Cath83

Thaimaa, Karon Beach - hotelli?

17 posts in this topic

Hei,

Olemme lähdössä häämatkalle Thaimaahan ja kohteeksi valitsimme Karon Beachin. Ongelmana on nyt se, että emme osaa valita sopivaa hotellia.  :)  Joten kaipailen suosituksia Karon Beachin hotelleista, jotka sopivat (jonkin verran) rauhaa haluavalle hääparille, niin että matkaa rannalle ja kaupunkiin ei olisi liian paljon. Tarkoituksenamme olisi myös retkeillä jonkin verran, joten, jos se vaikuttaa hotellin valintaan niin ottaisimme senkin huomioon. Joten suosituksia, kiitos!  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei,

me olimme Karona resort and spa:ssa Tjäreborgin kautta muutama vuosi sitten ja oli niin ihana paikka, että olemme lähdössä sinne häämatkalle ensi syksynä. Ranta tien toisella puolella, hyviä ruoka paikkoja vieressä ja ostosmahdollisuudet puolin ja toisin. Tosi ystävällinen henkilökunta. Suosittelen lämpimästi!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Varattiin lopulta Karon Beachilta hotelli Phuket Ocean Resort Finnmatkojen kautta. Ei mikään luksushotelli, mutta hyvä kolmen tähden hotelli. Kyllä meille kelpaa. Kertokaa, jos tiedätte jotain tästä hotellista. Nyt sitten odotellaan innolla lokakuun loppua.  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä olin kyseisessä hotellissa muutama vuosi sitten.

En välttämättä lähtisi häämatkalle kyseiseen hotelliin nyt kun tiedän millainen se on.

Keskitason hotelli, ihan siisti, mutta ei mikään luksus  :P

Hotelli on rinteellä ja siinä kuumuudessa kiva kävellä niitä portaita  8-)

Henkilökunta oli ystävällistä, monta uima-allasta mistä valita ja ranta lähellä. Se laguuni siinä edessä ei ole mikään uimalampi.

Keittiön ohi kun menee, haisee kamalalle  :o Ja siitä joutuu menemään joka kerta kun lähtee hotellilta. Siellä kyllä niitä tuoksuja muutenkin on eli kyllä niihin tottuu.

Toivottavasti teillä on hauska ja rentouttava loma, eikös se seura kuitenkin ole tärkein  :-X :-X :-X Riippuu ihan siitä millaista hotellia lähtee hakemaan.

Ja tuosta ajankohdasta..me oltiin syyskuun lopusta lokakuun alkuun ja koskaan en lähde enää Thaimaahan sadekaudella. Eka viikko oli mahtava, mutta toinen viikko satoi vettä kuin esterin /ceestä. Ja kun sitä tulee, sitä sitten tulee. Patongin keskusta lainehti ja polvia myöten sai kahlata kun ei oikein viemärit vetäneet enää   ;D

Lämmintä siellä jokatapauksessa on aina, satoi tai paistoi, mutta tekemistä ei hirveesti sitten ole, jos ei halua kökkiä hotellihuoneessa  ;)

Tuuristahan nuo säät on kiinni ja toivottavasti sadekausi alkaa olla jo hyvin lopuillaan kun te menette. Loistavaa häämatkaa!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Varattiin tänään tuo J:n mainitsema hotelli, ihana kuulla hyviä kokemuksia siitä!   :-X Matkaan lähdetään tammikuussa 2008, vaikka häät onkin jo syksyllä. Ajateltiin , että kivempi talvella mennä, kun täälläkin on syksyllä monesti lämmin. Ja tietty tuo sadekausi asia, eli silloin pitäisi kai olla varmemmin hyvä sää. Ollaan jo ihan innoissaan!  ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Katsokaapa huviksenna matkanjärjestäjien esitteitä ja huomaatte, että ne hotellit joissa on tieto "sopii häämatkalaisille" sijaisevat usein huitsin nevadassa muihin hotelleihin verrattuna ja ovat hinnaltaa kalliimpia kuin muut hotellit.

en tiedä, mistä on se ajatus lähtöisin että häämatkalaiset haluavat hotellin joka on syrjässä? Jos sitä omaa rauhaa haluaa niin eikö sitä saa omassa huoneessa eikä sillä ole tekemistä hotellin sijainnin kanssa. Ikävää se on, jos hotlan sijainti on sellainen että siitä saa kävellä reiluja matkoja päästäkseen alueelle jossa on ravintolat, ranta tms.

Karon on ihana paikka jossa on useita kivoja hotelleja, Thaimaalainen ystävällisyys ja siistit hotellin allas tms. alueet tekevät tästä ihanan lomakohteen myös häämatkailijoille!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pari vuotta sitten oltinn Karonilla, Hotelli oli muistaaksen Karon Villa resot. Ei ollut mikään hieno hotelli, mutta ihan ok. Hinta-laatusuhde kohdillaan. Siainti oli täydellinen, ranta oli heti toisella puolella tietä, saattoi auringon otolomassa käydä omassa hotellihuoneessa vessassa yms... Anoppi ja appiukko olivat menossa Karona resort and spa:han, joten mekin kävimme vähän vakoilemassa, se oli hienompi hotelli kuin se jossa me olimme ja siainti myös loistava!

Aivan mahtava kohde, paras Phuketin rannoista, ainakin minun mielestäni!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei!

Voin lämpimästi suositella Centara Karon hotellia:

http://www.centarahotelsresorts.com/cpr/cpr_default.asp

Aivan uskomaton palvelu ja ihanat huoneet! Mielestäni Karonin paras hotellialue (vehreyttä, 3 uima-allasaluetta ym) Ei pääkadun varrella, vaan sopivasti hieman syrjässä. Siis ihan muutama 100m..

Aamupala todella runsas, eikä muutenkaan valittamista hotellin omista ruuista :) Kaupat, iltamarkkinat ja ranta lähellä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Karon on ihana paikka! Ranta ehdottomasti Phuketin kohteista paras. Oltiin hotellissa nimeltä Orchid Resort & Spa. Todella mukava henkilökunta ja ystävällistä palvelua. Mitään hajuja en tuossa hotellissa huomannut. Ei mikään luksushotelli (muistaakseni 3+) mutta siisti, huoneet tietysti ilmastoituja ja hotellilla kaksi isoa allasaluetta. Aamiaisbuffet aivan mahtava! Rantaan ehkä 100 m. Suosittelen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Muutama vuosi sitten oltiin miehen kanssa Karona Resort & Spassa oli mielestämme todella siisti ja hieno hotelli :-X.

Aamupala on todella runsas, allasalue siisti, sijainti loistava (Katan ja Karon Beachin välissä). Ja kuten kulttuuriin kuuluu, niin palvelu moitteetonta.

Häämatka tuonne erittäin mahdollinen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me ollaan oltu Karonilla kaksi kertaa, ensimmäisellä kerralla oltiin Karon South Sea hotellissa ja häämatkalla Woraburi-hotellissa.

Kummatkin oli tosi kivoja.

Woraburissa halusimme hieman mukavamman huoneen ja varmistimme saavamme huoneen, josta pääsi suoraan uima-altaaseen :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oltiin Karonilla Hiltonissa häämatkalla ja oli kyllä joka pennin arvoista. Hotellin alue on aivan ihana ja palvelu loistavaa. Hotellilta on lyhyt matka esim. ruokapaikkoihin ja ostoksille. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me oltiin viime kesänä muuten-vaan-reissulla Phuketissa. kahden viikon aikana satoi kahtena päivänä koko päivän ja parina muuna päivänä tuli kuuroja. Muuten ilmat oli oikein hyvät. Tuohon aikaan rannalla on tosi hiljaista eika muita turisteja paljoakaan ole (verrattuna siis talvikauteen). Muutamana päivänä rannalla oli punaiset liput ja snorklausreissulla osa talven snorklauskohteista oli kiinni.

Tuon Mövenpickin ohi käveltiin useampana päivänä ja ainakin se näytti tosi kivalta. Siinä oli erikseen vähän kauempana rannasta perushotelli-rakennus, mutta siinä ihan rannan tuntumassa oli tosi tosi kivoja huoneistoja (siinä ekassa rivissä olevat olivat rannan tuntumassa ja muut vähän taaempana). Isot valtavat ikkunat suoraan rannalle ja iso parveke (rannan ja huoneistojen välissä tie, eivät siisolleet ihan rannassa).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitti infosta mares! :) Oliko se tie siinä Mövenpickin huoneistojen ja rannan välissä iso ja kiireinen tie vai ihan pieni ja hiljainen?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Karonin alueen läpi meni kaksi tietä oikeastaan ja tuo on niistä toinen. Ei sitä nyt täysin hiljaiseksi voi sanoa, muttei mun mielestä ollut myöskään mitään suurta meteliä. Ja ihan sellainen normaali leveä mitä niillä siellä on, kaksi kaistaa. Tästä ei nyt varmaan ollut kovinkaan paljon apua :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now