Lia

Minne hääyöksi Jyväskylässä?

42 viestiä aiheessa

Soittelin juuri hotelli Yöpuuhun, ja selvisi, että Jyväskylässä on - vaihteeksi - joku Aalto-tapahtuma hääviikonloppunamme ja hotelli on täynnä.

Jyväskylän morsiot, missä muissa hotelleissa olette olleet? Cumulukset tai Scandicit ei kauheasti houkuttele, mutta kun koti on varmaan täynnä vieraita, pitänee vähän tinkiä vaatimuksista.

Onneksi Yöpuun varaukset oli tehty jo viime kesänä, joten emme ainakaan hidastelun takia jääneet ilman..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tylsää, että haluamanne hotelli on täynnä. Riippuen siitä, mitä hääyöpaikaltanne haluatte, voisitte kenties surffata netissä Jyväskylän seudun sivuilla ja katsastaa naapurikuntien majoituspaikat? Esim. Saarijärvellä (jonne tosin on tunnin matka Jyväskylästä) on ihana yhden huoneiston Hotelli Kaiho, jota voin lämpimästi suositella ;) Yöpuun tasoista majoitusta voi olla vähän hankala löytää, mutta olikos se nyt Toivakassa vai missä oli joku tasokkaaksi mainittu majoituspaikka (vain 30 km Jyväskylästä). Suosittelen siis laajentamaan reviiriä Jyväskylän ulkopuolellekin. Toivottavasti löydätte mieleisenne :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Taulun kartano Toivakassa on ihana paikka! www.taulunkartano.fi

Meidän hääjuhlamme on siellä, emme tosin jää sinne hääyöksi, kun suurin osa vieraistamme majoittuu sinne. Saimme huoneen Hotelli Yöpuusta, joten vietämme hääyömme siellä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

toi taulun kartano on kylla tosi kiva paikka. ja siella on kans saunaosasto ja poreamme kaytossa!:)  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mites Peurunka Laukaassa..kylpylä lähellä ja sieltä saa hierontaa ja muita kauneushoitoja...jos haluaa seuraavana päivänä muistaa itseään.  ::)

Ei ole pitkä matkakaan jos suhteessa ajattele..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän juhlapaikka on Muuramessa ja Peurunkaan ja Taulun Kartanoon on sieltä jo melkoisesti matkaa. Olen jotenkin ajatellut, että yövymme keskustassa seuraavana päivänä on helppo hilppaista kotiin. Pitänee asennoitua uudella tavalla sitten vaan! Kiitoksia ehdotuksista!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä kanssa hakusessa. Ei oikein houkuta mikään hotelli yöpuu, viitsi maksaa sellaista summaa, kun mennään Thaimaaseen viiden tähden hotelliin sitten heti kahdeksi viikoksi. Taulun kartano tai joku maalaistyyöinen hääyö houkuttelee :)!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

itsekin tässä mietin häähommeleita.. ja tuskailen että mihinkäs sitä menisi nukkumaan häiden jälkeen. [häät ovat siis 13.8.2005] huomasin että täällä on joku toinenkin samana päivänä avioituva ;)

Mikä on paras tapa ruveta kyselemään hotelleista? soitella vai lähettää sähköpostia, vai jopa käydä paikanpäällä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olinkin juuri tulossa etsimään tätä ketjua kertoakseni, mihin päädyimme, mutta tämä olikin valmiiksi nostettu.  :)

Me päädyimme hotelli Alexandran saunalliseen huoneeseen, tai kai se joku sviitti on. Mies otti asian hoitaakseen ja soitteli hotelleista tarjouksia, ja tuo oli hyvä juuri saunan ansiosta ja hintakin on vissiin sadan euron tietämillä. Toivottavasti saamme tuohon vielä myöhäisemmän luovutuksen sunnuntaille, sitä ei sulho ollut huomannut kysyä. Olisi mukava jos saisi aamulla loikoilla rauhassa.

Bunzu, jos liikutte Jyväskylän keskustassa, voihan sitä hyvin käydä hotelleissa kyselemässä. Me hoidimme puhelimitse.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lia, juups. Varmaan puhelimitse ruvetaan kyselemään..

Haluaisin antaa koko höskän sulhon hoidettavaksi, olisi sitten hieman tasaväkisempi tämä tehtävien hoito ;)

Hieman vain pelottaa että kaikki hotellit ovat täynnä ja näin ollen sitten nukutaan kotona hääyö..  >:(

muoks: niin, siis häitämme ollaan ruvettu suunnittelemaan maaliskuun lopussa, joten sen takia olemme hieman "myöhässä" kaiken tämän kanssa

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Alkuperäiselle kyselijälle tästä ei ole hyötyä, mutta ehkä muille kuitenkin -

Me vietimme sekä hääaterian (loistavaa ruokaa!) että hääyön Yöpuussa/Pöllövaarissa. Hotelli oli aivan ihana. Saimme itse valita huoneen useammasta tarjolla olleesta. Hintaan kuului suolainen yöpala ruusuineen, kuohuviiniä, ihana aamupala, sekä uskomattoman ihana, reilun tunnin mittainen vuoro kynttilöin koristellulla saunaosastolla seuraavana aamuna. Saattoipa olla häiden ihaninta aikaa!  :)

Suosittelen todella lämpimästi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vietimme myös yömme hääsviitissä Yöpuussa ja ainoa miinuspuoli oli näin helteillä huoneen lämpötila, jota ei viilentänyt edes isohko lattiatuuletin. Muuten huone oli viihtyisä, palvelu ensiluokkaista ja hääparin yllärit, yöpala ja kuohari ja aamiainen huoneeseen, tekivät vierailusta ikimuistoisen. Suosittelen :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

missä vaiheessa Jyväskylän ihmiset olette varanneet sviitin?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meilläkin pitäisi löytää ensi kesäkuulle hääyöpaikka Jkl:stä. Alustavasti soittelin jo Alexandraan ja siellä normaali sviitti oli  muistaakseni vähän alle 250 € ja superior sviitti (poreallas jne...) vähän alta 400 €. Ollaan lähdössä häiden jälkeen kahdeksi viikoksi luksuslomalle, joten tuntuu vähän turhalle maksaa noin suuria summia, varsinkin, kun todennäköisesti saavumme hääyöpaikalle melko myöhään ja ohjelmassa tulee suurimmaksi osaksi (...) olemaan nukkumista. Mietimmekin jo, olisiko fiksumpaa varata ihan tavallinen hotellihuone (noin 100€) tuoksi yöksi... Täytyy vielä tsekata läpi nuo muut Jkl:n hotellit, olen ainakin jostain kuullut että Scandic olisi edullinen. Minkälaisia ajatuksia muilla?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me vietämme hääyömme Yöpuussa. Varasin tavallissen huoneen ilman hääpakettia, hinta viikonloppuyöltä 95[ch8364]. Ja samaan hintaan saa tunnin ajaksi käyttöönsä hotellin saunaosaston, sinne ei siis sillon tuu muita... Mutta se saunaosaston varaus kannattaa hoitaa mahdollisimman hyvissä ajoin, että saa juuri haluamansa ajan.

Lisäksi tilasin meille aamiaisen huoneeseen, että olisi vähän lisää luksusta!

Miten tää "selittäminen" onkin nyt niiiiiin hankalaa!?! Toivottavasti ymmärsitte! Nukkumaan.. b020.gif

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me oltiin kans Yöpuussa tavallisessa huoneessa ja aamulla saunaosasto oli meidän käytössä tunnin ajan. Siellä oli kyl kiva löllyä poreammessa kynttilän valossa!  :-X Suosittelen! Mä taisin varata mieleisen huoneen ja aamusaunan reilun puoli vuotta aikaisemmin. Silloinkin oli mennyt jo "paras" aamusauna aika.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me halutaan kerrankin päästä sviittiin ja kun niin paljon kehujha kuulin tuosta yöpuun sviitistä, niin se on nyt varattuna :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Laitoin sinne juuri tarjouksen. Jännä että siellä ei ollut selkeää hinnastoa sivuilla, mutta saipahan ainakin esittää toivomuksensa. :) Voisi melkein sälyttää tuolle sulholle sen hääyönviettopaikan hommaamisen, että pääsisi hänkin vähän konkreettisiin hommiin häiden osalta.

Meilläkin tarkoitus lähteä 5 tähden hotelliin häämatkalle, ja sinne hääyöhotellille saapuisimme varmaan joskus klo 22 jälkeen, joten ihan tavallinen huone jollain lisäpalvelulla (huoneeseen kuohari ja suolainen pala) voisi sopia ihan hyvin meillekin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moi! Mekin vietimme hääyön Yöpuussa ihan tavallisessa huoneessa. Palvelu tosiaan oli ensi luokkaista! Ja ne yöpalat yöllä huoneessa, ah kylläpä ne maistui! Ainoa huonopuoli oli et heti sillon sunnuntaina klo 9 alkoi siinä koulun kentällä joku jeesus-konsertti mikä herätti....mutta ei se menoa haitannut.. ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me oltiin Alexandrassa. Meillä oli saunallinen superior-huone...toimiii  ;D Hääyöpakettiin kuului iiiso kuoharipullo + suklaat kun tultiin hotellille, ja oli aivan ihanaa saunoo ja juoda kylmää kuoharia rankan päivän jälkeen. Ja aamusella aamiainen tuli huoneeseen ja oli kyllä "riittävä" (lue: kolme tarjotinta täynnä tavaraa...)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mietityttää se "hääparin lisä", voisihan sitä itsekin ostaa pienen kuoharin ja jotain kivaa syötävää illaksi, pyytää vaikka jotakuta viemään ne sinne päivällä tms. Mitähän hotellit tykkäis siitä?

Joissakin meinaa nimittäin se kuohari+pieni suolainen+ kukkakimppu maksavan yli 50e lisää..  ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jos ei hirveesti palveluja tarvitse tähän hääyön ja hääloman yhteyteen niin kannattaa tsekata seudulta tasokkaita lomamökkejä (esim. huvila.net, suomenlomapalvelu.fi) ja kysyä mökin omistajilta että onnistuisiko että he laittaisivat jotain pientä koristelua, kynttilää yms. sinne valmiiksi. Jotkut antaa tasokkaan mökin paljon alta hinnastojen kun mainitsee että on vaan tulossa kahdestaan viettämään yötä ja tai useampaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pohtimista vielä riittää, mutta hinta taitaa muodostua aika isoksi kriteeriksi. Milloinkohan sitä voisi alkaa varaamaan?

Hotelli Yöpuu

Tavallinen 2 hh 95€

Häähuone 195€

Saunallinen hääsviitti 250€

Sis. runsas buffet-aamiainen ja tilaussauna

Hotelli Alexandra

Tavallinen 2 hh 111€

Saunallinen superior-huone 153€

Saunallinen sviitti 272€

Luksus-sviitti porealtaalla 432€

Sis. majoituksen saunallisessa huoneessa tai sviitissä, aamiaisen huoneeseen tarjoiltuna, suklaata ja kuohuviiniä (myös alkoholiton) huoneessa, sisäänpääsyn hotellin iltaravintoloihin ja su huoneenluovutuksen klo 14

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hotelli yöpuu kuulsotaa kyllä ihanalta! Täytyy Kysellä sitä jo hyvissä ajoin eli vaikka ensi viikolla. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Varasin juuri sviitin Scandicista ja sain sieltä sähköpostiin infon hääyöstä. Huone vaikutti kuvassa siistiltä ja sauna näköalaikkunoineen oli ihastuttava. Hintaan sisältyi koristelu, tuoreet mansikat, suklaa, kuohuviini ja aamiainen huoneeseen. Huoneen luovutus vasta klo 15 sunnuntaina!!! Hinta 250€ eli minusta ainakin ihan kohtuullisen hyvä paketti  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään