Sign in to follow this  
Followers 0
pampam

Ohjeita tälle osastolle, lukekaa!

4 posts in this topic

Täällä voi ilmoittaa hääpäivänsä ja keskustella hääpäiväkaimojen kanssa. Jotta saadaan jonkinlainen järjestys säilymään, niin noudatetaan seuraavia ohjeita:

1. Vain yksi ketju per päivä/kuukausi. Jos omalle päivälle ei ketjua vielä löydy, semmoisen saa aloittaa kuka tahansa. Jos omalle päivälle ei löydy kaimoja, saa toki myös lyöttäytyä jonkin sopivan lähipäivän ketjuun.

2. Pyrkikää otsikoimaan ketju selkeästi, esim. 12.4.2013 tai Maaliskuu 2012, niin haulla on helpompi löytää oikea ketju.

3. Ketjut poistetaan pian hääpäivän jälkeen, joten jos haluatte jatkaa juttua pidempäänkin, niin aloittakaa vaikka ryhmäpäiväkirja Ryhmäpäiväkirjaosastolle.


Hääpäivän jälkeen ilmoittautukaa osastolla Käyttöohjeet ja kysymykset, jos haluatte tittelinne vaihdettavan rouvaksi. Kenenkään titteli ei siis vaihdu "automaattisesti", vaan sitä pitää erikseen pyytää tässä ketjussa: Ilmoittautumisketju erityisryhmiin

Jos teillä on jotain kysyttävää tämän osaston toiminnasta, niin tähän perään voi laittaa niitä kysymyksiä.

Edited by pampam

Share this post


Link to post
Share on other sites

moi

minä otsikoin vähän väärin tuon uuden aiheen "Häät Asikkalassa kesäkuu 2015" olisi pitänut olla Kesäkuu 2015. miten sen voi korjata? en osaa poistaa enkä muokata.

kiitos.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0