Jump to content
Naimisiin.info

Naimisiin Thaimaassa?


Recommended Posts

  • Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 1 year later...
Guest thaimaahan ihastunut(Guest)

:)

onko kukaan mennyt naimisiin thaimaassa?

tai menossa?

olisi kiva kuulla miten meni suunnittelu ja miten häät toteutuivat.

samoin jos jollain on hääaiheisia linkkejä thaimaahan niin olisi ihanaa  :-X

sellaisia sivuja vaikka missä voi "varata" vihkimispaikan jne..

entä onko thaimaan phuketissa suomalaista pappia jolla on vihkimisoikeus????   ;D

Link to comment
Share on other sites

www.thairy.net sieltä häät osiosta löytyy meidän suunnitelmat ja miten ne toteutui, samoin muutaman muun jotka käyttivät valmis paketteja häihinsä. Me räätälöitiin itse matka ja häät

Kuulin että Phuketissa olisi mahdollisesti tällä hetkellä suomalainen turistipappi joka vihkii mutta en ole varma tästä. Meidät vihki thaimaalainen pappi.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Löytyykös vielä naikkareita, jotka suunnittelevat häitä Thaimaassa? Olisi mukava vaihtaa kokemuksia.

Meillä olisi tarkoitus juhlia maaliskuussa 2008 ja paikaksi ajateltiin Krabia (vaihtui Koh Samuista). Aika aluillaan on vielä suunnitelmat, mutta muutama viesti on vaihdettu jo erään firman kanssa, joka järjestää häitä.  

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Me ei pidetä juhlia Suomessa vaan lähdetään Thaimaahan. Saadaan jopa ystäväporukka sinne mukaan ja siksi haluaisimme järjestää jonkinlaisen tilaisuuden paikanpäällä. Käydään matkaa edeltävänä päivänä Suomessa vihillä. Nyt täytyisi suunnitella jotakin kivaa juhlaa Thaimaahan. Minulla ei ollut käynyt mielessäkään kysellä apua Thaimaalaisilta häiden järjestäjiltä ja olisi kiva kuulla lisää vinkkejä.

Link to comment
Share on other sites

Me mentiin maaliskuussa naimisiin maistraatissa ja lähdettiin samana päivänä Thaimaahan, Phukettiin, jossa meillä oli kahdenkeskiset rantahäät. Käytettiin tätä firmaa.  Meillä oli tuo ihan peruspaketti rantahäille. Hinta 35 500 bahtia (~800€). Kaikki meni tosi sujuvasti ja oltiin erittäin tyytyväisiä. Voin siis suositella.

Mun päiväkirjassa on asiasta kerrottu enemmän ja kuvapuolella on kuvia meidän hääpäivä Thaimaassa.

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Kiitos linkistä! Kävin katsomassa nettisivut ja hyvältä vaikuttaa! Miten tuo palvelu maksetaan? Tarkoitan, että ennen juhlia vai niiden jälkeen?

Firma vaatii etukäteen "varausmaksun". Me maksettiin 30% etukäteen netin kautta (voi maksaa myös pankinkautta heidän tililleen, ohjeet siellä heidän sivuillaan) ja sitten käteisellä loput 2 päivää ennen häitä kun oli tapaaminen firman edustajan kanssa. Saa maksaa sen käteisosuuden bahteissa tai euroissa. Me maksettiin euroilla, tarkistettiin vain sen hetken kurssi pankista sillä hetkellä.

Ja vinkkinä, että kun rupeette pyytämään tarjouksia niin tinkikää. Meille sanottiin ensin hinnaksi peruspaketista 49 500baht:a, mutta saatiin tingattua 35 500 bahtiin. Ja loppujen lopuksi kävi niin hyvä tuurikin, että meistä otettiin yli 900 valokuvaa normaalin 400 kuvan sijaan.

Tosta firmasta vielä (ja pätee muihinkin paikallisiin firmoihin), että noista peruspaketeista voi jättää pois mitä haluaa - kaikkea ei tarvitse ottaa. Ja jos haluaa jotain lisää niin he kyllä järjestävät - kaikkea norsuajeluista ilotulitukseen. Valokuvaajan suosittelen ainakin ottamaan. Ja itse mietin otanko meikkausta ja kampausta, mutta olin jälkeenpäin tosi tyytyväinen että otin.

Tässä nyt vielä muutama firma ja muita hääsivuja/valokuvausta Phuketista. Kaikista mä en saanut vastausta vaikka laitoinkin postia.

Nämä vaikuttaa hyviltä, mutta oli kalliimpia kuin toi meidän.

http://www.wedding-phuket.com/index.htm

http://www.weddings.phuketfunclub.com/index.htm

http://phuketdir.com/weddingplanning/index.htm (en saanut vastausta)

http://www.phuketweddingorganizer.com/

http://www.phuket-weddings.com/locations/chapel.htm

http://www.meridien.phuket.com/weddings.htm

http://www.phuket.com/marriott/wedding.htm

http://www.phuket.com/dusitlaguna/weddings.htm

http://www.bootlegonline.com/index.htm

http://phuketindex.com/service/wedding/phukettown/index.htm

http://phuketindex.com/phuketimagesstudio/

Link to comment
Share on other sites

Sain nyt morsian-statuksen ja pääsin katsomaan Nasba kuvasi häistä Thaimaassa. Aivan upeita kuvia! Tahtoo kans...

Mitä mieltä olette nyt jälkeenpäin tilaisuudesta? Kuinka kauan tilaisuus kesti? Oletko sitä mieltä että kannatti maksaa? Minä olen ihan myyty ja täytyy näyttää sekä nettisivuja että kuvia myös miehelleni, jotta saisin hänetkin innostumaan  

Link to comment
Share on other sites

Me maksettiin just viime viikolla varausmaksu meidän hääpaketista. Hääpaikkana tulee olemaan ranta Ao Nangilla (Krabilla). Myös me aiotaan käyttää samaa firmaa kuin -Nasbakin- (eli Phuket Discoverya). Viestejä läheteltiin aluksi tiiviiseen tahtiin firman kanssa. Ainakin tässä vaiheessa kyseinen firma saa meiltä vain kiitosta. Kaikkiin viesteihin ja mieltä askarruttaneisiin kysymyksiin on vastattu nopeasti (vuorokauden sisään) ja kattavasti.

Link to comment
Share on other sites

Mitä mieltä olette nyt jälkeenpäin tilaisuudesta? Kuinka kauan tilaisuus kesti? Oletko sitä mieltä että kannatti maksaa? Minä olen ihan myyty ja täytyy näyttää sekä nettisivuja että kuvia myös miehelleni, jotta saisin hänetkin innostumaan

Me ollaan oltu todella tyytyväisiä kaikkeen. Viestiminen firman kanssa toimi hienosti ja ne toiveet toteutettiin mitä haluttiinkin. Seremonia oli meistä kaunis, vaikka osa puheesta meni aivan ohi jännityksen vuoksi. Seremonia kesti noin 30min, sen jälkeen käveltiin rannalla kuvattavana, juotiin shampanjaa, allekirjoitettiin "todistus" ja istutettiin rakkauden puu. Kaiken kaikkiaan siellä rannalla taisi mennä noin 1.5h.

Meidän mielestä kannatti maksaa. Ehdottomasti. Hintaa kuuluu kuitenkin niin paljon kaikenlaista, mitä ei Suomessa todellakaan saa siihen hintaan. Ja jo pelkästään siitä tunnelmasta siellä rannalla auringonlaskiessa olisi voinut maksaa sen verran.

Link to comment
Share on other sites

Me ollaan käytetty nyt just maaliskuussa tuota Tomin firmaa (Thomas Gottschalk).

Oli mukavat pirskeet. Hän itse on ammattivalokuvaaja ja sen takia päädyimme tähän firmaan. Kuvat olivat laadukkaita ja hän itse todella mukava. Vihkijänä hän käyttää länsimaalaista vanhempaa herrasmiestä, aivan ihana hänkin. Hän järkkää sellaiset häät kun haluatte. Luulisin, että hinnakkain, mutta mun mielestä tuosta laadusta kannatti maksaa. Silti halpaa kun vertaa Suomen hintoihin.

Meillä kahden hengen häät. Vihkiminen vip-alueella "autiorannalla" ei siis missään auringonottajien seassa. He aina etsivät rauhallisen paikan sekä ottavat huomioon nousu- ja laskuveden. Meillä oli myös Wat Chalongissa munkkien siunaus, joka oli aika mieleenpainuva juttu myös.  Kysele vaikka privalla lisää jos haluat, mutta suosittelen.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Mä luulen, että hääjuhla Thaikuissa tulee olemaan meillä todella isosti harkinnassa.

Häiden suunittelu kun ei ole vielä ees oikein alkanut ja hääpäiväkin on vielä avoin.

Nuo kuvat joita nasbalta katselin...  

Mä jotenkin näen itseni ennemmin tahimaan rannalla kuin tyrnävän työväentalolla (siis kaikella kunnioituksella)  

Täällä siis yksi thaihäistä haaveksiva kaipaa vaikuttavia/vakuuttavia kokemuksia  

Link to comment
Share on other sites

Itsellä olisi suunnitelmissa mennä naimisiin Thaimaassa Hua Hinissä.

Haluaisin virallisen vihkimisen, mutta hieman askarruttaa millainen paperien pyöritysoperaatio se on...  :-?

Onko kellään kokemusta miten paperiasiat hoituu? Onko vaikea prosessi?

Tai onko kokemusta, että jokin yritys olisi ollut auttamassa papereiden kanssa?

Katselin, että ainakin Phuket Discovery tarjoaa apuaan paperien hoitamisessa.

Link to comment
Share on other sites

Näillä kahdella foorumilla on keskusteltu Saikku79 noista paperiasioista. Löytyy monta keskustelua hakusanoilla.

Me ei jaksettu lähteä siihen paperirumbaan lainkaan, mutta ainakin tuo Phuket Discoveryn "pääjehu" on tosi mukava mies ja uskon, että heidän kauttaan asiat hoituvat. Kannattaa vaan varmasti ottaa se vihkiminen jo heti alkulomaan, jotta asiat ehtivät järjestyä. Meillä kun pelkkien kuvienkin saaminen kesti päivän sijasta muutaman päivän...

http://www.thairy.net/forum/

http://www.thaiklupi.fi/foorumi/

Link to comment
Share on other sites

Kiitos Nasballe  

Alkaa tuntua siltä, että taidan myös haluta jättää tuon paperihössötyksen pois... Ei viitsisi tuhlata loma-aikaa sellaiseen.

Mieli on muuttuvainen, ja nyt olenkin harkinnut sellaista vaihtoehtoa, että Markkanen vihkisi Bangkokissa (kun ilmeisesti ei vihi muualla?) ja sitten lisäksi viettäisimme rantsuhäät. Ja kohdekin on vaihtumassa Phuketiin, koska katsellessani hääkuvia Phuket Discoveryn sivuilta, huomasin että siellä näyttäisi olevan hienompi auringonlasku  ;D

Vahvasti harkinnassa on myös käyttää tuon Thomas Gottschalkin firmaa, kun kuvat näyttävät tosi upeilta  

Olisiko kellään antaa vinkkiä onko tuon Thomaksen palvelut kovin kalliita? Liikkuuko edes suurinpiirtein samassa luokassa Phuket Discoveryn kanssa?

Link to comment
Share on other sites

En muista tuon Thomaksen hintoja, mutta kysymällähän ne selviää. Oli kyllä kalliimpi tuo firma, jossa Thomas on kuin Phuket Discovery. Mekin aluksi pelättiin, että millaisia noista kuvista mahtaa tulla, mutta oltiin kyllä tosi tyytyväisiä. Phuket Discoveryn sivuilla olevat kuvat ei kaikki ole niitä parhaimpia. Meistäkin oli valittu (suoraan sanoen) aivan paskat kuvat sinne. Monta kymmentä parempaakin olisi ollut... Eli niiden kuvien perusteella ei kannata kuvaajaa valita. Ja nuo munkin laittamat kuvat on kärsineet laadultaan tosi rutkasti pienentämisen johdosta.

Jos haluaa kaikenlaisia muokkauksia ja kuvakansioita, kannattaa kääntyä toisen kuvaajan puoleen. Mutta voihan sitä tehdä niin, että ottaa esim. muut palvelut toiselta firmalta ja kuvaajan sitten erikseen. Ja Markkanen ei tosiaan liiku Bangkokista ja todistajat pitää hommata itse.

Ja rannan saa valita ihan itse jos haluaa. Me oltiin Nai Yang beachillä Phuketissa, joka on aivan lentokentän vieressä. Se on rauhallinen paikka ja tosi kaunis. Kyllä ne vihkii vaikka Patongin rannalla, mutta siellä on sitten monta sataa turistia katsomassa vieressä...

Link to comment
Share on other sites

Kiitos taas Nasballe  

Teillä ilmeisesti oli vihkiminen auringonlaskun aikaan? Mihin aikaan "tapahtuma" alkoi?

Ajattelin vaan, että jos vaikka ehtisi saman päivän aikana hoitaa sekä virallisen vihkimisen Bangkokissa että rantavihkimisen Phuketissa  

Jonkinmoinen "pakkomielle" tullut siitä, että olisi vain yksi hääpäivä

Ainakin Thai Airwaysilla näyttää olevan monta lentoa päivässä, joten voisi ehkä jotenkin onnistuakin, jos virallinen vihkiminen olisi aamulla...

Link to comment
Share on other sites

Meillä piti alunperin olla se seremonia pimeän aikaan, että oltaisiin saatu paljon kynttilöitä kukkasten sijaan. Paikan päällä vasta päädyttiin siihen, että pidetäänkin seremonia jo ennen auringonlaskua. Yhtenä syynä oli mm. se, että iltaisin tuli muutamana päivänä vettä, ja pelättiin että saadaan kuuro päällemme. Tosin jos sellainen olisi tullut. Olisi odotettu sen ohi menemistä ja jatkettu vasta sitten - niin kiire aikataulu siis firmalla ei ole, että sateessa pitäisi seistä.

En muista tarkkaa aikaa, mutta suurin piirtein meidän aikataulu meni näin.

13.15  Kampaaja ja valokuvaaja saapuivat hotellille

14.15 Otettiin kuvia hotellilla, temppelillä ja satamassa

16.30 Aloitettiin seremonia rannalla

Aurinko alkaa laskemaan siinä noin viiden aikoihin, vähän jälkeen. Seremonia on ajoitettu niin, että sen jälkeen saadaan hienoja kuvia auringonlaskusta. Mutta tuohon kellonaikaankin sai itse vaikuttaa. Itse asiassa olivat iloisia kun haluttiin ensin ne pimeän ajan häät, sillä silloin on jo hieman viileämpää.

Teillä ei ainakaan olisi pitkä matka tulla kentältä tuonne Nai Yang beachille, sillä se on aivan vieressä. Kannattaa oikeesti laittaa sähköpostia tuonne firmaan, esittää toivomukset ja ajatukset ja kysyä niiden mielipidettä. Ne auttaa tosi paljon. Ja ovat valmiita tekemään oikeesti aivan kaiken mitä haluatte!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...