Sign in to follow this  
Followers 0
Guest Vieras

Hintavertailua juhlapaikoista pk-seudulla

23 posts in this topic

Noniin ihmiset laittakaahan minulle ja myös muille tuleville morsiammille juhlapaikkojenne hintoja ja missä juhlitte niin saataisiin me tulevat morsiot katsausta hintatasosta ja siitä, että mikä sopisi omalle kukkarolle sitten kun lähtee tuota juhlapaikkaa varamaan.

Iso kiitos ja kummarrus niillle jotka laittavat juhlapaikan ja sen hinnan :curtsey:

(olisi myös mukavaa jos mainitset mistä mihin asti tila oli vuokralla) :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja voisi varmaan laittaa vierasmäärän, niin saisi käsityksen, millaiselle porukalle paikkaa voisi harkita.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tarkoitus on yleisesti vertailla juhlapaikkojen hintoja niin jokainen voi tarkastella niitä hintoja, mutta itselläni tulee olemaan jotkut 50 henkilön hääjuhlat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

eiku heh joo nyt kyl tajusin vähän myöhään :girl_haha: ehkä se on tämä kellon aika ku aivot ei oikeen toimi :D nii tarkotit ilmeisesti sitä että ihmisten olisi hyvä myös laittaa et monta vierasta juhlapaikkaan mahtuu suunilleen tai kertoa oma vierasmääränsä kyseisellä paikaööa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Laitan nyt jonkinverran näitä paikkojen veratiluja itse, koska lähettelin paljon kyselyitä.

Berhyddan

Vuokra 9.00-24.00 1230€ lisätunnit 155€ + molempiin tulee alvit.

Ei omaa cateringiä vaan menu 43-45€ sis.kattaus,alkumalja ja tarjoilu.

Saa tuoda omia juomia.

saliin mahtuu ruokailemaan 160 henkilöä ja vastaanotoille, musiikki- ja teatteriesityksiin 250 henkilöä.'

Villa Wuorio

Veloitus riippuu käytetystä ajasta ja henkilömäärstä. Esimerkiksi 100 henkeä / 6h niin veloitus on € 2450,- + ruokailut jotka tulevat aina cateringpalvelun kautta. Tilojen täytyy olla tyhjät klo 01 mennessä.

Kokous 4-40, istuva illallinen 150, puutarhajuhlat 500 hlö

Villa Kivi

Lauantain koko päivän hinta klo 10-02 tälllä hetkellä 1100€ hintaa tarkistetaan ensivuodelle korotus maksimissaan 5%. vuokrahintaan sisältyy siivous, eli riittää, kun yöllä siirtää omat tavarat ja mahdolliset roskat / tyhjätpullot pois. Juhlatiloissa voidan järjestää 80 hengen päivällisiä tai coctailtilaisuuksia 100-150 henkilölle.Tilassa on aina esillä 60 istumapaikkaa. 50 henkilön kahviastiasto.

Laitan heti lisää kun tulee lisää vastauksia postiini.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noniin muutama lisää

Tapanilan työväentalo

Lauantain käyttökorvaus on 350 euroa, 14-24 jolloin toivotaan tilan olevan tyhjä. Edellisenä iltana voi koristella 40 euroa käytetty tunti. Siivous onnistuu sunnuntaina 40 euroa käytetty tunti. Omat ruuat ja juomat voi tuoda. Pöytiin mahtuu istumaan 60-120 vierasta. Kahvilassa on tarjoilutiski ja tilaa 20 hengelle. 100 hengen astiasto.

Viikin kartano

Viikin kartano on ravintola jonne ei saa tuoda omia juomai / ruokia. Ravintolassa tulee valomerkki viimeitään kello 01.30 ja tilasta tulee poistua 02.00. Tilavuokra on launatai-illasta 400,00. Häämenut 36,80-47,50€.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Parkvilla: Tilavuokra maks. 9 tunnin tilaisuuteen on 260 euroa + siivous 110 euroa . Saa olla vain 24 asti. Tilaa voi tulla koristelemaan ja valmistelemaan muutamaa tuntia ennen tilaisuuden alkua. Mikäli edellisenä iltana ei ole toista tilaisuutta, on mahdollista tulla myös silloin. Vuokralaisen kuuluu huolehtia käyttämiensä astioiden tiskaus ja keittiön pöytäpintojen siisteys sekä järjestellä kalusteet takaisin paikoilleen, muuten siivouksen hoitaa siivousfirma.

Koko tilaan mahtuu 80 henkilöä ja talon alakertaan noin 55 henkilöä. Asiakas hoitaa itse ruoat ja juomat. Talossa on käytössä keittiö ja kahviastiaston käyttö silsältyy vuokraan. Ruokailuastiasto erikseen vuokrattavissa

Edited by michie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuulen tupa

Tilavuokra on 85 euroa tunti ja veloitus lasketaan alkavaksi kaksi tuntia ennen tilaisuuden alkamista(vihkiminen).

Takaraja on klo 24.00 naapuruston läheisyydestä johtuen. Hinnat sisältävät salin peruskoristelun, kattaukset, astiat, pöytäliinat, servietit, siivouksen ja henkilökunnan, lukuun ottamatta yhden tarjoilijan palkkakustannusta, mikäli tarjotaan alkoholia, alkaen alkumaljasta- kahvitarjoilun päättymiseen saakka. Tarjoilija 5-8h 27€/h.

Hinnat sisältävät myös avl:n. Koristeluaikanne on maksuton, joko torstai tai perjantai. Myös juhlailtana

saavat tavaranne jäädä maksutta tiloihimme seuraavaan päivään mikäli niin tahdotte.

Menut 32-34€. Omat alkoholit salituja. Saliin mahtuu istumaan noin 100 henkilöä (illallistilaisuudet) konsertit, cocktailtilaisuudet 200 henkilöä (Näin sivujen mukaan)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oulunkylän seurahuone

Mahtuu maksimissaan 50 henkilöä. Salin puolella istumapaikat 50 henkilölle. Hinta viikonlopusta 170,80 euroa. Asiakkaalla on tilan siivousvastuu tilaisuutensa jälkeen. Juhlatilaisuus on lauantaina, ja päättyy klo 22.00 mennessä. Tilan siivous tapahtuu seuraavana päivänä, sunnuntaina klo 16.00 mennessä. Omat juoma ja cateringin. Tilan saa koristella perjantaina klo 16.30-22.00 välisenä aikana. Kahviastiasto 50 henkilölle. Kellon ajasta seurahuone ei tingi vaan tilaisuuksia saa pitää korkeintaan 22.00. Tilavarauksia vuodelle 2010 ottavat vastaan tämän vuoden marraskuun loppupuolella.

Albergan kartano

Vuokrattavat tilat ovat Flyygelisali ja Holvikellari. Tiloista veloitetaan käyttökorvaus, joka Flyygelisalin osalta

on 185 € ja Holvikellarin osalta 310 € / 9 tuntia.Lisätunneista veloitetaan 45 € / tunti. Lisäksi ulkopuolinen siivouspalvelu veloittaa siivouksesta ajankohdasta riippuen 80-135€. Flyygelisalissa tilaa on noin 30-40 hengelle, Holvikellarissa

noin 60-70, paloturvallisuusmääräysten mukaan sisällä saa olla kerrallaan 90 henkeä. Flyygelisali on tavallisesti konserttimuodostelmassa, varustuksena ainoastaan tuolit. Muutama pöytä tilaan on mahdollista saada, muttei välttämättä kaikille juhlijoille. Kartanolla on keittiö ruuan lämmitystä, muttei valmistusta varten. Astioita ei ole. Kynttilöiden polttaminen sisätiloissa on valitettavast kielletty. Paikkoja pääsee koristelemaan edellisenä päivänä vain jos ei ole toista varausta silloin tai varamaalla myös perjantain.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Agroksenmäen holvikellarissa juhlitaan ja hintaa paikalle tulee olemaan vajaat 1400e. Vieraita meillä on noin 70 mutta sinne luvataan mahtuvan jopa 120 hyvin :) Vuokra-aika on klo 09-06 seuraavaan aamuun ja siivousten jne on tapahduttava tämän ajan puitteissa. Vuokra sisältää pöydät ja klaffituolit 120 hengelle sekä naulakot,mutta sieltä voi vuokrata lisämaksulla erilaisia pöytiä tai tuoleja (ja oikeestaan ihan mitä vaan).

Holvikellarilla ei ole omaa cateringia ja alkoholijuomat viedään myöskin itse.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moikka,

Meillä oli Sipoon Hindbyssä hääjuhlat 400 € vuokra pe klo 15 -su klo 15 asti. Asiat kuuluu hintaan. Juhlapaikalla kunnon keittiö sekä 2 vessaa ja biljardipöytä. Pihalla puutarhakalusteet, keinut ja liukumäki lapsille sekä ulkolava (missä meillä bändi soitti). Vieraita mahtuu 80 hlöä (enemminkin saa kuulemma mahtumaan).

Hyvä halpa ja rauhallinen paikka (vaikkakit syrjässä).

Tässä heidännettisivut http://www.ita-uudenmaankylat.fi/categorie...&cat_id=212

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uudempi tieto Berghyddanista: Vuokra 1520e, sis. siivouksen. Saa viedä omat juomat. Menut 43-55e (joista halvin on kasvismenu). Kreikkalaistyyppiset menut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Soukan venekerhon paviljonki koko talo (sis. alakerran saunatilat) pe-su 888€, siivous 170€ (vapaaehtoinen). Saliin mahtuu max. 90hlö pöytiin, mutta suositus on, että vierasmäärä olisi max. 80 hlö. Hinnat on kesälle 2010. Omat ruoat ja juomat saa/pitää viedä. Ehdoton plussa on se, että juhlien loppumiselle ei ole määrätty kellonaikaa eli juhlia saa vaikka sunnuntaihin klo 12 asti, kun vuokra-aika loppuu :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salmi-Sali 50-180hlö (meille tulee vieraita n.100hlö, eli tila varattuna 7.7.2012)

Sijaitsee Ruoholahdessa.

(hinnat 2010/2011)

Tilavuokra lauantaina klo.09-06 1000€/1190

Annin Pitopalvelu pakollinen (menut 23-29€ + tarjoilijat n.29€/h + pöytäliinat n.145€)

Saa tuoda omat juomat!

Hyviä puolia:

- suuri yhtenäinen tila

- saa juhlia 06.00 asti

- saa tuoda omat juomat

- uusi tila ja hieno sisustus (tila ei itsessään tarvitse koristelua).

- upea osaksi katettu terassi josta näkyy merelle (juhlasali ja terassi 69 metriä merenpinnasta)

- ulkona vilvottelevat ihmiset näkevät ja kuulevat sisällä olevien puheet jne. (äänenentoisto salista toimii myös terassille ja terassinpuoleinen seinä on pelkkää ikkunaa).

- Helsingin suosituimmilta kirkoilta matkaa vain 3-4km

- valo- ja äänitekniikka valmiina tilassa. (mm.struktuuriseinä joka valaistaan haluamasi väriseksi)

- esiintymislava

- erittäin suuret wc:t

- saa polttaa eläviä kynttilöitä

- salin yhteydessä erillinen huone/syvennys verhoilla buffetpöydälle. Jos buffetpöytä mahtuu saliin niin voi toimia esim. lasten leikkipaikkana.

- Lisämaksusta saunakabinetin käyttö terasseineen mahdollinen

Edited by Morsian K

Share this post


Link to post
Share on other sites

SOUTUPAVILJNKI, HELSINKI TÖÖLÖ

http://www.sweetpepper.fi/soutupaviljonki.php

Tilavuokra: 600€, paikan voi joko vain vuokrata pitopalveluta SweetPepperiltä tai vuokrata ja tilata ruuat pitopalvelulta. Hinta 600 silloin kun ruuat tilataan pitopalvelulta, muutoin kalliimpi, mutta en tiedä kuinka paljon.

Vukra-aika: 1 ilta, klo 16-24. Lisätunnit muistaakseni n. 100-120 euroa. Hintaan kuuluu siivous ja tilojen koristelu tarvittaessa. Pitopalvelulla on myös oma runsas valikoima asitoita, maljakoita, kynttiläjalkoja ties mitä, ja kaikkia koristelutarvikkeita saa käyttää rajattomasti. Näyttävät tilaa ties kuinka monta kertaa kaasoille ja valokuvaajille ja ties mille. Meillä siis myös ruuat tulevat heiltä, joten niiden osalta on suunnittelupalaveria yms. lisäksi.

Vierasmäärä: Ihan ehdoton maksimi 85 henkeä. Mutta tila ei ole järin suuri, jote tuolloin istutaan sitten tiiviisti. Tanssimisen järjestämiseksi sisätiloissa ruokailun jälkeen siirretään x määrä pöytiä suuremmasta huoneesta pienempään, jotta saadaan tilaa. Tarjoilijat hoitavat tämänkin.

Plussaa:

-Loistava palvelu, vastaavat kysymyksiin nopeasta, tarjous tuli nopeaan ja oli kaiken kattava. Luottavaisin mielin odotan juhlia, varmasti pelaa kaikki myös tuolloin.

- Meren rannalla, joten näkymät ovat hulppeat.

- Naisten vessa on IIISO, mahtuu vanteidenkin kanssa. :girl_haha:

- Talo suojelukohde, on kaunis ja erittäin valoisa sisältä. Koristeluun ei tarvitse niin hirvittävästi kiinnittää huomiota ja aikaa.

- Ulkona iso terassi, johon mahtuu laittaa vaikka tanssilattian.

-Vieressä soutustadion, jonne pääseen helposti, vierailla siis tilaa ihmetellä

- Tila aidattu ja lukittu, kuokkavieraat eivät pääse turhaan ihmettelemään menoa, vaikka keskeisellä paikalla rannassa onkin, vieressähän on Mestaritalli, joten oletettavasti kesäviikonloppuisin alueella liikkuu jos jonkinsortin menijää ja ihmettelijää.

- Omat juomat sallittu, ja niille löytyykin runsaasti kylmätilaa säilyttää.

- Kynttilöitä saa poltella sisälläkin.

Miinusta:

- Enemmänkin olisi voinut kutsua vieraita, mutta minkäs teet. :girl_smile:

- Ei omaa parkkipaikkaa vieraille, mutta mestaritallin parkkipaikkaa saa käyttää.

- Ei halvimmasta päästä.

- Talo tosiaan suojelukohde, seiniin ei saa kiinnittää mitään. Koristelu pystypinnoille tapahtuu ylälistoihin vedettyjen siimojen avulla joista taulut tms. roikkuvat. Olivat kyllä todella siististi laitettu, joten loppujen lopuksi no problem. :)

Siinäpä sitä. Kyselkää lisää, jos haluatte tuosta tietää lisää. Omia juhlia vietetään tuolla toukokuussa 4 kuukauden päästä. :-X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pakko korjata tieto koskien Berghyddania. Kaikki menut eivät ole kreikkalaistyyppisiä ja vuokrakin on neuvoteltavissa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Löysin sattumalta uuden juhlatilan ja piti sitten iha huvikseen lähettää hintatiedustelua. Pitihän se arvata, että tämäkin on kaliis paikka, mutta olisi kyllä todella mahtava paikkana, kun löytyy mm. uima-allaskin jne. Ei kyllä tämän tytön budjetille mahdu joten taidan pitäytyä ihan varaamassani juhlapaikassa.

Villa Ruusuniemi:

Tilavuokra kesäkaudella (1.5-30.8) 2010 Villa Ruusuniemessä on 2500€.

Kesäkauden jälkeen hinta on 2000€. Veloitus on voimassa 09.00-23.00 välisenä aikana.

Lisätuntien veloitus on 200€. Lisätunteja voi ottaa klo 04:00 asti, jolloin tilan tulee olla tyhjä.

Tilavuokraan kuuluu Villa Ruusuniemi yksityiskäyttöön jossa ruokasali, shampanja lounge,

ylellinen spa alue missä 30 hengen sauna ja 15m pitkä uima-allas, yksityinen uimaranta tikibaarilla

sekä aito asado grillaus alue.

Mahtuu jopa 100 henkilöä.

Omat alkoholijuomat saa tuoda.

Cateringista en ole ihan varma saako tuoda omaa pitopalvelua kun siihen en saanut vastausta.

Ainakin meethelsinki.fi mukaan tilassa on vapaa catering, mutta Ruusuniemen sivuista saa

jotenkin kuvan, että tulisi talon puolesta ja tätä asiaa yritin kysyä, että kummin asia on,

mutta kaipa isäntä vain unohti mainita asiasta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tässä joitakin juhlapaikkatietoja lisää:

Astoria-sali

Iso Roobertinkatu 14

Iso, juhlava tila esiintymislavalla (tila oli 20-luvulla elokuvateatteri), tiloja kolmessa kerroksessa

Tilavuokra: 1647 klo 10-01, lisätunneista voi neuvotella, 183€/h. Lisäksi täytyy maksaa vahtimestarit 37€/h/kpl. Jos ottaa talon oman cateringin (Time for tea catering), tulee kustannuksia sieltä, mutta omankin pitopalvelun saa tuoda. Alkoholijuomat pitää ostaa talon valikoimista. Hyvät wc-tilat ja alakerrassa erillinen tila esim. lapsiparkkia varten.

Tilaan mahtuu reilusti yli 100 henkilöä.

http://www.astoriasali.com/

Kaarre

Kaivokatu 3

Tavaratalo Sokoksen/Hotelli Vaakunan yläkerrassa (10.krs) ravintola Loisteen yhteydessä

Mahtavat näkymät, juhlava tila, mutta tilassa pylväitä ja tila kaarteen mallinen joten näköesteitä on jonkin verran.

Ei tilavuokraa, mutta ruoat ja kakut ostettava ravintolalta, hinta per hlö n. 149€, joka sis. 3 kaatoa ruokajuomia sekä jälkiruokaviinit/-viinat. (Ruoan hinta laskettu tietyllä menu-vaihtoehdolla, joten hinta voi vaihdella)

Tila käytössä klo 16-01. Bändille ehkä hieman vähän tilaa... Tilan yhteydessä ulkoterassi. Vessoja aika vähän ja mahd. lapsiparkki ravintolan puolella, eli avoinna koko hotellin lapsille.

Tilaa max. 100-150 henkilölle.

http://www.ravintolaloiste.fi/loisteen_kaarre.html

Poliisien kesäkoti

Länsiulapanniemi 6 (Lauttasaari)

Iso tila esiintymislavalla, ehkä vähän jumppasalimainen. Vessoja vähän ja sijainti syrjäinen (kesällä kuitenkin varmaan idyllinen), joten vieraiden tultava paikalle autoilla tai kuljetuksella (lähin bussipysäkki kaukana).

Tilavuokra 1055€, tila käytössä klo 12-24.

Saa tuoda oman cateringin ja omat juomat.

Tilaa yli 100 henkilölle.

http://www.elisanet.fi/poliisienkesakoti/

Huom! Tässä mainitut hinnat perustuvat tekemäämme hintavertailuun tämän vuoden alussa, ja me olemme hakeneet juhlatilaa ensi vuoden tammikuulle, joten saattaa olla että sesonkiaikaina hinnat ovat korkeammat...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä häät on Kalevankadun Viinikellarissa

http://www.winecellars.fi/portal/index.php...109〈=fi

Jengiä mahtuu max 50, mutta sit on melko tiivistä. Meille tulee vieraita 25. Ei tilaa isolle tanssilattialle, pöytiä siirtämällä saa vähän tilaa. Tiloissa on keittiö käytettävissä, jossa on jääpalakone, mikro, liesi. Viinilaseja on 300, astiasto n. 50:lle hengelle (ainakin pääruokalautaset ja ruokailuvälineet), paljon viinicoolereita.

Oma pitopalvelu ja omat juomat, tilan saa käyttöön klo 12:00-12:00 eli vuorokaudeksi. Vuokra 895e sisältää kaikkien astioiden vapaan käytön, maksullisena lisäpalveluna saa siivouksen. Loistava paikka, kun sijaitsee ihan keskustassa. Kuitenkin sisäänkäynti on sisäpihalta, ettei kadulle liian avoin. Miinusta siitä, ettei lähellä ole ilmaista pysäköintiä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko kellään kokemuksia juhlatila Euphoriasta?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jep, olen kyllä. Kaipaisin vaan omakohtaista kokemusta kyseisestä tilasta. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jollaksen kartano

Meillä oli 47 vierasta + me, mutta mahtuu vähän enemmänkin.

Erilliset huoneet tavallaan missä suroanäköyhteys päähuoneeseen vähän saattaa joiden vieraiden kohdalla seinä olla esteenä näkimiseen.

Astiat löytyy tarvittaessa kartanolta 50 hengelle.

Sauna sekä uimaranta löytyy ja nukkumapaikkoja n. 13 hengelle.

Saa juhlia vaikka aamuun asti jos on launatia- sunnuntai. Sunnuntaina pitää hoitaa siivous itse tai maksusta, aikaa on kuitenkin 24 asti.

Tilavuokra

400€ perjantai vuokraus

600€ lauantai-sunnuntai

800€ perjantai-sunnuntai

Super ja tehyläisille halvemmat hinnat (koskee vain helsingin puolella työskenteleviä).

Edited by michie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0