Jump to content
Naimisiin.info

Seutulan kappeli, Vantaa


Recommended Posts

Tähän ketjuun kaikki keskustelut, ajatukset, mietteet ja kysymykset, jotka liittyvät Seutulan Kappeliin

Onko jollain kokemuksia Seutulan kappelista? Löysin netistä kuvia kappelista, mutta kaikki kuvat olivat vain ulkoapäin. Näytti kyllä todella tunnelmalliselta puukirkolta. Kuinkahan monta istumapaikkaa kappelista löytyy? Soveltuuko n. 100 hengen häihin?

Edited by safira86
Yhdistetty aiheita ja muokattu ketjun aloitusviestiä
Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
Guest pikkumyy78

Tämä on varmasti myöhäinen vastaus, mutta me olemme varanneet Seutulan kappelin ensi kesäksi, ja sinne pitäisi mahtua tuo 100 henkeä hyvin, kokonaan salin puolelle. Lisäksi parvelle 30 henkeä. Mäkin kuulisin mielelläni kokemuksia kappelista siellä vihityiltä, jos sellaisia löytyy. Lyhythän tuo käytävä ainakin on, miten se pitäisi taapertaa siinä alkusoiton aikana, ettei joudu seisoskelemaan puolta päivää ???

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • 2 years later...
 • 5 months later...
 • 2 weeks later...
 • 4 months later...

heip,

me ollaan varattu vihkikirkoksi Seutulan kappeli Vantaalla, mutta ei olla vielä nähty sitä sisältä. Ulkoahan se on tosi kaunis ja ilmeisesti sisältä sopivan pieni ja kauniissa maisemassa. Mutta onko kukaan viettänyt siellä häitään tai nähnyt sitä muuten sisältä, onko se millainen sisältä? Olisin tosi kiitollinen jos jollakulla olisi sieltä kuvia!

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

päästiin käymään siellä sisällä ja oli kyllä oikein kotoisa kappeli, joskin ulkoa minusta kuitenkin paljon idyllisempi kuin sisältä. Mutta meille just passelin kokoinen, alakerrassa paikkoja 90 ja parvella 30, kun tila on täynnä niin on varmaan tosi tunnelmallinen. Liitän tähän kuvan tai pari sieltä sisäosista.

.....äh, en osaa liittää kuvaa, voisko joku auttaa??

Link to comment
Share on other sites

Osaisikohan vaikka joku mode auttaa tuon kuvan liittämisen kanssa?  :) Minusta olisi tosi kiva nähdä sisäkuvia, mutta harmi kyllä en osaa sanoa miten kuva liitetään. En viitsi lähteä paikanpäälle katsomaan, kun matkaa tulisi yli tunti yhteen suuntaan. :-/

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Edelleenkin kokemuksia, kiitos? :). Tiedätteköhän yhtään että miten paljon aikaisemmin vantaalaiset voivat sitä alkaa varata? Ja tuosta alttarille kävelemisestä haluisin kokemuksia, miten olette taapertaneet sen ettei tarvitse koko iltaa seisoskella alttarilla vaan että pääsisi sinne naimisiinkin joskus  8-)

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
 • 2 months later...

Meillä on siunaus la 9.8.2008 seutulan kappelissa. Mun päikyssä on kuva kappelista sisältäpäin, mutta valitettavasti en voi sitä tänne laittaa koska minulla ei toimi copy paste. Älkää kysykö miksi... :unsure:

Tie seutulan kappeliin on todella kaunis kesällä, ja pihakin on kaunis. Ja myös itse kappeli on todella kaunis! Sisäältäpäin se ei ole niin kaunis kuin joissain muissa kappeleissa.

Link to comment
Share on other sites

 • 6 months later...

Kattelinkin netistä jo numeron mistä voi tiedustella. Alkavatkohan ottaa ensi kesäksi varauksia vasta syyskussa kuten Pyhän Laurin kirkossa.

Mitenköhän nämä muuten menee, kun muutetaan 1.9.2008 Vantaalle, niin kuulutaanko sitten automaattisesti Vantaan seurakuntiin vai pitääkö seurakuntaa jotenkin vaihtaa? :huh:

Link to comment
Share on other sites

Soitin äskettäin tuonne Seutulan kappeliin ja me saatiin sieltä ensi kesäksi aika!!! 18.7.2009! :D

Siellä tuntui tässä vaiheessa olevan melko hyvin tilaa, sanoi että ainoastaan jotain päiviö on varattu, mutta nekään ei ihan täyteen. Joten jos tuo paikka kiinnostaa niin sinne vaan soittoa!

Link to comment
Share on other sites

Tikkurilan seurakunnan virastossa on Seutulan kappelin esitteitä, voita voi antaa niille jotka eivät saaneet aikaa Pyhän Laurin kirkosta, koska ne kaksi ovat sellaisia vähemmän.. no, ei betonimöykkyjä :rolleyes: Ja moni on ollut Seutulan kappeliin todella tyytyväinen ^_^

Joo, tosiaan, muuttoilmoituksella vaihtuu seurakuntakin kun kotikunta muuttuu, eli muista sitten siitä omasta seurakunnasta varata ajoissa pappi :) Vantaan sisällä papit kyllä kulkevat kirkosta kirkkoon..

Link to comment
Share on other sites

Löysin netistä myös sisäkuvia Seutulan kappelista ja oli ihan ok. Ei nyt mikään maailmoja järisyttävä, mutta kivan pieni meidän häihin, kun vieraita tulee niin vähän.

Olen tyytyväinen valintaan ja siihen että saatiin päivä lyötyä lukkoon ja se kellonaika mikä haluttiin! :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
 • Create New...