Jump to content
Naimisiin.info

Less is more


Neenus

Recommended Posts

^^ Mä taas olen sitä mieltä, että ne valkeat liinat loisivat sekä talvitunnelmaa että teemaväritunnelmaa. Tuo koristelu kuulostaa aivan ihanalta, mutta mun mielestä, jos puunoksat ovat suoraan hirsipöydällä, tunnelma ei ole yhtä selkeä ja tyylikäs kuin valkean liinan kanssa. Vaikea sitä tosin on sanoa, kun ei pääse pöytiä näkemään.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Kiitos mielipiteistä! Kaitaliinat vois kyllä periaatteessa toimia ratkaisuna. Täytyy pistää harkintaan. Ja hyvä pointti tosiaan tuokin, että ne liinat saavat koristeet erottumaan paremmin. Toisaalta en ole ihan varma haluanko koristeiden edes erottuvan selkeästi (ainakaan kauempaa katsottuna). Mutta pitänee kokeilla erilaisia vaihtoehtoja kun tuo paikka ja pöydät varmistuvat. Sillähän se sitten selviää, että mitä tehdään. :)

Niin ja kukista vielä, että tuon viestin kirjoittamisen jälkeen itseäni alkoivat kiinnostaa valkoiset kanervat. Ne edustais sitä kaivattua luonnollisuutta ja olis myös minun makuuni tarpeeksi vaatimattomia kukkasia. Miksei myös tuo harsokukka sopisi ja olisi tarpeeksi vaatimaton, jos siitä ei tarkoituksella tee mitään näyttävää. Amaryllistä olin ajatellut jonkinlaiseksi morsiuskimpun tapaiseksi itselleni (ehkä myös hiukan outo idea, enkä ole varma miten hyvin se on toteutettavissa), joten sitä en ehkä pöytäkoristeisiin halua.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...