Jump to content
Naimisiin.info

Turun seutu


Recommended Posts

Olen kovin myöhään liikkeellä, etsin ensi kesän häillemme juhlapaikkaa Turun ympäristöstä n. 30 km säteellä. Perinteiset paikat on jo varmaan täyteen buukattu, joten erikoisemmatkin ehdotukset otetaan huomioon. Vieraita kutsumme VAIN noin 30.

Paikan pitäisi olla tietystikin tunnelmallinen ja viihtyisä, sellainen jossa voisi sään salliessa kattaa koko porukalle pitkän pöydän ulos. Sauna olisi plussaa.

Ajankohta on vielä kokonaan auki, riippuu siitä mistä ja milloin löydämme paikan.

Edit: Muokkasin vähän otsikkoa. T: Marzie

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest mupsu

En tiedä sitten ulkojutuista, mutta meidän hääyön viettopaikassamme tietääkseni pystyy järjestämään myös pieniä tilaisuuksia. Käypä kurkistamassa www.parkhotelturku.fi Sieltä löytyy mm. ravintola ja sauna.

Link to comment
Share on other sites

Mafa: osaatko kertoa Myyntimiesten saunan yhtystiedot? Olen yrittänyt etsiä, mutten löydä.

Onko kellään kokemuksia TPS:n huvilasta juhlapaikkana? Soitin tepsin toimistoon ja paikka kuulosti muuten hyvältä, mutta vuokra-aika loppuu kuulemma ehdottomasti klo 12 yöllä... entä jos bileet on silloin juuri parhaimmillaan?

Link to comment
Share on other sites

Kiitos vastauksista. Myyntimiesten sauna tippui listalta pois sillä perusteella että olisi ollut pakko käyttää tiettyä pitopalvelua (=Ahlström, onko kellään kokemuksia?). TPS:n majaa menemme katsomaan torstaina.

Link to comment
Share on other sites

Heitän ehdotukseksi meidän juhlapaikkamme eli Turun Upseerikerhon. Heillä on eri kokoisia tiloja myös pienemmille seurueille. Ruoka (+ kaikki muu tarvittava koristeluineen kaikkineen) tosin tulee heiltä, mutta tilasta ei oteta erikseen vuokraa.

Link to comment
Share on other sites

Guest IsaB

Minä ehdottaisin Kakskerran Hirvilampea. www.hirvilampi.com

Paikka on metsän keskellä, sauna löytyy, pitopalvelu talon puolesta, mutta omat juomat saa tuoda.

Meidän häihin, jotka siis pidetään kyseisessä paikassa, on tulossa noin 50-60 henkeä, joka tietty on enemmän kun 30, mutta tustkin tilaa on koskaan liikaa!? Tuolla sivuilla kerrotaan että paikkaan mahtuu jotain 200 (?)ihmistä, mutta ne onkin sitten jaoteltu ympäri taloa...

Aika täyttä taitaa kyllä tämä kesä jo olla, mutta aina kannattaa kysyä.. peruutuksia saattaa tulla!  :)

Link to comment
Share on other sites

Kiitos taas vinkeistä. Aika moni tyssää kohdallani tuohon tilavuokran ja cateringin kytkyyn... haluaisin itse vaikuttaa mahdollisimman paljon menun sisältöön ja laatuun. Aikomus on pyytää tuttua ravintola-alan ammattilaista auttamaan sekä suunnittelussa että kokkauksessa. Tosin tuo Y-Hovin ruokalista näytti oikein herkulliselta.

Link to comment
Share on other sites

Pari asiaa tuli mieleen... Ensinnäkin kaikille tiedoksi, että Hirvilammen sivuilta löytyy nykyään myös lista varatuista päivistä (http://www.hirvilampi.com -> "palvelut" -> "juhlatilaisuudet" -> "varatut viikonloput"). On näköjään päivitetty viimeksi 5.5. eli siis eilen. Tietoihin voi siis näköjään luottaa hyvin  ;) Aika täydeltä toi kesä 2003 näyttää ja tila on ehkä liian suuri n. 30 hengelle.

Y-Hovi on ihanalla paikalla ja Turun Upseerikerho tosi kaunis sisältä. Myös Liedon Vanhalinnassa voi järjestetää pienelle porukalle häät Juhlasalissa. Siitä ei peritä vuokraa, mutta ruuat täytyy ottaa heiltä (Maija Laine hoitaa). Myös Ala-Lemun Kartano (http://www.alalemu.com/) on hieno paikka kesällä, kun ruokailut voi hoitaa esim. ulkona  ;D Paikka tosin perii tilavuokran ja ruuat tulee heiltä. Mutta puutarha-aluetta löytyy  ;) Liedon Lujala perii tosi pienen tilavuokran ja mitään catering-kytköksiä tai A-oikeuksia ei ole (http://www.tulturku.com/liedonluja/tilat.html#lujala)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

En tiedä onko paikka jo käynyt keskusteluissa, mutta Rymättylään menevän tien varressa on Pohjankulman ruokatupa, jossa saa järjestettyä just sen kokoiset häät kuin haluu ainakin mun mielestä. Siellä tosin ammattilaiset omasta takaa eikä omia alkoholeja. Turusta matkaa sinne noin 45  minuutissa jos ei nopamminkin! Siellä suunnassa on sitten myös Merinmaskun maamiesseuran talo, jossa sitten kaikki saa tehdä niin kuin itse haluaa.

Link to comment
Share on other sites

Kiitos kaikille vastauksista, tästä ketjusta on toivottavasti muillekin turkulaispareille hyötyä.

Omaksi juhlapaikaksemme löytyi viime metreillä yllättävä "jokeri", Turun rikospoliisien huvila Ruissalossa. Paikka on just passeli meille. Paikan valinta läi lopulta lukkoon päivämääränkin, sillä heinäkuulle oli enää yksi sopiva päivä vapaana.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest Marzie

Tehdään tästä ketjusta virallinen Turun seudun juhlapaikat -ketju. Eli lukitsen nuo muut ketjut samasta aiheesta ja kerään niitten linkit tähän. Kun löytyyhän niistäkin kuitenkin paljon vinkkejä. Mutta käydään jatkossa keskustelu Turun seudun juhlapaikoista tässä ketjussa.

Ja tässä näitä muita ketjuja aiheesta:

Juhlapaikkoja Turussa ja Turun lähistöllä

http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...;num=1056047949

Turun juhlapaikoista ja pitopalveluista

http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...;num=1056052865

Paikka Turussa mihin voisi viedä oman pitopalvelun

http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...;num=1056051069

Juhlapaikkoja Turussa?

http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...;num=1056035381

Hääpaikka haussa Turun seudulta...

http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...;num=1056029343

juhlatila Turusta tai ympäryskunnista

http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...;num=1056050754

Ravintola Turussa?

http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...;num=1056211419

Juhlatilavinkki turkulaisille

http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...;num=1056059313

Kihlajaispaikka Turussa?

http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...;num=1056131408

Friskalan kartano ym Turun juhlapaikat

http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...;num=1056057218

Jos sattuu löytymään vielä lisää, niin laitan nekin sitten tähän.  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Varasimme Ilmaristen Matkailutilan. Siellä on vielä muutama viikonloppu vapaana ensi kesän häille. Paikka on valmistunut lähiaikoina, joten ehkä siksi tilaa vielä oli. Paikka on tunnelmallinen ja viihtyisä. Tilaan mahtuu ainakin 120 ja varmaan enemmänkin.

www.ilmaristenmatkailutila.com

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Onko kellään kokemuksia Pikku Pukin Pitsihuvilasta http://www.rosita.fi/www/page.php?id=28 tai Pikisaaren Meripaviljongista http://www.topcatering.com/palvelut/kesaravi/piki/index.htm? Meillä on hääpaikka mietinnässä 30.7.2005 häille, ja näihin olen kuvien perusteella ihastunut. Niin ja yksi vaihtoehto voisi olla ravintola Suomalainen Pohja.

Link to comment
Share on other sites

Ihan törkeä hinta pelkästään matkoista. ja kun vielä ottaa huomioon, että siellä vois pitää 250 vieraankin häitä...huh ??? Pikku-Pukki saa jäädä sitten meilläkin haaveen asteelle. Pitää ottaa selvää siitä ravintola Suomalainen Pohjasta.

Link to comment
Share on other sites

Guest Hepuli

HEI!

Tietääkö kukaan minkälaisia juhlapaikkoja ovat  Ala-Lemun kartano ja Mattelmäen kartano? Vuokra, kunto, tilat, onko tanssille tilaa, saako tuoda omat juomat, kuinka paljon aikaisemmin täytyy varata? Jne......

Link to comment
Share on other sites

Mattelmäestä en tiedä mitään. confused-smiley-013.gif

Mutta Ala-Lemussa ymmärtääkseni on A-oikeudet, joten ei omia juomia.sad-smiley-062.gif

Tilat on kuulemma ihan nätit ja puutarha on kaunis.

Ainut on että mikäli vieraita on enemmän kuin sata istuvat ne eri huoneissa. Tarjoilut tulee heiltä.

Link to comment
Share on other sites

Juu, mulla kanssa tietoa ja kokemusta ainoastaan Ala-Lemun kokouskartanosta. On tosi kaunis ja siihen saliin mahtuu n. 60 hlö muistaakseni. Sitten siellä on muutama muu huone, joista yhteen suosittelevat seisovaa pöytää. Jotkut ovat kuulemma järjestäneet koko häät ulkonakin ruokailua myöten. Puutarha on todella kaunis  :) Tossa on niiden nettisivut ja kannattaa käydä katsomassa http://www.alalemu.com/ Halpa paikka se ei kyllä oo, kun vuokra oli suurinpiirtein 500e plus ALV ja siellä on A-oikeudet.

Link to comment
Share on other sites

Ala-Lemu on todella nätti paikka. Harmittavaa siellä nykyään on noi A-oikeudet. Siihen yhteen saliin mahtuu noin 80 henkeä. Jos enemmän vieraita -> vieraat joutuvat jakaantumaan kahteen eri tilaan. Tämä 80 mahtuu, mutta ylimääräistä tilaa ei kauheasti ole (bändi mahtuu+tanssimaan mahtuu+leikkimään). Sitten siellä on sauna, jos haluaa vaikka jatkoja järjestää. Pihapiirikin on todella kaunis eli kesällä ihmiset varmaan viihtyvät paljon ulkona ja Ala-Lemun ympäristö sopii siihen. Uskoisin, että Ala-Lemun varaus täytyy tehdä hyvissä ajoin. Taitaa olla kauniina paikkana aikas varattu. Voin kyllä suositella Ala-Lemua.

Mattelmäen rälssitila taitaa olla aikas pieni. Muuta en osaa sanoa. Kannattaa käydä katsomassa molempia.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...