Jump to content
Naimisiin.info

Poliisien kesäkoti (Helsinki)


Miuccia

Recommended Posts

Kuulin kaveriltani, joka oli viime kesänä tarjoilemassa tuttunsa häissä, että oli toimiva ja tosi kiva hääpaikka. Kehui keittiötä ja juhlasalit olivat kuulemma avaria ja valoisia. Ja miljöö kuulemma ihan loistava ja idyllinen häitä varten. Tämä paikka on meilläkin harkinnassa :). Tuo sääntö tilojen tyhjinä olemisisesta siivouksineen puolen yön aikaan kyllä vähän mietityttää...

Link to comment
Share on other sites

Me vietämme poliisien kesäkodilla häitä ensi kesänä. Kävimme vielä viikonloppuna katsomassa paikkaa, eikä siellä todellakaan home haissut :D Ympäristö on aivan ihana, sisätilat on toki hieman vanhat, mutta todella toimivat. Pienellä sisustamisella saa ihmeitä aikaan. Ja sieltä voi tosiaan ostaa sen siivouspalvelun, olisiko ollut 100e, niin ei tarvii ite jäädä putsailemaan. Ja ajoissa kun juhlat aloittaa, niin ei haittaa että paikan luovutus on niin aikaisin, jaksaapahan viettää hääyötäkin ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Mies on kehunut paikkaa viihtyisäksi, on muissa juhlissa siellä ollut.

Bussikuljetus vieraille on aika kätevä järjestää..

Kannattaa ottaa huomioon, että rannassa oleva sauna ei kuulu vuokrasopimukseen eli se saattaa olla varattuna jollekin erilliselle porukalle hääpäivänä ja kulku saunalle saattaa mennä juhlapaikan pihan läpi (vaikka toinen reitti on takaa).

Paikka on kyllä upealla paikalla merimaisemineen!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Oliko joustoa ollenkaan lopettamisajasta tänä kesänä? Jos joku siellä häitään on kesällä viettänyt niin voisi vielä kertoa :) Ja mistä hommasitte pitopalvelun häille? kun kyseisen paikan sivuilla mainostetaan ainakin yhtä pitopalvelua,että jos on sen ottanut niin oliko hyvä?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä oli juhlat Poliisien majalla tänä syksynä. Voin suositella! Sali oli tilava, porukka mahtuu hyvin syömään ja tanssimaan. Seinillä on himmentyvät valaisimet, joilla voi säätää tunnelmavalaistusta sopivaksi. Kun pöydät oli koristeltu ja ihmiset paikalla juhlavaatteissaan, ei tila ollut yhtään karu tai "työväentalomainen", vaan sopivan juhlava.

Joustoa lopettamisajasta tuskin saa, paikan omistaja / talonmies asuu samalla tontilla joten ihan ymmärrettävää ettei läpi yön saa metelöidä. Kuitenkin se riittää, että ohjelma loppuu & porukka alkaa valua ulos klo 24, tilan ei tartte olla sillä kellonlyömällä tyhjä. SIivota sai n. klo 1.30 asti.

Klo 24 oli ihan hyvä aika lähteä viettämään hääyötä... ;)

Ilmastoinnista en osaa sanoa, melko lämmin siellä oli näin syksylläkin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Onko joku nyt lähiaikoina käynyt katsomassa kyseistä paikkaa? Jos olisi valokuvia paikasta niin olisi kiva nähdä,harkitsen tilan vuokraamista häille,mutta jos on hometta niin sitten ei ole kyllä hyvä juttu.. kauniissa maisemassa ainakin kyseinen paikka sijaitsee :)

Kävin viime viikolla. Ei haise home. Valokuvia löytyy jonkin verran heidän nettisivuiltaan www.poliisienkesakoti.com. Hieno paikka, aika hyvässä kunnossa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
  • 3 months later...

Kävin katsomassa tilaa kesällä. Muuten olisi ollut hyvä paikka, mutta minua häiritsivät aivan vieressä oleva siirtolapuutarha, salissa korkealla ja väärään suuntaan olevat ikkunat (ei merinäkymää vaikka aivan rannassa), pihalla oleva traktori ja puukasat sekä ns. maalaisromanttinen sisäänkäynti mökkitauluineen. Jos nämä eivät häiritse niin varmaan ihan mukava paikka.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...