Jump to content
Naimisiin.info

Dominikaaninen tasavalta


SannaH

Recommended Posts

Onko kellään kokemusta Cacarete kohteesta? Hotellimme on Viva Wyndham Tangerine Ja lähdemme helmikuun 16. 2006

Hei vaan! Kohde on tuttu. Tarkoitat varmaan Cabaretea ja se on pieni kylä lähellä Sosuaa. Kyseinen hotellinne on noin 1 km matkan päässä kylän pääkadusta, jossa sijaitsevat matkamyymälät ja ravintolat, matka ei ole pitkä varsinkin kun itse pääkatu on noin 500 metrin matkalla liikkeitä yms.

Kylässä on rento meininki ja se on hyvin nuorekas paikka, kyseisenä ajankohtana tuulet ovat hyviä surffareille ja heitä löytyykin paljon. Tuuli saattaa rannalla olla tosi kova ja ihmiset usein joutuvat ottamaan aurinkoa selkä merelle päin, koska muuten tulee vilu... Aallot voivat olla tosi kovat ja nousta pitkälle.

Kylästä löytyy joitakin matkamuistomyymälöitä sekä ravintoloita, mutta suosittelen ehdottomasti tutustumista myös muualle dommareihin, sillä kylä on nopeasti hyvin tuttu.

Tässä kuva rannasta

3.4.gif

ja tässä kuva kylän poikki menevästä kadusta, autot menevät hurjaa vauhtia ja kannattaa olla varovainen

3.2.gif

Jos tulee kysyttäävää, kysy ihmeessä!!!

Terkuin pippuri

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 387
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Olimme mieheni kanssa myös Dominikaanisessa ja emme kokeneet ollenkaan mitään kaupusteluameininkiä toisin kuin Thaimaassa, jossa joka välissä joku huikki ostamaan jotakin. Pari kertaa Sosuan keskustassa pieni poika tuli myymään pähkinöitä ja siinä se!

Santo Domingossa käytiin myös, ja siellä ei varsinkaan kukaan tullut tyrkyttämään yhtään mitään, joten olimme todella yllättyneitä kaupustelun vähäisyydestä, jos vertaa esim. Thaimaahan.

Mielestäni Dominikaaninen oli erittäin mielenkiintoinen paikka ja varsinkin löhölomailijoiden paratiisi. Hotellimme oli todella luksus all inclusiven kanssa, joten lomamme oli kerrassaan rentouttava.  Olemme aika aktiivisia lomallakin, joten Dominikaaninen ehkä oli turhankin rauhallinen kohde meille.

Ilmasto on hiukan viileämpi kuin Thaimaassa, mutta lämmin joka tapauksessa. Ruoka oli hotellissamme taivaallisen hyvää melkein jopa parempaa kuin Thaimaassa. Mielestäni Dominikaaninen on erittäin mukava kohde häämatkailijoille.( itse asiassa minut ja mieheni vihittiin Dominikaanisessa ja tilaisuus oli kertakaikkisen upea  :-X )

Huomioon otettavaa on tietenkin se, että jokainen kohde, jonne matkustaa, avautuu erilaisten matkaoppaiden kautta todellisena paratiisina. Mielestäni kannattaa surffailla netissä, ja etsiä sieltä kuvia ja kommentteja kohteesta. (Toki niihinkin saa välillä suhtautua hiukan kriittisesti) Netistä nimittäin löytyy paljon erilaisia foorumeja kuvien kera, jolloin matkakohteet, mielestäni, avautuvat realistisempina kuin matkaoppaiden kuvat + selostukset.

Oikein mukavaa lomaa kaikille Dominikaaniseen matkustaville!  :)

Link to comment
Share on other sites

Sehän on toisaalta tietenkin totta, että jos lähtee all inclusive hotelliin, ihmiset tuudittautuvat porttien sisällä keinotekoiseen maailmaan, jossa vartijat ovat porteilla ja kaikilla on alueella kivaa... Aitoa kohdetunnelmaa tarjoaa ranta, joka tosin sekin on varmasti siivottu ja laitettu hyvään kuntoon. Ruoka ym. on italialaista, intialaista jne jne. jenkkiaamupala ym. Sopii toisille, toisille taas ei. Jollekin varmasti oman kullan kainolassa loikoilu on juuri sitä mitä toivookin ja hakeekin reissusta. Mutta hei meitä on moneksi ja jokainen tyylillään.

itse ottaisin sen kullan siihen kainoloon, ihanan auringon ja paikalliseen elämänmenoon tutustumisen.

Varsinaista kaupustelua en kokenut sillä myyntikojuja ei juurikaan ollut. Sitä enemmän palveluiden tyrkyttämistä niin paikallista matkaopaspalvelua kuin "naisseuralaisia", ah niin ihanaa kun oma mies tosiaan pitää kädestä kiinni ja yrittää kohteliaasti kertoa, että seuralainen löytyy omasta takaa...

Dommareissa itse pidin eniten Las Galerasista, tosin siellä ei pelkällä englannilla pärjännyt vaan espanjaa oli todella hyvä osata. Monet ihmisistä olivat tosi ystävälliää, koska he olivat aitoja eivätkä olleet dollarin kiilto silmissä. Mikä sen mukavampaa, kuin keskustella yksinäisen kalastajan kanssa tämän päivän saaliista tai seurata koululaisia kun heidän koulupäivänsä on päättynyt tai seurata paikallista elämänmenoa iloineen ja suruineen. Se on koskettavaa kun kylän miehet keräsivät vähäisiä rahojaan, että vanha nainen saadaan vietyä sairaalaan hoitoon...

Dommarit on omanlaisensa, jokainen löytää sieltä eri asioita, joku nauttii saada olla hotellialueella kaksi viikkoa ja ottaa aurinkoa kun rantatuuli hyväilee kasvoja, toinen taas saa irti enemmän paikallisesta elämästä ja kulttuurista. Itse ajattelen asian niin, että en lähde pitkälle matkalle ottamaan aurinkoan (sen voin tehdä vaikka espanjassa tms), vaan katsomaan miten erilaista jossain muualla voi olla kuin ihanassa kotisuomessa. Kokemaan niin ilot ja surutkin sekä löytämään uusia ystäviä (näin kävi myös meille  :D )

Juttusuoni alkoi kukkimaan, mutta pointti oli oikeastaan se, että jokainen varmasti saa jotain irti dommareista. Ja jokainen myös hakee sieltä erilaisia asioita. Itse teimme omatoimiloman dommareihin ja se sopi juuri meille. Hyvänä lukemisena voin suositella lonely planetin opasta dominikaanisista (haiti on siinä samassa) ja kuten Ikaliini mainitsi netistä löytyy vaikka minkälaisia sivustoja, kannattaa tutustua.

Jokainen maa on käymisen arvoinen, sillä matkailu avartaa. Tähän uskoo ainakin Pippuri.

Aurinkoisia päiviä ja merenquen rytmejä teille kaikille dommareihin matkaaville!!!

Link to comment
Share on other sites

Guest Vanilja79

Mä oon samaa mieltä siinä, että varmasti jokaisesta paikasta löytää ihanuutensa ja vikansa. Matkustelu sujuu parhaiten avoimin ja ennakkoluulottomin mielin. Yllätykset ovat taattuja matkustaessa, mutta onneksi niitä on aina niin monia positiivisia sellaisia.  :-X

Link to comment
Share on other sites

Kuten niin monissa paikoissa turistit ovat hauska vitsi, joilta on kiva nyhtää kaikki rahat ym saattaa heidät ahdistukseen.

Ei, ei missaan nimessa vitsi vaan valitettavan monelle ainut toimeentulon lahde ja siksi Dominikaanit ovat valilla liian agressiivisia. Ikavaa kuulla, etta kokemuksenne olivat noinkin huonoja, itse rakastan Santo Domingoa!!

Hei, minkälaista musiikkia se merenque on? onko se yhtään reggaen tapasta? *tietämätön*

Merengue on sellasta letkeeta lantion ketkutusta, en nyt sanoisi et muistuttaa reggaeta..sitten on taas reggaeton / perreo eli merenguen, hiphopin ja reggaen sekoitus.....anyway kumpaakin on sikahauskaa tanssia!!!

Link to comment
Share on other sites

Voihan pee  :-/ No matka on varattu ja sinne ollaan tulossa. Nyt ainakin osataan varautua, että koko matkan ajan saattaa olla huonot kelit, joten ehkä sitten ei ketuta niin paljoa. Onpahan sitten aikaa käydä esim. pääkaupungissa ja mahdollisesti muuallakin  ;)

Ehka ja toivottavasti teilla (ja meilla) kay tuuri ja tana vuonna saastyttais pahemmalta renkutukselta!! Tosin kauden ennuste on taas more active than average ja myrskyja on nimetty enemman kuin viime vuonna. Mut kylla varmasti myos kahden viikon aikana kerkeette nauttia auringosta!!

Link to comment
Share on other sites

Mikä on second honeymoon?

Mä lähtisin koska vaan takas sinne ja nimenomaan rentoutumaan ja asumaan all inclusivessa. Ei meillä ainakaan loppunu tekeminen kesken. Käytiin melomassa, pelattiin biljardia ja korttia ja scrablea muiden matkalaisten kanssa, käytiin retkillä ja ratsastamassa. Ratsastusta suosittleen kaikille, mutta ei välttämättä just sitä kerta viikossa ilmasiks hotellin puolesta, siinä ei hirveesti päässy kokemaan. Satulat on semmosia että kovassakin vauhdissa pysyy kyydissä.

Voi, pääsispä jonnekin lomalle!

Link to comment
Share on other sites

JIPPII! Varattiin just second honeymoon Dominikaaniseen tasavaltaan. Ajankohta 16.-23.2.2006, paikka Samana ja hotellina Casa Marina Bay.  8) 8) 8)

Casa Marina Bay oli mielestäni ihana hotelli vaikka olikin vähän huonossa kunnossa ja palvelu ravintolassa ei toiminnut ollenkaan. Mutta ranta oli tosi hieno ja eläimiä joka paikassa! Mutta varautukaa huonoon palveluun (ehkä toimisi paremmin jos antaisitte tippiä heti ensimmäisenä päivänä?).

Link to comment
Share on other sites

Casa Marina Bay oli mielestäni ihana hotelli vaikka olikin vähän huonossa kunnossa ja palvelu ravintolassa ei toiminnut ollenkaan. Mutta ranta oli tosi hieno ja eläimiä joka paikassa! Mutta varautukaa huonoon palveluun (ehkä toimisi paremmin jos antaisitte tippiä heti ensimmäisenä päivänä?).

Tota tippia voi kokeilla. Tosin mita ma olen tyon puolesta tohon hotelliin soittanu aina on menny hermot hitauden takia. Mut hei, tehan ootte lomalla ;) Kannattaa tosiaan valmistautua hyvinkin voimakkaaseen mañana-meininkiin, varsinkin tuolla Casa Marina Bayssa....... ::)

Link to comment
Share on other sites

Guest Vanilja79

Meillä on varattuna huoneistohotelli Club Residencial Puerto Platan läheltä, Sosuasta.

Onko tietoa, millainen hotelli on ja millaiset harrastusmahdollisuudet alueella on?

Muutenkin olisi mukava kuulla Sosuasta. Kiitos!  :-X

Link to comment
Share on other sites

Vanilja79: en tunne tota hotellia, enka nyt saa edes paahani missapain Sosuaa se on. Anyway, Sosuassa on ihana kirkasvetinen ranta, jossa on hyva snorklata. Ma hlokohtaisesti tykkaan enemman Sosua Beachista kuin Playa Doradasta. Sielt biitsilta loytyy myos sellanen kauppakuja, jonka varrella myydaan vaikka sun mita matkamuistoa yms. MUISTAKAA TINKIA!! Ja maistakaa CocoLocoa ;)

Kauppoihin en oo Sosuassa pahemmin perehtyny, mut nayttaa siel kivoja putiikkeja olevan, hinnat saattaa olla korkeemmat kuin Puerto Platassa.

Ravintoloista, jos haluatte menna ulos syomaan kannattaa ehdottomasti kokeilla Restaurant Waterfrontia :-X

tassa vahan esimakuna meidan Helicopter Tourssilla otettuja kuvia sosuasta...

river%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20canyon%20017.jpg?dc=4675524667099779977river%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20canyon%20012.jpg?dc=4675524667093964273

Link to comment
Share on other sites

Onko ihmisillä kokemusta noista all inclusive hotelleista ? Pakettiin kuuluu esim paikalliset juomat, Mitä tämä paikalliset juomat tarkoittaa, onko todella niin että voit käyttää hotellin palveluja vapaasti, ruokaa ja juomaa niin paljon kuin haluat. löysin hotellimme omat netti sivut ja siellä on pitkä lista palveluista jotka ovat all inclusive paketissa, mutta onko näissä rajoituksia? Matkakohteemme on siis Cabarete ja lähtöpäivä 2.2.2006 ja hotelli on Viva Wyndham tangerine!

Link to comment
Share on other sites

Onko ihmisillä kokemusta noista all inclusive hotelleista ? Pakettiin kuuluu esim paikalliset juomat, Mitä tämä paikalliset juomat tarkoittaa, onko todella niin että voit käyttää hotellin palveluja vapaasti, ruokaa ja juomaa niin paljon kuin haluat. löysin hotellimme omat netti sivut ja siellä on pitkä lista palveluista jotka ovat all inclusive paketissa, mutta onko näissä rajoituksia? Matkakohteemme on siis Cabarete ja lähtöpäivä 2.2.2006 ja hotelli on Viva Wyndham tangerine!

Me asuttiin all inclusive hotelleissa ja sai kyllä syödä ja juoda melkein 24 tuntia vuorokaudessa. ja drinkit oli ihania! Miehen mukaan paikallinen Presidente olutkin oli ihan jees. Viinit eivät olleet kovin hyviä joten pysyttelin drinkeissä. Ainoa mitä me ei saatu oli skumppaa jota oltais haluttu juoda kun juhlimme synttäreitäni. Mutta join sitten sitä enemmän drinksuja...  ::) Ensimmäisessä (muka) viiden tähden hotellissa saatiin jotain tuontijuomiakin (muistaakseni niillä oli ainakin martinia ja camparia). Mutta vielä kerran: drinkit oli parhaimpia! Olen niin kateellinen Annylle joka saa juoda niitä aina.  :P

Link to comment
Share on other sites

tyyppi ;D joo ma olen tosi etuoikeutettu ;D

Mutta siis all inclusivesta: riippuu hotellista, joissain hotelleissa tarjotaan ruokaa 24/7 ja kaikki juomat kuuluu hintaan, siis myos tuontijuomat kuten Baileys, shampanja jne jne.....jossain taas ei tarjoilla esim yosnackseja ja hintaan kuuluu vain paikalliset juomat (rommipohjaiset drinkit, olut, paikallinen viini-ei hyvaa, mehut, vesi, virvoitusjuomat, amaretto jne.....)

Drinkeissa kaytetaan pohjana paikallista rommia, sita vahvinta ja petollista. Mittasuhteet menee yleensa niin, etta 2/3 rommia ja 1/3 lantrinkia - latrinki kalliimpaa kuin rommi!

Tosta Vivasta en osaa sanoa, en oo ikina siella ollut mutta tasosta paatellen uskoisin, etta siella tarjotaan myos tuontijuomia.

Ja kylla siis todellakin on niin, etta kaikki listassa olevat palvelut kuuluu hintaan. Yleensa esim aktiviteeteissa kuten ratsastus tms. on rajoitus per paiva/viikko, riippuen taas kerran hotellista.

:-X

Link to comment
Share on other sites

Guest Vanilja79

Mutta onkos se niin, että all inclusive:ssa menee kaikki "tuotto" länsimaisille hotelli- ja matkayhtiöille? Me halutaan kannattaa myös niitä dommareita, eikä haluta syödä aina samassa paikassa joka päivä. Mutta onhan se tosi ihana juttu, että saa vapaasi ruokaa ja vielä hyviä drinksujakin!  :-X Vois olla, että meikätyttö ois hiprakassa koko loman... ;)

Link to comment
Share on other sites

Mutta onkos se niin, että all inclusive:ssa menee kaikki "tuotto" länsimaisille hotelli- ja matkayhtiöille? Me halutaan kannattaa myös niitä dommareita, eikä haluta syödä aina samassa paikassa joka päivä. Mutta onhan se tosi ihana juttu, että saa vapaasi ruokaa ja vielä hyviä drinksujakin!  :-X Vois olla, että meikätyttö ois hiprakassa koko loman... ;)

Aivan, noi all inclusivet on suurten hotelliketjujen omistuksessa ja suurin osa tuloista tosiaan menee mm.Espanjaan ----> paikallinen elinkeinoelama karsii. Monet turistit ei tosiaan lahde koko lomansa aikana hotellilta pois, minka seurauksena taalta on suljettu paljon hyvia ravintoloita kannattavuuden puutteen vuoksi. Elikkas rakkaat naikkarit: kaykaa myos hotellien ulkopuolella. Kukaan ei ole nahnyt todellista Domia ellei ole astunut hotellinporttien toiselle puolelle....

Mut hei vanilja79, varmasti oot hiprakassa vaikkei teilla all inclusivea olekaan, senverran tujuja drinkkeja sielt Sosuan beachiltakin saa ;D Cocolocon lisaksi voin suositella piña coladaa ja fruit / rom punchia :-*

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...