Jump to content
Naimisiin.info

Turun seutu


jkp84

Recommended Posts

Guest Nelkku = 4.8.2007

Pakko puolustaa meidän juhlapaikkaa ;D;D;D;D;D Eli Ruissalon Kansanpuiston tanssipaviljonkiin ei ole pakko ottaa Maija Laineen pitopalvelua. Meilläkin tulee luultavammin eräs toinen pitopalvelu, joka maksaa yli kolmanneksen vähemmän kuin Laine. Tämä vaan tiedoksi, ettei morsiot säiky tanssipaviljonkia! ;D;D;D;D;D

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Nelkku = 4.8.2007

Ei se ookkaan kallis koska Aurinkoravintola on Maija Laineen oma tila. Vaikka paviljonki onkin vieressä niin se ei kuitenkaan "kuulu" hänen alueeseensa. ;D Meille tulee 130 vierasta, joten pitopalvelun hinta nousee aika korkeelle ja pitää miettiä tarkkaan minkä ottaa. Verrattuna esim Mikko Aholaan ja Pito-Pirjoon, Laine on halvin. Mutta löydettiin vielä halvempi! ;D

Link to comment
Share on other sites

Niin me ollaan syyskuussa menossa naimisiin tuolla Kaimalan Karhulammella ja meidät myös vihitään paikanpäällä  :-X! Käytiin kattomassa paikkaa ja ihastuttiin molemmat samantien... aivan ihana! Ja Raija oli myös aivan mahtava, tuntui, et oli tuntenut hänet jo iät ja ajat  :).

Me aiotaan kans tarjota vieraille viinit, samppanjat, oluet ja boolit. Eli sikseenkin hyvä homma, et saa ite hoidettua alkoholi puolen sinne. Tulee meinaan PALJON halvemmaks.

Onko joku jo viettänyt häitään ko. paikassa? Kokemuksia olis kiva kuulla!!

Link to comment
Share on other sites

Hei vaan kaikille!

Olemme juhlimassa ensi kesänä häitä ja juhlapaikkana on Pikku-Pukin Pitsipaviljonki:-X

Nyt toivoisinkin saavani vinkkejä käytännön järjestelyihin ja tietysti myös kuulevani mielipiteitä ja kokemuksia paikasta!

Kaikki vinkit ja kokemukset otetaan ilolla vastaan :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nelkku Joo Tanssipaviljonkiinhan saa tuoda oman pitopalvelun... ehdoton plussa! Maija Lainetta vaan suosittelevat yleensä, koska on ollut siellä useaan otteeseen aikasemminkin ja kaikkien kamojen roudaaminen on paljon helpompaa pihan yli kuin useassa pakettiautolastissa.

Se miksi loppujen lopuksi luovuttiin Tanssipaviljongista oli se, että siellä voi olla perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina juhlat. Ja koska siellä ei ole mitenkään määritelty sitä, milloin edellisen kamat täytyy olla poissa että seuraavat pääsevät koristelemaan voi oman juhlapäivän aamu venähtää suhteettoman pitkäksi edellisten juhlijoiden takia.

Jos ystäväpiiristä löytyy ihmisiä, joita voi käyttää juhlapaikan valmiiksi laittamiseen niin sitten homma varmasti toimiikin!

Ajattelin vain varoittaa teitä, jotka siellä juhlitte! Minä itse ainakin tekisin kirjallisen sopimuksen paikan omistajan kanssa siitä, että milloin tila täytyy olla teidän käytössänne, jotta hän voi ohjeistaa edellisen päivän juhlijoita. Eihän tietenkään ole mitenkään sanottua, että joka pe, la ja su siellä jotain tapahtuisi, mutta hyvin epätodennäköistä on, ettei jompana kumpana päivänä ole jotain ainakin kesäisin. Joten sitten pitäisi olla vielä samaninen ystäväarmeija siivoamassa paikka juhlien jälkeen. Tai pitopalvelukin sen varmasti tekee, mutta hyvää korvausta vastaan....

Vielä pitopalveluista! Siitkäkin ehdottomasti mustaa valkoisella, että mitä hintaan kuuluu! Hinta nostaa yllättävän paljon liinavaatteet, tarjoilijoiden palkat (huomioi iltatuntien korkeampi hinta!) ja ALV! Eikä ole mitenkään sanottua, että kaikilla pitopalveluilla olisi sopivaa astiavarastoa yli 100 hengelle.... silloin joutuvat vuokraamaan ja taas maksaa!

Mun neuvonani siis on, että varautukaa ylimääräisiin kuluihin! Ja ehdottomasti tehkää sopimuksia!

Link to comment
Share on other sites

Samaa mieltä Sunshines:in kanssa noista sopimuksista. Mä ainakin oon sen verran hermoheikko, että mun on pakko saada mustaa valkoisella joka asiasta, muuten stressaan koko ajan.  ::) Meille sanoi puhelimessa tuo paviljongin vuokraaja rehellisesti, että silloin voi tosiaan olla muitakin pippaloita. Vaadittiin että paikka on meidän aamusta asti. Kerkee koristelemaan ym. Ja tuo vuokraaja kanssa sanoi, että kahteen asti yöllä se on meidän (eli varmaan kaikkia juhlien pitäjiä on ohjeistettu samalla tavalla=bileet loppuu kahdelta), omat koristeet ym pitää itse siivota, muun siivouksen hoitaa paviljongin väki. Meillä nyt ei muuta siivoomista tule olemaan kuin kaitaliinat, kynttilänjalat tulee pitopalvelun kautta enkä ajatellut muuta koristelua. Ellen sitten jotain ilmapalloja virittele, mutta nekin periaatteessa ovat häiden jälkeen käyttökelvottomia, eli roskiin vaan. Ajattelin, että samalla kun esim mun vanhemmat roudaa lahjat autoon, niin kaitaliinat repäistään pöydistä pois. Ei mee hirveesti aikaa siivoiluun.

Hippasen meni varsinaisen aiheen vierestä, jos otsikkoa kattoo, mutta suotakoon se nyt minulle!  ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Hei vaan kaikille!

Olemme juhlimassa ensi kesänä häitä ja juhlapaikkana on Pikku-Pukin Pitsipaviljonki:-X

Nyt toivoisinkin saavani vinkkejä käytännön järjestelyihin ja tietysti myös kuulevani mielipiteitä ja kokemuksia paikasta!

Kaikki vinkit ja kokemukset otetaan ilolla vastaan :D

Loistava paikan valinta...

Meidän häitä tanssittiin Pikku-Pukissa kesäkuussa ja täytyy kyllä sanoa että tippakaan en katunut.

Täälläkin esiintynyt 15€/hlö laivamatkasta oli meistä käypä hinta, sillä erillistä tilanvuokraa ei ollut ja ainakin ei-turkulaiset vieraamme tykkäsivät todella kun pääsivät pienelle laivamatkalle.

Menuvaihtoehdot taitavat Rositan sivuilla olla jotain 30€:n luokkaa per henkilö mutta niitä voi muokata ja meidänkin todella monipuolinen "salaattibuffet" periaatteella toteutettu menumme maksoi vain 18€/hlö.

Kokonaiskustannukset paikan(sis.hlökunta,astiat,kangasservietit,siivous,lahjojen kanto illan päättyessä laivaan),menun ja juomien osalta meiän 75 hengen häissä taisi olla reilun 3000€:n luokkaa, suunnilleen 3500€ jos en hirmusti valehtele.

Kaikin puolin päivä oli todella onnistunut, henkilökunta hoiti tehtävänsä mallikkaasti (oli jopa auttamassa juhlapaikan koristelussa edellisenä iltana), ruoka oli todella hyvää ja täyttävää vaikkei lämmintä ruokaa ollutkaan. Paikka oli älyttömän kaunis auringonpaisteessa ja auringonlaskiessa.

En voi muuta kuin suositella. Ja sitä paitsi Rositassa ollaan todella joustavia kaikkien ideoiden suhteen, mekin saatiin hyvällä yhteistyöllä aikaan meidän näköiset häät :-X

Mikäli haluat lisätietoa niin pistä vaikka privaa :) Vastaan mielelläni!

Link to comment
Share on other sites

Guest Vierailija(Guest)

Olen lukenut ahnaasti Turun juhlapaikat läpi, mutta en löytänyt yhtään vastausta/tietoa Rymättylän Herrankukkarosta? Eikö kukaan ole juhlinut siellä?

Meille on tulossa talvihäät, ja vaikuttais hauskalta esim. talvinen Ukko-Pekka (sehän talvehtii Herrankukkaron rannassa), tai vaikkapa se suuri savusauna... Tarkoitus on järjestää edes jonkinverran "tavallisesta" poikkeavat häät.

Onko kellään siis tietoa/kokemusta, onko joku käynyt Herrankukkarossa esim. töiden kautta??? Ja hinnat tietenkin kiinnostaa paljon...

Link to comment
Share on other sites

Hei te Samppalinnasa kayneet! Miten onnistuu huonojalkaisen vanhemman ihmisen kaveleminen siella? Onko esim. jyrkkia rappusia tmv??

Meilla oli alunperin ajatuksena etta mennaan naimisiin Turun Linnassa mutta juhlahuoneistoon kun pitaa kavuta kuulemma jyrkkia portaita pitkin niin se suunitelma jai sitten siihen. Mamma kun on pakko saada vanhimman lapsenlapsensa haihin mukaan!  8-)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Löytyiskö joltain vielä ideoita? Eli Turun lähettyviltä paikkaa noin 100heng. ja paikkaan pitäisi saada tuoda omat juomat . Paikan pitäisi myös olla sellainen mihin ihmiset mahtuvat samaan tilaan. Tässä ketjussa olevat on kaikki käyty läpi, eikä oikein sopivaa löydy. Ensi vuonna taitaa iskeä paniikki  :(
Link to comment
Share on other sites

Löytyiskö joltain vielä ideoita? Eli Turun lähettyviltä paikkaa noin 100heng. ja paikkaan pitäisi saada tuoda omat juomat ja mielellään ruoka. Tässä ketjussa olevat on kaikki käyty läpi, eikä oikein sopivaa löydy. Ensi vuonna taitaa iskeä paniikki  :(

Meidän juhlapaikka on kyllä tässä ketjussa jo mainittu, mutta niin taitaa olla kyllä lähes kaikki muutkin Turun seudulla olevat juhlapaikat  :-? Mutta anyway, meidän häitä juhlitaan Maskutalossa. Vastaa noita kuvailemiasi kriteereitä, mutta tietenkin jos paikan ympäristöllä on kauheasti merkitystä (tyyliin merenranta :)) , niin ei tuo Maskutalo sitten ole  ehkä sopiva vaihtoehto. Mutta meille se oli ihan loistava valinta. Tilaan mahtuu hiukan reilu sata ihmistä, niin että vielä jää vähän sitä tanssitilaakin. Paikalle saa viedä omat ruuat ja juomat eikä  vuokrakaan päätä huimaa. Tilat on myöskin kunnostettu 90-luvulla, joten on tosi hienossa kunnossa! Paikalla on myös hienot  punakangaspäällysteiset tuolit,mitkä oli meille plussaa useiden muovituolisten paikkojen jälkeen :) Ympäristö on, no piha rajoittuu sellaseen urheilukenttään ja metsiin, joten ihan ok musta  :)

Link to comment
Share on other sites

Turun Kristillinen Raittiusseura/Kiinteistösäätiö  Rauhank. 12 b   (02) 231 2079

 

Turun Työnantajain Yhdistys r.y.  Jarrumiehenk. 7   (02) 253 4044

Vähä-Heikkilä  Valtaojant. 7   040 837 6683 (100hlö)

Auran Nuortentalo  Aura Kirkkot. 254   040 514 2468

Karvetin Monitoimitalo  Naantali Ripik. 6   (02) 434 5320

Laajoen Urheilutalo  Mynämäki   (02) 430 9634

Mietoisten Maamiesseurantalo  Mietoinen   (02) 431 0924

Per Brahe  Brahenk. 1 B   (02) 231 2704

Rientävän Urheilutalo  Juhannusk. 7   (02) 239 0568

Urheilutalo Rientola  Pulmussuont. 86   (02) 238 5370

http://www.turunkisa-veikot.fi/rientola

Hepokulta-sali  Jahtilähteenk. 6   (02) 276 7550

http://www.hepokulta.com/sali.htm

Kakskerran Seuraintalo  Samppaant. 90   050 347 9918  

Pyrkivä Tanssi- ja urheilutalo  Tuureporink. 2   (02) 231 3675

Link to comment
Share on other sites

ja todella törkeää kopiointia amoista

(siellä Sunshinen tekemä listaus)

Harjattulan Kartano http://www.harjattula.fi/index.phtml

Kakskerran Hirvilampi http://www.hirvilampi.com/

Vanha Raatihuone http://www.turku.fi/kulttuurikeskus/

Turun VPKn talo http://www.turunvpk.fi/

Svenska klubben http://www.svenskaklubben.net/

Liedon Vanhalinna http://www.liedonvanhalinna.fi/

Kavalton tila http://www.kavaltontila.com/

Storfinnhova Gård http://www.storfinnhova.com/

Ala-Lemun kokouskartano http://www.alalemu.com/

Kansanpuiston Aurinkoravintola http://www.maijalaine.net/

Pikisaaren Meripaviljonki http://www.juhlamestarit.com/pikisaari.htm

Tuorlan majatalo

Villa Y-hovi http://www.ravintolaherman.com/

Wiurilan Kartano http://www.wiurila.com/

Herrankukkaro http://www.herrankukkaro.fi/

Pikku Pukin Pitsipaviljonki http://www.rosita.fi/www/page.php?cat=16

Villa Rainer http://www.auroria.fi/

Villa Wolax http://www.villawolax.fi/

Äijälän Rusti http://www.aijalanrusti.fi/

Naantalin Kylpylä http://www.naantalispa.fi

Kansanpuiston Tanssipaviljonki; vuokrauksesta

vastaa Heimo Mäkilä 041- 50 37 241, 02-244 33 91

Kaimalan Karhunpesä ja Karhunlinna http://www.kolumbus.fi/raija.aaltonen/

Meri-Karina http://www.lssy.fi

Saustilan Kartano http://www.saustila.com/

Karunan Kallioranta

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...