Sign in to follow this  
Followers 0
kakuro

Vaihmalan Hovi (Lempäälä)

12 posts in this topic

En ainakaan löytänyt kyseiselle paikalle omistettua topicia. Kellään kokemusta häistä Vaihmalan Hovissa? Itseäni viehättää sijainti, toki paikan yksinkertainen kauneus ja majoitusmahdollisuus... Noin 70 hengen häät tulossa, täytyy vain toivoa ettei ole ihan hirmuisen kallis.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minustakin tuo vaikuttaa (ainakin kotisivujen perusteella) tosi kivalta paikalta! Paikkakohtaista ketjua ei varmaan löydy vielä sen takia, että paikka on remontoitu vasta viime vuonna nykyiseen käyttöönsä, joten ei taida olla vielä hirveästi ihmisillä kokemuksia. Tampereen häämessuilta näyttäisivät olevan edustettuna, joten siellä ajattelin käydä pommittamassa kysymyksillä. :)

Sormet ja varpaat ristissä täälläkin, että ei olisi ihan hirvittävän hintainen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oon myös kiinnostunut tästä paikasta, onko kukaan käynyt paikan päällä katsomassa tiloja?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Plussat:

-paikkana kaunis

-tarpeeksi syrjässä, silti lähellä

-remontoitu kauniiksi juhlapaikaksi.

Pääsaliin väkeä menee n. max. 50-60, muuten tulee ahdasta (sanoi sivusto mitä tahansa muuta)

Miinukset:

-pitopalvelu ei tunnu osaavan laskea ruokaa per ruokailija, omissa koetuissa ja ystävän kertomissa juhlissa tarjottavat loppuneet osittain kesken jo ennen ensimmäisen ruokakierroksen päättymistä.

-tarjoilu ei oikein pelaa

-yksityistilaisuutta ei huomioida erityisen hyvin muuhun toimintaan verrattuna, eli erikseen varattuja tiloja ei ole merkitty tarpeeksi hyvin.

-yleisimpien drinkkien ainesosat loppuneet pariin otteeseen kesken

Toivottavasti tuo auttoi edes vähän. Kaunis paikka, mutta palvelussa on vielä hieman toivomisen varaa, hakee paikkaansa.

Edited by Jenny-Maria

Share this post


Link to post
Share on other sites

tähän kaipaisin uutta tietoa kovasti!

onko kukaan ollut omissa tai vieraana häissä vaihmalan hovissa?

olisi kiva kuulla esimerkiksi erilaisia pöytäjärjestys-ratkaisuja!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minä olen ollut kertaalleen (viime vuonna) vieraana Vaihmalan hovissa järjestetyissä häissä. Kokemukseni paikasta on jotakuikin sama kuin Jenny-Marialla tuossa ylempänä...

Ihan viihtyisä ja kauniiksi remontoitu paikka eli sen puoleen puitteet hääjuhlaan mielestäni kunnossa. Ymmärtääkseni myös yöpymispaikkoja on jonkinverran tarjolla. Ikävä kyllä tuo palvelupuoli tökki mielestäni myös niissä häissä, joissa minä olin vieraana. Juhla saatiin toki onnistuneesti vietyä läpi, mutta päällimmäisenä jäi mieleeni esim. se, että ruuat loppuivat buffetpöydästä jatkuvasti ja uusien tuonti kesti ja kesti. Jono seisoi kun ihmiset odottivat loppunutta ruokaa. Henkilökunnan palveluasenteessa oli myös mielestäni paljon kehittämistä. Astioiden hygieenisyys herätti kysymyksiä/palutetta. Mielestäni oli aika paljon kaikkea tämmöistä pientä "puutetta" ja säätöä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kopion tähän tuoreimman kommenttini kohteesta tuolta paikkakuntaisten kohteiden puolelta.

 

 

Nostan tämän nyt lähinnä tuoreiden kokemusten perusteella. Häissä en ole Vaihmalassa ollut tuon yhden kerran jälkeen, mutta muissa tilaisuuksissa kyllä, tuoreimpina viime vuoden lopulla ja tänä kesänä/nyt alkusyksystä.

 

Ruoka on loppunut säännönmukaisesti eli firmassa ei näyttävästi ole opittu vuosien varrella mitään. Olen kerran myös saanut kommentin "no miks te ette tulleet kertomaan, että jälkiruoka loppui", kun asiasta huomautettiin. No, siinä juuri mentiin kertomaan ko. asiasta, enkä pidä mitenkään soveliaana sitä, että juhlavieraiden pitäisi kytätä pöydän antimien määrää, kyllä se on henkilökunnan tehtävä käydä aika ajoin katsomassa, mitä pöydässä on ja mitä ei.

 

Hovi on edelleen kaunis paikka ja ruoka on hyvää, mutta sen määrää ei osata ennakoida lainkaan ammattimaisella tasolla. Selvennän vielä sen verran, että en ole ollut kohteessa missään "raksamiesten lounailla", joissa syödään hieman runsaammalla kädellä, vaan ihan normaaleissa juhlatilaisuuksissa.

 

 

Muistelen, että Hovista oli täällä joskus joku "noku me on just alotettu" -vastine, mutten löytänyt sitä tähän hätään. Valitettavasti tuosta hääkokemuksestakin on aikaa nyt jo neljä vuotta, mutta meno jatkuu täysin identtisenä, eli henkilökunta olettaa vieraiden tekevän heidänkin työnsä ja ruoka loppuu tilaisuudesta riippumatta, mikä on häpeällistä "ammattimaisen" juhlatilan kohdalla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onkos kukaan viettänyt hääyötä vaihmalan hovissa? kokemuksia? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry kun tulee viiveellä vastaus: Hääyötä ei oltu. Valitettavasti vaihmalan hovi hävisi juuri ja juuri Vanajan Linnalle hääyöpaikan.

Joskin vaihmalassa oltiin viettämässä häitä!

 

Nyt on pakko kertoa iloisia uutisia Jenny-Marian viesteihin vastatakseni, että eipä ollut enää mitään "vanhasta" vaihmalan hovista jäljellä. En tiedä mitä on käynyt, mutta tuo Jenny-Maria kuvaus ei onneksi pitänyt enää ollenkaan paikkansa.

 

Ensinnäkin: Ruuat toimi, ne oli herkullisia! (ps. kiitos Vaihmalan keittiö jos luette tätä!). Sitä oli varsin riittävästi, samoin juomia ja hääkakkua. Pisteet kotiin niin ikään erityisruokavalioiden järjestämisestä. Itselläni ja yhdellä vieraalla on vaikeita allergioita ja mekin siis tulimme hyvin ruokituksi.

 

Toiseksi:  Mikä laittoi silmään ja ilahdutti suuresti oli, että henkilökunta selvästi oli paikalla meitä varten  -  ja vieläpä hymyssä suin :) 
Tämä vielä ihan alusta loppuun, eli ensimmäisestä tapaamisesta monta kuukautta aikaisemmin aina siihen asti kun lähdimme koti Vanajanlinnaa autolla.

 

Kolmanneksi: Myös hyvä järjestely oli, että Vaihmalan hovi piti tällaisen "hääillan" etukäteen alkuvuodesta, jossa pääsi maistelemaan sitten kaikkea mitä talossa on tarjolla. Näin sitä osasi kertoa, että millainen häämenu voisi olla mieleen. Toki siis meilläkin oli ajatuksia etukäteen ruuista, mutta siinähän se järjestyi kun pidettiin vastaavan henkilön kanssa sieltä palaveria.

 

4: Tuossa "tiikeli" virkkasikin jotain tiloista. Se pääsali siellä on edelleen nätissä kunnossa. Päriää ihan sellaisenaan ilman suurempia laittamisia. Värit, pöytäliinat, servetit, asetelmat jne soi kun Sibeliuksen sinfoniat parhaimmillaan. Erityisesti tilojen puolelta se huone, josta haettiin ruuat oli varsin viihtyistä. Mitään sähkölämmittimiä esim. pääruoissa ollut vaan siellä käytettiin pientä liekkiä padan alla. Lisäksi mukavaa oli, että sitä ruokien ja juomien esillelaiton meteliä ei ollut kun tähän huoneeseen saatiin ovi kiinni.

 

Mutta kaikenkaikkiaan meidän kokemukset olivat siis todella hyvät.

Paikalla oli kyllä niin suorasanaisia luonteenlaatuja (joilla mitään hienostelusuodatinta ei ole) että olisin kuullut kaikki moitteet - mutta niitä vaan ei ollut.

 

Ja tsemppiä siis niille jotka haette hääpaikkaa, ei ole helppa täällä Tampereella, kuitenkin aika ISO tuppukylä.

Me olemme kiitollisia kun löysimme vaihamalan hovin ja uskalsimme käydä katsomassa.

 

p.s. Onnellisesti :gpari:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vietimme pienet häämme Vaihmalan Hovin viikinkikellarissa. Meitä oli yhteensä 24 ja viikinkikellari oli juuri sopivan kokoinen seurueellemme. Ala carte ruoka oli todella herkullista. Kaikki vieraamme pitivät ruoasta. Myös Vaihmalan Hovin ystävällinen palvelu sai paljon kiitosta vierailtamme. Henkilökunta mukautui hyvin joustavasti hieman vaihtelevaan aikatauluumme.

Yövyimme myös Vaihmalan Hovissa. Hotelli huone oli hieman ahdas, mutta kaunis järvimaisemineen. Hotellin aamupala oli yksinkertainen ja maukas. Hauska erikoisuus oli vohvelirauta, jolla sai paistaa itselleen tuoreen vohvelin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vaihmalan Hovi on kyllä kaunis paikka. Pari kertaa olen siellä käynyt syömässä erilaisissa tilaisuuksissa ja ruoka on ollut ihan hyvää. Mekin pohdimme Vaihmalan Hovia yhtenä vaihtoehtona hääpaikaksi, mutta päädyimme toiseen vaihtoehtoon. Melko kallis paikka tuo kyllä on, etenkin jos haluaa koko illan tarjota vieraille juomia myöten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0