Sign in to follow this  
Followers 0
nipsu26

Kokemuksia Bilebändi High Powerista??

4 posts in this topic

Onko kenelläkään kokemuksia bändistä nimeltä Bilebändi High Power? Netissä kuulosti hyvältä. Kaikki palaute olisi tervetullutta, kun mietitään bändiä ensi kesän häihin! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sama bändi kiinnostaisi täälläkin, kellään kokemusta?!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seuraamassani blogissa oli bändistä tällainen arvostelu:

Bändinä meillä toimi High Power - tilaisin uuudelleekin ja voin suositella. Kyseessä on ammattitason bändi, ja he ottavat tilaajan toiveet huomioon. Solistiksi toivoimme Anna-Maija Laitista. Janne Maaralan kotisivuilla voi kuunnella ääninäytteenä mm. Anna-Maijan meidänkin häissämme laulamasta R-E-S-P-E-C-Tistä. Saving all my love taisi tulla ihan viimeisenä kappaleena :) Nelihenkinen ryhmä mahtui kartanon vihreään salii hyvin ja maksoi 1100 euroa.

Linkki blogin postaukseen löytyy tästä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

High Power soitti meidän häissämme ja olimme valtavan tyytyväisiä! Meillä oli kolme toivekappaletta mutta muilta osin annoimme bändille vapaat kädet (sanoimme myös että meidän puolestamme kappaleet saavat edustaa useita musiikkityylejä). Kokoonpanona meillä oli kvartetti, jossa oli laulava mieskitaristi. Vieraamme viihtyivät tanssilattialla ruuhkaksi asti ja positiivista palautetta tuli myös jälkeenpäin. Olimme myös tilanneet Jannen soittamaan taustamusiikkia ruokailun ajaksi, ja myös tämä setti oli oikein onnistunut! Omasta puolestani voin siis lämpimästi suositella! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0