Sign in to follow this  
Followers 0
tanjuliini

Seutulan VPK (Vantaa)

28 posts in this topic

Hei,

tässä olisi yksi vaihtoehto talvihäidemme juhlapaikaksi. Mutta kuvia ei löydy mistään??? Olisiko jollakin? Mitä sanotte, sopiiko mielestänne talvijuhlapaikaksi?

Olisiko parempia ehdotuksia tarjolla.

Apuanne kaivaten

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos maltat odottaa, niin maanantaina menen käymään siellä, ja otan kuvia. Voin laittaa niitä sitten jakoon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No niin, tässä tulee kuvia. Sori, muutin vähän otsaketta..

Kuva ulkoa, niin että sisäänkäynti näkyy

kuva eteisestä ulko-ovelle päin, ja seuraava on taas eteisen perälle, jossa on naulakot- kuva 1

kuva 2

kuva 3

tässä on keittiötä eri suunnista, keittiöstä pääsee takapihalle, kuten myös salista, eli vieraat voivat käydä jäähyllä... :) Ja pitopalvelu voi liikkua huomaamatta. Keittiö on SUURI, ja 3 kylmäkaappia sekä paljon työpöytätasoja!

kuva 1

kuva 2

tässä näkyy ovet jotka menevät keittiöstä saliin, ns. pääovet

vessoista en ottanut kuvaa, mutta ne ovat sisälle tultaessa heti eteisen jälkeen vasemmalla. Siistit ja tilavat, 2 wc-koppia kummassakin. Eteisestä tulee aula, josta pääsee keittiöön ja saliin.

tässä salia.

tässä näkyy miten lavan vierestä siis pääsee takapihalle..

tässä salista keittiön oville päin

tässä näkyy salin katto, kaunis paneloitu ja kaareva, mielestäni antaa mukavaa lämpöä ja luonnetta paikalle.

tässä kuva ulko-ovelleeteisen perältä naulakon luota

edit. Muokkasin kuvat linkeiksi, ovat helpompi katsoa näin :) MSN:stä linkitetyt kuvat kun eivät näy suoraan.

-Marshmallow

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse ihastuin paikkaan. Oli seinillä jotain pientä, kaatuneitten muistolaattaa yms. mutta ei häiritsevästi, ja ne vain antoivat omaa maustettaan paikkaan.

Katto, keittiön koko, ja yleensäkin sellainen "lämmin vanha viehättävyys" ja maaseutu henkii paikasta.

Otimme sen enkä kadu :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

jos jollakulla ei näy kuvat, ja on kiinnostunut, niin voin yrittää laittaa vaikka e-mailina niitä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

vähän kikkailin, ni Johan pitäisi kuvien näkyä ::)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei Torsbo,

Kauniit kiitokset kuvista! ;D Upeaa että viitsit laittaa kuvat tänne palstalle, niistä on varmasti monelle apua, kun alkavat juhlapaikkaa suunnitella. Muita kuvia en ole netistä ko paikasta löytänytkään. Me ollaan varaamassa nyt todennäköisesti juhlapaikaksi Tuomarinkylän kartanoa se kun on sopivasti kirkon lähellä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tässä suunnitteilla häät syksyksi 2009 ja juhlapaikat mietinnässä.. Tuo Seutulan vpk kiinnostaisi, mutta hyvin vähän löytyy netistä tietoa, joten täältä ajattelin kysellä, jos jollakulla olisi kokemusta paikasta..? Kuvatkin olisi kivoja, jos löytyisi.. :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kopsasin jostain naikkareiden sivulta..

Kuvia löysin(tai siis kuvien osoitteet,jouduin kopsaa osotteen ja avata uuden ikkunan..)

tosta ketjusta mikä on Seutulan VPK kuvia ym

Katriinantie71, 01760 Vantaa (varaukset) p. 09-897480

Juhlasali:

-130 paikkaa, keittiö

Hinta:

- 450e yhteensä

-350e tilavuokra

-50e varausmaksu

-50e siivous

Muuta:

-perjantaina iltapäivällä saa mennä koristelemaan

-lauantaina klo 01.00 asti saa juhlia

-sunnuntaina klo 15 mennessä tavarat haettava pois ja isoimmat roskat

-ei astioita

Toivottavasti oli jotain hyötyä. Meille paikka varattuna ens syyskuulle,kerran käytiin katsomassa enkä paljoo

muista siitä mut näköjään ihastuimme kun kerta varattiin :D

Edited by häslä

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos! Oli paljon hyötyä, varsinkin tuosta kuva ketjusta =)

Osaisikohan joku vielä kertoa, että saako tuolla kynttilöitä polttaa?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yhdistin ketjut, turhaan useampi ketju samasta aiheesta. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ainaski tuikkuja ja jotain matalia. Mut ei missään tapauksessa niitä pitkiä ja kapeita, mitä lie kruunu- tai antiikkikynttilöitä ovat, en muista =)

Edited by häslä

Share this post


Link to post
Share on other sites

tilaan ei mahdu 130 henkeä. meillä oli n.90 ja just ja just mahduttiin. tulee todella ahdasta jos änkee 130 ihmistä siihen tilaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nostellaanpas. Eli onko kenelläkään tuoreita kokemuksia paikasta? Miten toimi juhlatilana? Olisi yksi varteenotettava vaihtoehto..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voi huoh, nuo kuvat ei aukene minulle!

onko kellään kuvia Seutulan Vpk:sta?

Myös tuoreita kokemuksia, mielipiteitä ja kertomuksia otetaan vastaan...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itselle tuo Seutulan VPK on hyvinkin tuttu tila, ja häissä siellä olin viimeksi nyt toukokuun lopulla. Itse harkitsimme aluksi myös tätä tilaa, mutta ei ole ehkä tarpeeksi juhlava minun makuuni. Rennot juhlat siellä saa kyllä ainakin aikaan! :)

Tila on todella toimiva: Hyvä esiintymislava bändille, tilava eteinen/naulakko, isot tilat pitopalvelulle ja siistit WC:t. Valaistus ei ole paras mahdollinen jos sattuu pimeä päivä kuten toukokuussa, jolloin ukkosilma sai saliin suhteellisen hämärän tunnelman vaikka valot olivatkin päällä. Buffalle on hyvä tila juuri keittiön edessä, joten tarjoilijoiden liikkeet siellä eivät häiritse juhlan kulkua. Seinillä on tauluja, ja muistaakseni jokin palkinto-/pokaalikaappi. Lavan vieressä on seinällä myös muistolaatta.

Vaikka paikka on ilmoitettu 120:lle hengelle, itse en todellakaan tuota määrää sinne tunkisi. Joku 80 on varmaan ideaali. Näissä häissä oli noin 107 vierasta ja pöytiä jouduttiin siirtää tanssin tieltä. Ruokailun ajaksi mahduttiin ihan ok. Tilan lautalattia on vaihdettu uuteen viime syksynä (Metallikorkoilla käveleminen kielletty, lattia menee pilalle muuten todella nopeasti.) samoin ikkunat. Mun mielestä paikkana siistimpi kuin monet muut VPK:t joissa käynyt. Pöydät ovat neljän hengen pöytiä, mitä voi sitten vapaasti järkkäillä miten haluaa. Tuolit ovat tumman ruskeat (ei muovia), joita riittää muistaakseni 70-80:lle, sitten on lisäksi sellaisia harmaita/mustia tuoleja lopulle väelle. Mitään videotykkejä, vahvistimia tai mikrofoneja paikassa ei ole, eli kaikki ylimääräiset kamat on tuotava itse.

Parasta paikassa on se, että tilan saa käyttöön jo perjantaina ja avaintenpalautus vasta sunnuntaina (vissiin klo 14 mennessä). Juhlia lauantaina saa klo 01 asti, jonka jälkeen porukan on oltava ulkona. Kuvia voin ainakin ulkoa päin käydä räpsimässä tässä kesän aikana joku hetki, sen verran usein pyörin niillä suunnilla. :)

Toivottavasti tästä oli sulle Tuittu87 jotain apua! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos Mezzy suunnattoman paljon! :-X tiedoista oli paljon apua. Meille on tulossa näillä näkymin max. 60 henkilöä eli suht. pienet häät nykyajan mittakaavalla. Hakusessa on juurikin semmoinen vähän ajan kuluttama paikka, jossa yhdessä tilassa istuisivat kaikki syömässä ja jossa voisi sitten tanssia yms.

Muistatko millainen ympäristö siinä on ja onko pihaa ollenkaan? olemme nimittäin harkinneet vihkimistä ulkosalla sään salliessa ja vaatimuksena on, että piha olisi suojassa uteliaiden katseilta.

Kuvista olisin enemmän kuin kiitollinen :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ympäristö on todella maalaismaisemaa, peltoja ympärillä + suht vieressä (ei kuitenkaan näköetäisyydella, sillä metsää välissä) muutamat omakotitalot. Aika lähellä on myös pientaloasutusta. VPK sijaitsee pienen mutta suhteellisen jyrkän mäen päällä, joten piha on myös pitkälti aika kaltevaa maastoa etten tiedä miten vihkiminen siellä onnistuu. Piha on myös melko varjoinen korkeiden puiden vuoksi. Miten on, voisitteko harkita esim. Seutulan kappelia vihkipaikaksi? Pieni, tunnelmallinen kappeli kävelyetäisyydeltä VPK:sta, varmaan noin 600m jos sitäkään.

VPK:lla on myös kivat parkkitilat autoileville vieraille, sellainen pikku hiekkaparkkis. :)

Kuvia voin tosiaan käydä räpsimässä joku hetki kun taas sinne päin menen. :) Joten niitä siis tulossa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seutulan kappeli olisi kyllä ihana paikka vihkimiselle, ja jos kerta noin lähelläkin on. Minulle on henk.koht. ihan sama vihitäänkö meidät pihalla, sisällä vai kirkossa - kunhan vihitään :girl_wink: Mies jostain syystä ei vaan millään innostu kirkossa vihkimisestä, joten sen takia ollaan mietitty sitä ulkona vihkimistä..Toisaalta ehkäpä saisin vielä miehen mielen muuttumaan pienillä taivuttelulla :flirt:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo-o, eipä tullu sitten tuostakaan meidän juhlapaikkaa.

Eilen käytiin ajelemassa ja pari kertaa ajettiin ohikin kyseisestä paikasta. Pihaan ajettiin ja aika nopeesti sanoin, että nyt äkkiä pois.

Siis miten se piha on niin pimeän oloinen? ei tosin tultu autosta ulos ja kävelty sinne toiselle puolelle ollenkaan (onko siinä pihassa toista puolta?) eli oisko sinne päässy enemmän valoa. Muutenkin tosi jyrkkä piha. Ei meidän vaari sitä mäkeä jaksa kömpiä ylös..Eikä parkkipaikkojakaan oo hyvin.

Nooh, toiset tykkää äidistä ja toiset tyttärestä eli sopii toisille, mutta ei meille.. :girl_sad:

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ Se mäki on jyrkkä ja piha hämärä (johtuen korkeista ja peittävistä kuusista), niin kuin aiemmin mainitsin. :) Sisältä tilana todella toimiva, jos ihan perus juhlatilaa etsii. Mun makuuni kuitenkin liian vaatimaton häidenviettopaikaksi. Siellä talon toisella puolella on ovi suoraan juhlasaliin ja pitopalvelua varten ovi keittiöön, eli ei ole sellaista ns. hengailualuetta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pihan valoisuus riippuu tietysti häiden ajankohdasta ja säästä. Meillä häät oli heinäkuussa ja silloin ainakin yläpiha, talon sivussa oleva siis, oli ihan valoisa. Meillä otettiin siinä valokuviakin eikä ainakaan valoisuudesta ollut puutetta.

Paikka on tosiaan enemmän rento ja maalaishenkinen. Jos etsii juhlavaa, ylellistä paikkaa, ei tuonne kyllä kananta mennä edes käymään.

Meillä oli 45 vierasta ja sille määrälle juuri sopiva tila. Mahtui tanssimaan ja hengailemaan. Ehkä 60-70 vierasta maksimissaan, muuten tulee ahdasta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mua niin harmittaa, että menin tuomitsemaan sen paikan heti kättelyssä, koska nyt kun oon saanu miettiä rauhassa niin onhan se kyllä sulonen paikka. Olin tosi pahalla päällä sillon, kun sinne mentiin ja tuntu että tästäkään tule mitään! Ja se paha mieli sitten seuras tosiaan siihen asti, kun kirjotin mitä fiiliksiä oli herättäny.

Seutulan vpk on kyllä ihanalla paikalla ja seutulan kappeli on todella sympaattisen näköinen, ja kauniilla paikalla myöskin.

Miinuksena on vaan se, että siinä on se suht. jyrkkä mäki ja se, että monet meidän kavereista varmaan tulee julkisilla..Ja sitten se pieni piha. Meille ois niin tärkeetä saada se vihkiminen toimitettua ulkona (sateen sattuessa jossain teltassa). Eipä sillä oikeestaan ois ees väliä onko siinä pihalla nurtsia vai soraa, kuhan pihaan mahtuis hengaileen ja seuraileen vihkimistä..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0