehkä tuosta lumen/talven puutteesta ole toivottavasti ongelmaa. Talvi näkyy maisemissa (juhlapaikka on tunturinlaella, josta on upeat maisemat) muutenkin Lappi näkyy vahvasti, koska suurin osa vieraista tulee Etelä-Suomesta niin halutaan tarjota heille unohtumattomat häät lapin tyyliin. Pöytien koristeina kynttilöitä, pentikin hopeita poroja ja poronsarvia. Kuvauspisteeseen rekvisiitaksi tulee neljäntuulenhattuja, kuksia ja lappilaisia asusteita. Juhlapaikka itsessäänkin on jo upea, on kiveä ja paksut parrut katossa jne.

 

Miten teillä kellä häät on jo ollut niin juhlat meni? Mielenkiinnolla kuulisin!:)

Link to comment
Share on other sites

^Täytyy sanoa että ihanaa että jotkut järjestää lappi-teemalla häitä, itse paljasjalkaisena en osaa sitä teemana hyödyntää vaan se on vaan arkea  :grin:

Link to comment
Share on other sites

Kiitos Morsmemma! Meillä se tuntui luontevalta, koska osa vieraista ei ole ikinä edes käynyt Lapissa. Heille tulee kyllä uusia kokemuksia kerrakseen. Itsenikin Lappi jaksaa aina ihanuudellaan ja maisemillaan lumota:)

 

Onko teillä millaiset talvihäät tulossa?

Link to comment
Share on other sites

Tänne on pakko kommentoida nyt omat häät juhlineena, että oli kyllä niin nappivalinta ainakin meillä tää talvi häävuodenaikana :) En olis osannu kuvitella mitään parempaa <3 Kyllä talvihäät on ihan pop, kesähäiden perinteisyyttä ja kauneutta yhtään väheksymättä, mut tää talvi oli kyllä meille niin huippu, toivottavasti te muutte saatte samanlaisia kokemuksia :)

Link to comment
Share on other sites

Elfladyn kaa oon samoilla linjoilla mitä lähemmäs hääpäivä tulee :D ihanaa että on talvi, ei kuuma kesäpäivä 

 

Meidän matalankynnyksen juhlat alkaakin lähestyä hurjaa vauhtia, vielä on monta pikkuasiaa hoidettavaksi mutta suuret linjat alkaa olla kunnossa. Vähän pieniä koristusasioita vielä tuumailla, jos haluaakin jatkolaivalle laittaa jotain koristeeksi vielä.

Link to comment
Share on other sites

Mä olin myös rakastunut meijän häiden ajankohtaan vaikka sää olikin loskainen :D Fiilistelen nyt jo ajatusta siitä että jonain vuonna pidetään ne isommat juhlat "tervetuloa juhlimaan n:tta hääpäiväämme" -teemalla näihin samoihin aikoihin. Kesällä niitä juhlia riittää muutenkin, mekin päästään vieraaksi kolmiin häihin tänä vuonna :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Pakko hehkuttaa täällä tuoreen rouvan onnea ja sitä, että viime lauantaina oli Oulussa ihan täy-del-li-nen talvihääsää :wub: Aurinkoinen pakkaspäivä, juuri niin kuin olimme toivoneetkin! Ulkokuvista tuli ihan mahtavia, ja sain kulkea ulkona Uggit jalassa. :) Tuuli oli kylmä mutta tunnelma sitäkin lämpimämpi!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...