Musta booli


Poledra

Recommended Posts

Tarkotuksena olis koittaa tehä musta booli. Ongelma on kuitenkin se et ite ei perusteta salmarista yhtään. Ja muutenkaan maun ei sais olla niin kamalan vahva... Hirmu vaikee selittää asiaa ymmärrettävästi, mut jos jollakin on kokemusta, niin sitä kaivataan.

Link to comment
Share on other sites

^mä en miellä yskänlääkkeltä maistuvaa (laimennettua) snapsia booliksi! Tekisi aika tiukkaa juoda tuollaista boolia edes lasillinen  :P

Teemaväri sinänsä on ihan jees, mutta monella ihmisella on varmasti sisäänrakennettu fiilis siitä, mikä on miellyttävää syötävää/juotavaa ja mielestäni täysin musta booli (josta ei tiedä mitä se on) voisi olla aika epämiellyttävää. Itse pysyisin hieman luonnollisemmissa väreissä :) Tuo rommikola voisi vielä menetellä, koska sehän ei ole ihan pikimustaa.

Link to comment
Share on other sites

Kiitos kaikille vastanneille. Niin no toi rommi ei kyllä itellä mee alas senkää vertaa mitä salmari.  :P

Ajateltiin kyllä ottaa myös punainen booli rinnalle. Meille tulee muutenkin "teemahäät" tai siis oikeastaan meidän näköiset, että pöydästä saattaa löytyä kaikkea muutakin epäilyttävän näköistaä.  ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Käyttäkää mustaa vodkaa! :)

Maistuu aivan normaalilta vodkalta, on vaan mustaa. En uskalla väittää että sitä saisi Suomestakin, koska saatan valehdella, mutta ainakin vironlaivalta saa. Viimeksi näin sitä kaiketi Nordic Jet Linen myymälässä.

Mustan vodkan kaveriksi sit tietysti jotain mustaa/tummaa blandista esim. cocista... Ihan helppoa ei varmaan ole saada aikaseksi täysin mustaa juomaa jos siihen jotain makuakin (hyvää sellaista :)) haluaa.

Muokattu: , käyttäjä: OrientalBlue
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...