Jump to content
Naimisiin.info

Eri puku loppuillaksi?


villituuli

Recommended Posts

  • 3 weeks later...
  • Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Heippa!

 

Itse suunnittelen hääpuvun vaihtoa, ajatuksena olisi toteuttaa se häävalssin jälkeen. Mieheni on eri kulttuurista ja siellä on yleensä kaksi päiväiset häät, jolloin toisena päivänä pukeudutaan punaiseen mekkoon. Tai jos häät ovat supistettu yksi päiväiseen, silti morsiuspari vaihtaa releet jossain kohtaa.

Miehen siskolla taisi olla kolme mekkoa :D Ensin se valkoinen, sitten lähtömekko ja seuraavana päivänä vielä uusi. 

Link to comment
Share on other sites

Meillä häiden jatkot on eri paikassa kuin hääjuhla, joten vaihdan hääpuvun kevyempään mekkoon kunhan häätanssit on tanssittu. En viitsi liata hääpukua hangessa/loskassa/jäässä sitten kun jatkoille lähdetään, joten helpompi näin :)

 

 

 

Tällaisen mekon ostin jatkoille, sattui vieläpä olemaan puoleen hintaan:

 

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/juhlamekot/elise-ryan-555/open-back-lace-chiffon-dress-555283-115/

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mulla on puku josta saa helman irrotettua. On merenneitomallinen ja on kyllä todella ihana puku sekä täyspitkänä että minihameena.

MUTTA häihin on vielä aikaa ja olen katsellut myös muita pukuja, ei ehkä olisi pitänyt... Nimittäin löysin toisenkin aivan täydellisen hääpuvun. Nyt pähkäilen, että laitanko nyt vihkimiseen ja kirkkoon sen uuden puvun ja sitten illalla merenneitomallisen ja sitten vielä jossain vaiheessa irrotan helman? Eli periaatteessa olisi kolme pukua. :D

Link to comment
Share on other sites

Oi, irrotettava helma olisi aika vänkä! Itse olen miettinyt nyt sovituksissa, että jos vuoden päästä on samanlaiset helteet, niin tuleeko pitkässä puvussa aivan tukahduttavan kuuma.. Toisaalta uskon, etten haluaisi luopua (vaihtaa pois) unelmieni pukua edes loppuillaksi, mutta toisaalta olisi varmaan mukava vaihtaa lyhyeen, viileämpään pukuun, joten irrotettava helma olisi kyllä kätevä.

 

Mutta Paltamo, itse miettisin toisen puvun ostamisen suhteen ensin sitä, onko budjetissa sille varaa ja sitten sitä, että onko ilmassa päättämättömyyttä eli voiko joutua siihen kierteeseen, että aina vaan löytyy lisää ja lisää ihania pukuja.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Itse olen nyt pitkän pohtimisen jälkeen vaihtamassa mekkoani jo HÄÄVALSSIIN! Siis minulla ja miehellä on tietynlainen häätanssi mielessä, ja minun täydellisessä merenneitopuvussa ei taivuta niihin liikkeisiin.. Aluksi ajateltiin, että vaihdetaanko laulua.. Mutta se ei tuntunut oikealta. Sitten mietin pitkään ennen sen täydellisen hääpuvun ostoa, että miten ihmeessä kaikki onnistuu. Mutta onneksi sain mieheltäni "siunauksen" ostaa toisen puvun! :))) Näki siis ahdinkoni. :D

 

Jatkopuku tulee olemaan myös valkoinen ja pitkä, mutta liehuva ! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...