markka83

onnittelut ja malja, kummin päin?

7 viestiä aiheessa

Hei, kummin päin yleensä on juhlapaikalla onnittelut ja halaukset ja onnittelumalja? Me mietittiin kummin olisi järkevämpi. Kun meillä ei ole niin iso eteinen et mahtuis ihmiset odottamaan siellä et jos ne menis ekaks paikalleen ja sit olis malja(lämmin glögi jotta ihmiset sulaa) ja sit vasta halaukset, vai olisko silti toisin päin järkevämpi. Sanokaahaan mielipiteenne.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tavallisintahan on että ensin halitaan ja sit siinä onnittelujonon jälkeen saadaan se malja ja kilistellään.

Mutta kuulostaa kyllä ainakin mun korvaan ihan fiksulta tuo sunkin suunnittelema juttu, kun talvella ei välttämättä ole kovin miellyttävää vieraille, jos kaikki eivät mahdu sisätiloihin onnittelujonottamaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä tulee ensin onnittelut ja sen jälkeen kilistetään maljaa :)

Meillä ei tilassa ole mitenkään älyttömän iso eteinen, mutta kun talvihäät, niin jokainen siinä sitten jättää takkeja ja muuta ja siitä sitten juhlatilan puolelle, jossa me ollaan ensimmäisenä ottamassa onnitteluita vastaan ja sen jälkeen vieraat saavat maljat kätösiinsä ja ohjataan omille paikoilleen odottamaan kilistelyä :)

Muokattu: , käyttäjä: safira86

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä olen nyt miettinyt vähän samaa,kun tiedän juhlapaikan,että miten tuo kannattaisi tehdä..Meillä kesähäät,mutta tämä suomen kesä,kun on välillä mitä on niin mietin siltä kantilta,että jos me oltais eteisessä/sisätiloissa ja ihmiset tulis sitten sisällepäin siitä onnitellet ja sitten,kun jokainen on päässyt pöydän ääreen niin kohotettais maljat.Mietin vaan,että mitäs sitten jos sataa...Ei kiva pitää ihmisiä sateessa ja odottaa vuoroaan päästä sisälle... Tila on vaan sen verran ahdas,että ikävän tuntuinen tunku tulee,jos ihmiset ensin menee istumaan paikoilleen ja sitten lähtee onnittelu kierrokselle..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä onnittelut ensin ja lasit sitten. Kaikki ovat jo vihkimisen jäljiltä valmiiksi sisällä, ja jono etenee tosi sujuvasti meidän kauttamme tarjoilijan luo, josta sitten voi siirtyä ko. tilassa eteenpäin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itsellä ei häitä, vaan syntymäpäivät, ja tuota maljajuttua minäkin pohdiskelen. Eli häihin erona on se, että ihmiset tulevat juhlapaikalle eri aikoihin, ei suurena "massana" kuten esim. hääkirkosta, jossa ollaan jo "kokoonnuttu". Mietinnässä on siis se, nostanko maljan jokaisen vieraan kanssa jo heidän onnitellessaan, vai ohjataanko vieraat onnittelun jälkeen lasin kanssa pöytiin, ja odotetaan kunnes kaikki ovat paikalla, ja sitten yhteisesti maljan kohotus? Vai jotenkin muuten? HELP! Juhlat jo nyt lauantaina!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä tarkoituksena on edetä perinteisemmällä onnittelukaavalla, ensin onnittelut, sitten lyhyt tervetulotoivotus ja maljojen kilistys, mikä toimii sitten varsinaisena hääjuhlan alkuna. Toisinkin päin varmasti hyvä.

Muissa juhlissa kuin häissä varmaan riippuu siitä kuinka eri aikoina odottaa vieraiden saapuvan, erikseen on varmaan toimivampi jos vieraat saapuvat todella eri aikoina.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään