Jump to content
Naimisiin.info

Sandbergin sormuksista tiedustelua


Touhu-Touko

Recommended Posts

Hei Memoria,

3mm puolipyöreä runko ja 0,03ct timantit raeistutuksessa on vähän ongelmallinen yhdistelmä. 0,03ct timantin halkaisija on noin 2mm ja se on vähän turhan suuri 3mm levyiseen puolipyöreään runkoon, koska rungon pyöreys haukkaa istutukselle käytettävissä olevasta leveydestä pois aika ison osan. 3mm tynnyri- tai flakkarunkoon 0,03ct kivet sen sijaan mahtuvat. Myös 3,5mm puolipyöreään runkoon pitäisi 0,03ct timantit saada sopimaan.

Valitettavasti mallistossamme ei ole yhtään täsmälleen toiveitasi vastaavaa sormusmallia. Mallistomme 3mm leveitä puolipyöreitä rivisormuksia raeistutuksella ovat E-37w ja E-137w, mutta niissä yksittäisen timantin koko on 0,01ct (noin 1,3mm). Tynnyrirunkoisessa V-66-8w mallissa kivien koko on 0,016ct (noin 1,6mm).

9 x 0,035ct timantit raeistutuksella löytyvät mallista E-239w, mutta sen rungon muoto on flakka. Tilauksesta voimme E-239w sormuksen runkoa hiukan pyöristää, mutta ihan puolipyöreäksi asti se ei onnistu.

Ehkä voisit harkita myös M-164w tai M-174w sormuksia, vaikka niissä onkin toisen tyyppinen istutus. Niiden rungon leveys on 3mm, muoto puolipyöreä ja timanttien koko 7 x 0,025ct / M-164w tai 7 x 0,04ct / M-174w.

Terveisin,

Uuri Sandberg

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Tiedustelisin kahden sormuksenne hintaa. Haulla löysin aikaisempiakin kyselyjä, mutta ilmeisesti hinnat ovat nousseet. Eli nämä kaksi:

- V-236-7W

- M-48W

Kyseiset sormukset ilmeisesti sopivat yhteen, kun huomasin että ne oli laitettu sivuillanne Sormusyhdistelmissä pariksi? Kiitos vastauksista jo etukäteen :)

terv. Aniliini

Link to comment
Share on other sites

Hei,

vaikka avioliittoa ei ole vielä kovin paljon takana, sormusyhdistelmän päivittäminen alkaa jo kutkuttaa :) Minulla on vihkisormuksena Sandbergin Myötätuuli-malliston M-166w. Mietin rinnalle jotain yksikivistä, joko sivutimanteilla tai ilman. En haluaisi kovin leveää yhdistelmää, joten leveys saisi olla max ~3,5mm. Miten esim. Aamukaste II -malliston V-236-7W sopisi?

Link to comment
Share on other sites

Guest Vierailija

Mietin sopivia yhdistelmävaihtoehtoja V-54/W kihlasormukselle. Olisiko esimerkiksi E-568W yhteensopiva tuon sormuksen kanssa ja mitä muita vaihtoehtoja kannattaisi käydä kokeilemassa?

Link to comment
Share on other sites

Guest Vierailija

Mietin sopivia yhdistelmävaihtoehtoja V-54/W kihlasormukselle. Olisiko esimerkiksi E-568W yhteensopiva tuon sormuksen kanssa ja mitä muita vaihtoehtoja kannattaisi käydä kokeilemassa?

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Lumikko,

M-166w sormuksen vierelle sopisi hyvin V-236w tai sivutimanteilla varustettu V-236-7w. Vielä paremmin voisi sopia sama malli flakkarungolla eli V-235w tai V-235-7w (tehdään vain tilauksesta).

1-kivisistä myös Toivomuslähde K-5w sopisi, kuten vähän eri tyyliset Kallioranta-sormukset V-62w, V-54w ja V-22w. Sivutimantillisista voisivat tulla kyseeseen mallit Toivomuslähde K-6w ja Kallioranta V-62-7w.

Kaikki em. mallit ovat leveydeltään alle 3,5mm.

Vierailija,

V-54w sormuksen runko on flakkamallinen, joten mielestäni sen rinnalle kannattaa sovitella joko tynnyrirunkoista sormusta (kuten E-568w) tai flakkarunkoista mallia.

Esimerkiksi näitä voisit katsella E-568w sormuksen ohella:

Kassiopeia V-210w, V-211w, V-214w, V-216w, M-86w

Kuunsilta K-149w, E-269w, E-569w

Myötätuuli M-66w, M-166w, E-239w

Terveisin,

Uuri Sandberg

Link to comment
Share on other sites

Hei saizu83,

Ensiksi pahoittelut viiveestä vastaamisessa - olen ollut matkoilla pari päivää.

K-4 sormuksen hinta 0,40-0,50ct timantilla riippuu pitkälti timantin koosta ja luokituksesta. Suuntaa antava arvio: 0,40ct timantilla ollaan hintaluokassa 2000-3000 euroa ja 0,50ct timantilla hintaluokassa 3500-5000 euroa. Jos haluat tarkempia tietoja, lähetä minulle meiliä, niin lasken sinulle tarkat hinnat varastostamme löytyville timanteille, kun palaan töihin maanantaina.

Koruihimme istutettavilla 0,30ct ja sitä suuremmilla timanteilla on GIA:n (tai yksittäisissä poikkeustapauksissa IGI:n) luokitustodistus.

Terveisin,

Uuri Sandberg

Link to comment
Share on other sites

Hei Taivaankansi,

E-568w sormuksen suurennus 17,5-->18,5 onnistuu kyllä, vaikka malli ei niitä helpoimmin suurennettavia olekaan.

Koonmuutoksen hinnan arvelen tässä tapauksessa asettuvan välille muutama kymppi-100 euroa. Tämän tarkempaa arviota en valitettavasti osaa antaa, koska jokainen liike hinnoittelee koonmuutokset ja korjaustyöt itsenäisesti ja omalla tavallaan, emmekä voi heidän hinnoitteluunsa vaikuttaa. Myös meillä kaikki koonmuutokset hinnoitellaan tapauskohtaisesti niihin kuluneen työajan ja suurennuksien osalta niihin tarvittavan kultapalan painon mukaan.

Terveisin,

Uuri Sandberg

Link to comment
Share on other sites

Guest Toivotonta?

Hei,

yritän epätoivoisesti etsiä vihkisormusta, joka sopisi kihlasormukseni rinnalle Kalevala Korun Uskelan Isokylän sormus 3,5 mm).

Tuntuu, että yhteensopivaa, josta vielä tykkäisin, ei löydy... Runkojen muodon, sormuksen leveyden ja paksuuden pitäisi natsata. Lisävaikeutena on, että kihla on 18 K kultaa, enkä uskalla kovempaa ottaa, ettei kihla kulu (vai onkohan aiheeton pelko?). 14 K sormuksia tuntuisi olevan enemmän tarjolla.

No, tänään näin eräässä liikkeessä Sandbergin sormuksen, joka oli mielestäni oikein kaunis luonnossa, tosin ihan liian iso, joten en oikein tiedä, miten se varsinaisesti istui kihlan viereen. Myyjä sanoi mallinumeroksi M-49. Eli kyseessä oli keltakultainen 3 mm 14 K rivisormus, jossa timantit olivat kauniin pyöreitä ja erottuivat. Onko samanlaista (= mittasuhteet kullan ja timanttien välillä samat) sormusta saatavissa 18K kullassa ja 3,5(-4) mm leveänä? Jos on, mikä on mallinumero ja missä sormus olisi nähtävissä luonnossa?

Tuleeko Sinulle muita Sandbergin sormuksia mieleen, jotka voisivat sopia kihlani kanssa runkonsa puolesta? Runko on siis pyöreähkö ja melko ohut, ainakin kun moniin "uppokivisormuksiin" vertaa.

Kiitos, jos ehdit vastata.

Link to comment
Share on other sites

Hei!

M-49 sormus on tilauksesta saatavissa myös 18K kullasta valmistettuna. 18K keltakultaisena sen hinta on 1215,-.

Toinen sopiva sormus voisi olla M-48, jonka runko on samanlainen kuin M-49 mallissa, mutta timantit hiukan pienempiä.

Terveisin,

Uuri Sandberg

Link to comment
Share on other sites

Hei Lumia,

Et kertonut tarkemmin olisiko kyseessä timantin väriluokka River E vai River D ja puhtausluokka vs1 vai vs2. Myöskään hionnan luokkaa et maininnut tai sitä tuleeko timantilla olla luokitustodistus ja jos, niin minkä luokituslaboratorion toimesta tehty. Kaikilla näillä tekijöillä on vaikutusta timantin hintaan.

Tässä kuitenkin esimerkit T-120 sormuksen ja T-krC riipuksen suositushinnoista 0,31ct timanteilla, joilla on GIA:n luokitustodistus:

T-120 sormus keltakultaa

0,31ct E(River)-vs2-hionnan luokka excellent 2100,-

0,31ct E(River)-vs2-hionnan luokka good 1690,-

T-krC riipus keltakultalenkillä

0,31ct E(River)-vs2-hionnan luokka excellent 1840,-

0,31ct E(River)-vs2-hionnan luokka good 1430,-

Kaikilla koruihimme istutettavilla 0,30ct ja sitä suuremmilla timanteilla on GIA:n luokitustodistus (tai yksittäisissä poikkeustapauksissa IGI:n luokitustodistus). GIA (www.gia.edu) on maailmanlaajuisesti arvostetuin timanttien luokittaja ja sillä on toimipisteitä 4 mantereella.

Terveisin,

Uuri Sandberg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...