Jump to content
Naimisiin.info

Tuusula


Kermit

Recommended Posts

[pre]Anteeksi Asherar vastauksen viipyminen, en ole huomennut käydä täällä muutamaan viikkoon..

Otin suoraan yhteyttä puhelimitse Itämerikeksuksen numeroon, joka löytyy internetistä ja sovin tapaamisesta. Eli numero on 09-292 1211. Lisäksi sain myös kännynumeron, josta varmemmin Itämerikeksuksen asioita hoitavan naisen tavoittaa. Nimeä en valitettavasti muista, mutta numero on 040-7620752. Parhaiten varmasti asiat tulee hoidetuksi ja sovituksi kun soittaa hänelle.

Olisin vielä tiedustellut Itämerikeskuksessa tarjottavasta ruuasta kaikilta niiltä, jotka ovat sitä syöneet.  Onko se ollut hyvää ja jos ei niin niin, mikä on ollut vialla? Mieheni on kokki ammatiltaan ja näin ollen vaatii omien häidensä tarjoilulta aika paljon. Tällä hetkellä Itämerikeskuksen tarjoilupuoli onkin ainoa asia mikä paikan valinnassa vielä mietityttää.

Auringonpaistetta kaikille   8)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kiitos juska yhteistiedoista. Nyt ei muuta kuin soittelemaan  :-X

Itämerikeskuksen ulkopuolella kävästiin jo viime viikolla ajelemassa.. Vaikka oli talvisen synkeä sää, vaikutti paikka silti melko mukavalta. Ainut vain, että saisi olla pikkauisen enemmän sivussa muusta asutuksesta. Mutta kaikkeahan ei voi saada..  :-/

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Heip!

Kokemukset Itämerikeskuksen tarjoilusta vaihtelevat luultavasti siitä syystä, että talolla on ollut eri omistajat/järjestäjät vielä viime vuonna. Nykyisen tilanteen mukaan ruuat voi tuoda itse lisämaksusta ja juomat pitää tuoda itse.

Solbackenista minulla ei valitettavasti ole muuta sen tarkempaa tietoa kun, että se on ihan viihtyisä pienehkö paikka. Ystäväni häät oli siellä ja vieraita oli hieman alle sata. Juhlatilana toimi iso sali jonne kaikki vieraat mahtuivat, tosin aika tiivisti istutettuna. Salissa on myös lava jonne voi sijoittaa viakka bändin ja pitää ohjelmaa. Keittiökin löytyy, mutta varustuksesta en tiedä valitettavasti mitään. Kaiken kaikkiaan ihan kiva paikka ainakin kesähäille.

-Juska

Link to comment
Share on other sites

Vietettiin viime viikonloppuna hääjuhliamme Itämerikeskuksessa ja paikasta ei ole kuin hyvää sanottavaa. Ruoka oli hyvää (ja sitä oli riittävästi Ü), paikka oli kaunis aurinkoisen keväisenä päivänä, palvelu loistavaa. Koristeltiin paikkaa vain vähän itse, tein oranssiin vivahtavat kaitaliinat pöytiin murattiköynnösten alle ja kattaukset näyttivät yksinkertaisen tyylikkäiltä. Suosittelen paikkaa erittäin lämpimästi!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest tiivi-taavi

häh, miten niin ei ole?

Viime kesänä oltiin siellä häissä ja selitys boolin puuttumiseen oli se, ettei saa tarjota alkoholia, kun on nämä oikeudet. Olihan siellä alakerrassa joku baari, mistä sitten janoisina juomia ostettiin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä juhlapaikkana Väinölä 13.08.2005. Paikka meille juuri sopiva ja lähellä kirkkoa. Vieraita tulee n.100 ja sapuskapuolen hoidamme itse. Vuokra ei ollut paha, ainoa miinus puoli on ehkä tuo siivous politiikka. Paikka kun pitää siivota jo yöllä. Kävimme katsomassa myös Torppaa ja Pohjolanhoviinkin soitin. Torppa ei ollut meidän makuun ja Pohjolanhovilla neuvottelut kesken jonkin ison catering firman kanssa. Eivät ottaneet varauksia ennen syksyä.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meidän häitä vietetään  Rantatien upseerikerholla. Ihastuin paikkaan ja miljööseen heti kun näin paikan.

Paikka on edullinen, siivouksesta ei täydy huolehtia ja baarin saa auki jos on tarve. Meillä tuskin on.

Kokemuksia käytännöstä minulla on sitten häiden jälkeen.

Link to comment
Share on other sites

Guest sanna tapiola
Meidän häitä vietetään  Rantatien upseerikerholla. Ihastuin paikkaan ja miljööseen heti kun näin paikan.

Paikka on edullinen, siivouksesta ei täydy huolehtia ja baarin saa auki jos on tarve. Meillä tuskin on.

Kokemuksia käytännöstä minulla on sitten häiden jälkeen.

Heips!

Saako paikalle tuoda omia juomia ja ruokia? Paljon tilaan mahtuu ihmisiä?

Link to comment
Share on other sites

Upseerikerholle mahtuu jos haluaa ainakin sata henkeä jos haluaa. Siellä on kolme salia käytössä.

Ei saa viedä omia ruokia tai juomia. On niin tarkat ne omavalvonta systeemit. Ainut mitä saa viedä on piikuleivät, koska ne ovat kuivatuotteita.

Meidän häihin on niitä leivottu satoja, että luulisi riittävän.

Huomenna sen sitten näkee...  :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Onko kukaan vihitty Vantaan Pyhän Laurin kirkossa ja sitten siirtynyt Tuusulaan juhlapaikkaan? Onko liian pitkä matka? Me kun ollaan näin myöhään liikenteessä, ettei vapaita juhlapaikkoja meinaa enää Vantaalta löytää, niin alettiin harkitsemaan Tuusulaa... Hyrylän Torppaan on jo alustava varaus, ja ainut asia mikä enää huolestuttaa on tuo välimatka. Eli mitä mieltä ihmiset on?

Link to comment
Share on other sites

Matka pitäjän kirkolta Tuusulaan ei ole paha. Meillä nimittäin oli vihkiminen Vantaalla ja juhlat Tuusulassa. Tuusulan motari on nopea väylä siirtyä minne vaan Tuusulaan. Me tultii viimeisenä juhlapaikalle ja kiemurteltiin kaikki pikkutiet ennenkuin oltiin perillä. Tällöin juhlaväki ehti hyvin juhlapaikalle.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Heippa. Olin taannoin erinomaisen onnistuneissa häissä Järvenpään seurakuntaopistolla. Tilat olivat perusmukavat, sellaista aika normaalia seurojentalotasoa (nettisivun kuvitus antaa todellisuutta huonomman kuvan). Parasta paikassa oli, että samassa pihapiirissä oli majoitustilaa vieraille, sekä rantasauna, jossa oli jatkot aamuun saakka (saunaa, musiikkia, ruokaa).

Yleensä häät loppuvat vähän lyhyeen, kun porukka lähtee johonkin yökerhoon jatkoille. Rantasaunalle kokoontui nuoriso ja tosi kivaa oli!

(Ja kun joku kuitenkin kysyy, tarjolla oli alkoholia, eikä siihen ollut mitään rajoituksia.)

http://www.srk-opisto.fi/kokous_tilat.htm

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kävin katsomassa Hyrylän Torppaa ja pidin paikasta. Esteeksi tulikin sitten ylimielinen isäntä joka varaus vaiheessa ilmoitti ettei myy meillä perjantai iltaa kun vasta 3 viikkoa ennen häitä ja sunnuntaista ei voi olla varma jos vaikka aamulla on huutokauppa.  Mä en haluu mennä vihkipäivänä järjestelemään juhlapaikkaa ja lauantai iltana on ikävä jäädä roudaa lahjoja ja muita omia kamoja... Äänestin jaloillani ja lähin vetämään. Mä en moukkien kanssa asioi!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Gustavelund on hotelli, joten ei omia juomia. Me pidimme häät Gutavelundissa ja onnistuivat erinomaisesti!!!

Tilaa löytyy todella hyvin varsinkin siitä pääsalista. Meitä oli yhteensä noin 75. Pääsali vetää parhaimmillaan 200 henkeä, joten kyllä mahtuu. Isojakin häitä on kuulemma pidetty. Meidän porukka oli just hyvä, ei ollut sellaista tunnetta, että olis liian väljää. Pieni kabinetti annettin lasten käyttöön ja oli tosi hyvä juttu. Se oli sellainen puuhanurkka, videot, lelut yms.

Meidän hääpäivänä satoi koko päivän ja rankasti, mutta ei tullut paniikkia. Onnittelut sujuivat hyvin suuressa aulassa ja ruokailut oli sitten salin puolella. Tanssillekin löytyi hyvä tila. Jos aurinko paistaa, niin puutarha on mitä parhain jaloitteluun. Meillä oli tarkoitus juoda maljat ulkona ja illalla grillata ulkona, mutta sään puolesta ei onnistunut.

Henkilökunta on hyvin joustavaa ja ystävällistä. Ruokaa kehuttiin ja sitä oli riittävästi. Olihan hinta korkeampi kuin pitopalvelulla, mutta niin saattoi odottaakin. Hääkakkukin oli maukasta. He hoitivat kattauksen, siivouksen yms. Itse koristelimme morsiuspöydän ja hotelliväki laittoi meidän tekemät menukortit pöytiin. Oli aika helppo toimia heidän kanssaan, itse ei tarvinnut kauheasti stressata...Buffet pöytään kuului kukka-asetelma, mutta pöytäkukat piti hankkia itse, jos ne halusi. Me pyysimme, että hankkivat kukat samasta paikasta kuin buffet-pöytäkukan, jolloin kukkien yhtenäisyys säilyisi. Hinta ei ollut paha.

Vieraat kehuivat paikkaa loistavaksi ja Gustavelundissa oli myös mahdollisuus yöpyäkin. Näin teki aika moni häävieraista. Mikään matkailijahotelli Gustavelund ei ole, joten mitään sviittiä siellä ei ole.

Kaunis paikka kesällä, hääkuvat otimme sateesta huolimatta Gustavelundissa!

suosittelen ko. paikkaa ehdottomasti! Se mihin haluat satsata ja rahaa laitta, on jokaisen oma asiansa. Hintansa puolesta kohtuullinen, mutta ei halpakaan. Tilavuokraa ei ole. Viinit ja boolit tietenkin maksavat, laskutettin kulutuksen mukaan. Juhlimme myöhään yöhön.. Tarkat hinnat saa kun pyytää tarjouksen ja uskaltaa myös hinnoista keskustella...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Tässä linkissä on pari kuvaa Torpan sisältä meijän häiden kattauksesta..tykkäsin tosi paljon paikasta ja ehdottomasti halusin jsut tän Tuusulan paikoista...just se oli hyvä ettei tarvinnu etukäteen tietää kuinka pitkään juhlamme jatkuvat!  :D....sinne mahtui hyvi noin 120 vierastamme, maksimi taitaa olla 140 vieraan luokkaa...Gustavelund oli tosi kallis eikä ois saanu viedä omia juomia ja Krapi on muuten ihana, mutta siellä on monta eri huonetta, niin että jotkut vieraat ei ois nähneet todellakaan koko ajan hääparia...siksi huono vaihtoehto isolle porukalle..pienelle porukalle ihana paikka ja ihana pihapiiri!

http://groups.msn.com/jutskat/hkattaus.msnw

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...