Sign in to follow this  
Followers 0
Rosso

Polttarit Tallinnassa

8 posts in this topic

Olisi mukava lukea viestejä nilltä, jotka ovat olleet Tallinnassa viettämässä morsiamen polttareita!

Mitä teitte, missä yövyitte, oliko mukavaa? Tuliko kalliiksi?

Missä söitte, onko kokemuksia Olde Hansasta, tai Pepperjackista? Muita ehdotuksia?

Kauneushoitoloiden palvelut ovat tunnetusti edullisia siellä, tuliko kokeiltua? Onko kokemuksia ryhmähoidoista?

Itse suunnittelemme mahdollisesti hupaisaa päivää naapurimaahan, ja kartoitan tässä kokemuksia ja ideoita. Kiitos! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihana idea! Harmi vaan tulee suhtkoht kalliiksi. Tiedän ihmisiä jotka on joutunu jättää hyvän ystävän polttarit väliin koska olis tullu polttareiden takia paha ylitys budjettiin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo, tulee tosiaan melko kalliiksi polttarit naapurimaassa, koska matkatkin maksavat. Mutta jos kaikki polttarivieraat haluavat siihen osallistua, niin mikäs siinä.

Olde Hansa on hauska paikka, mutta ruoka ei ole kovin ihmeellistä. Vähän niin kuin suomalaista jouluruokaa, laatikoita ym., hirmu suolaista, kasvisruokavaihtoehto oli liharuoka ilman lihaa.

Toinen keskiaikaishenkinen ravintola on Le Chateau, huomattavasti miellyttävämpi kuin Olde Hansa, vähemmän ihmisiä, parempaa (ranskalaistyyppistä) ruokaa. Siellä olemme syöneet viimeiset 3 kertaa kun olemme Tallinnassa käyneet, suosittelen. Tosin tämäkin on Virolaisittain kallis ravintola. http://www.chateau.ee/index.php?lang=3&lid=6&dlid=-1

Kauneushoitoloiden palveluja olemme kokeilleet muutamassakin paikassa. Hyvää palvelua olemme saaneet, mutta kampaamopalveluissa on ollut vähän ongelmia. En esim saanut kampaajalle mitenkään selitettyä, miten haluan hiukseni värjättäviksi, vaikka kampaaja puhui suomea. Yhdelle kaverilleni kampaaja (eri liikkeessä) leikkasi aivan järkyttävän mummotukan, ei siis yhtään sellaisen kun kaverini oli pyytänyt. Mutta manikyyrit, pedikyyrit, hieronnat ja kasvohoidot ovat olleet hyviä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Työkaverini oli porukalla Riikassa polttareita viettämässä. Lennot Ryanairilla (tai vastaavalla) olivat edulliset, samoin bilettäminen ja majoitus. Ja ehkä himpun verran enemmän eksotiikkaa kuin Tallinnan vanhassa kaupungissa.  ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olen viettänyt ystäväni polttareita Tallinassa, mahtava viikonloppu oli, ehdottomasti suosittelen ravintola Argentiinaa, todella upea argentiinalainen ravintola, aika pieni, mutta illalliseen kuuluu tällanen "samba" show, kauneushoitoja otettiin kaikki (12) stockan yläkerrassa, ei halvin, mutta hyvä. Olde Hansassa olen käyny muuna reissuna ja en tykännyt. Me oltiin heinäkuun viikonloppupolttareita viettämässa ja lauantaipäivä vieteltiin pirita rannalla jonne sai rantabaarista kantaa kylmää juotavaa, pelailtiin beachvolleyta ja loikoiltiin. Yökerhojakin oli pilivin pimmein. Kannaatta valita ehkä pari missä käy, koska niissä on sisäänpääsyt. Yökerhojen nimiä en valitettavasti muista...meno oli hyvä. Laivalle varattiin tallinnaan mennessä saunaosato ja poreallas, siinähän se matka vierähti tallinnaan päin ;D

Kukaan ei jääny hinnan takia polttareista pois kun siinä sai itsellekin mukavan hemmotteluviikonlopun, morsiamen osio ei tullut mitenkään huippukalliiksi kun oli 11 maksajaa, syöminen ja juominen on kuitenkin vielä kohtuu edullista Tallinnassa. Ei muuta kuin suunnittelemaan, suosittelen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Siis tossa mun esimetkissä kaaso oli jo päättänyt matkan kysymättä kaikilta osallistujilta :-/. Siinä voi morsian olla tosi pahoillaan jos kuulee ett rahasta on tullu osalle osallistumisen este. Mut kuulostaa kyll tosi ihanalta jos kaikkille käy :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos vinkeistä! Nyt sitten morsiamen 16-hengen joukkue tähtää Tallinnaan! Katamaraanilla yli, siellä lasit kuplivaa, maissa hotelliin, hoitoon ja syömään vielä määrittelemättömään paikkaan (tarjouksia lähetellään eri ravintoloihin). Ruoan jälkeen hotellin saunatilat ja lopun arvaa, baariin käy tie...

Alustavat kustannukset ovat n. 100 e per nenä sisältäen matkan, hotellin ja morsiamen systeemit. Jokainen vastaa lisäksi omista ruuistaan ja mahd. kauneushoidoista. Toki tuo hieman maksaa, mutta onneksi kaikki ottaa sen loman kannalta muutenkin. Sitä paitsi, monesti olen kuluttanut vähintään saman summan ystävän polttareissa ihan kotimaassa, jos lasketaan matkat (vaikka junalla), yöpymiset ja muut.

Lisää kertomuksia luetaan mielellään! ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nosto. Jos saisin ideoita tttöjen hemmotteluretkeä varten täältä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0