anskuliini09

Improvisaatioesitys

5 viestiä aiheessa

Meidän hääjuhla alkaa sen verran myöhään (kirkko klo 17), että ohjelmaa ei hirveästi mahdu bändin lisäksi. Haluan kuitenkin jotain hauskaa ja rentoa pileiden alkuun. Vieraat kun eivät tunne juurikaan toisiaan ja kavereita taitaa olla enemmän kuin sukua. Harrastan itse improa, joten pyysin omaa ryhmääni Helmikanaa esiintymään juhliimme. Esitys kestää noin 30-40 minuuttia ja rentouttaa vatsalihakset heti alkuun. Impro on rento ohjelmavaihtoehto, jos haluaa muutakin kuin leikkejä. Improryhmiä löytyy nykyään varmaan monelta paikkakunnalta eikä harrastelija-/teatteriporukat ole kauhean tyyritäkään. Jos olet kiinnostunut improsta niin kerron mielelläni lisää.

Onko kellään muulla kokemusta improsta hääohjelmana? Millaisia esityksiä? Tykkäsikö vieraat?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli häissä esiintymässä Tamperelainen improryhmä Harhaliike http://www.harhaliike.com/

Oli kyllä todella kiva ja suosittu ohjelmanumero, vaikka kaikki jutut eivät häävieraisiin ihan uponnetkaan. Esiintyjät olivat hauskoja mutta asiallisia ja ottivat hyvin yleisön mukaan kysellen vapaaehtoisia ja aiheita ym. sketseihin.

400 eurolla sai noin 40 minuutin esityksen viiden näyttelijän voimin tampereelta espooseen, ei tullut mitään bensakuluja. Voin ehdottomasti suositella Harhaliikettä häihin esiintymään, ikimuistoista ja vedet silmissä naurettiin!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli myöskin improtyyppinen esitys häissämme. Kaksi harrastelijanäyttelijää jotka tekeytyivät häävieraiksemme ja hämmensivät muiden vieraiden keskuudessa. Esitys kesti useamman tunnin ajan ja oli erittäin onnistunut. Vieraamme pitivät esityksestä ja se meni läpi muutamia epäilijöitä lukuunottamatta:)

Voin suositella!!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen kerran tällaista todistanut häissä ja se oli kyllä aivan kamalaa, myötähäpeän määrä oli uskomaton. Hyviäkin porukoita varmasti on, mutta aika iso riski.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään