Sign in to follow this  
Followers 0
anskuliini09

Improvisaatioesitys

5 posts in this topic

Meidän hääjuhla alkaa sen verran myöhään (kirkko klo 17), että ohjelmaa ei hirveästi mahdu bändin lisäksi. Haluan kuitenkin jotain hauskaa ja rentoa pileiden alkuun. Vieraat kun eivät tunne juurikaan toisiaan ja kavereita taitaa olla enemmän kuin sukua. Harrastan itse improa, joten pyysin omaa ryhmääni Helmikanaa esiintymään juhliimme. Esitys kestää noin 30-40 minuuttia ja rentouttaa vatsalihakset heti alkuun. Impro on rento ohjelmavaihtoehto, jos haluaa muutakin kuin leikkejä. Improryhmiä löytyy nykyään varmaan monelta paikkakunnalta eikä harrastelija-/teatteriporukat ole kauhean tyyritäkään. Jos olet kiinnostunut improsta niin kerron mielelläni lisää.

Onko kellään muulla kokemusta improsta hääohjelmana? Millaisia esityksiä? Tykkäsikö vieraat?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hauska idea, nostetaanpas tätä! Onko kokemuksia?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä oli häissä esiintymässä Tamperelainen improryhmä Harhaliike http://www.harhaliike.com/

Oli kyllä todella kiva ja suosittu ohjelmanumero, vaikka kaikki jutut eivät häävieraisiin ihan uponnetkaan. Esiintyjät olivat hauskoja mutta asiallisia ja ottivat hyvin yleisön mukaan kysellen vapaaehtoisia ja aiheita ym. sketseihin.

400 eurolla sai noin 40 minuutin esityksen viiden näyttelijän voimin tampereelta espooseen, ei tullut mitään bensakuluja. Voin ehdottomasti suositella Harhaliikettä häihin esiintymään, ikimuistoista ja vedet silmissä naurettiin!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä oli myöskin improtyyppinen esitys häissämme. Kaksi harrastelijanäyttelijää jotka tekeytyivät häävieraiksemme ja hämmensivät muiden vieraiden keskuudessa. Esitys kesti useamman tunnin ajan ja oli erittäin onnistunut. Vieraamme pitivät esityksestä ja se meni läpi muutamia epäilijöitä lukuunottamatta:)

Voin suositella!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olen kerran tällaista todistanut häissä ja se oli kyllä aivan kamalaa, myötähäpeän määrä oli uskomaton. Hyviäkin porukoita varmasti on, mutta aika iso riski.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0